Skocz do zawartości

grudniówki2 | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 45,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• fredeczkaa

4147

• mittka

4665

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

PO PIERWSZE DZIĘKUJĘ MITTKO ZA SMSKA 🙂 OKLASK DLA CIEBIE 🙂

PO DRUGIE AMI NIEŹLE MNIE NASTRASZYŁAS, NIE WIEM CO ROBIC BO TERAZ ZNOWU IŚĆ DO DRUGIEGO LEKARZA... KURDE , NIE BEDE MOGŁA SPAC, ALE JUTRO PÓJDĘ DO INNEGO PEDIATRY, ZOBACZE CO POWIE BO NAPRAWDE MNIE ZANIEPOKOIŁAŚ 😞 DZIEKUJĘ CI ZA RADE.

• Mamusia
a ja znowu klotnia z marcinem..... grrrrrr........ :/ dlaczego z nim nie moge normalnie pogadac? ;/ tylko zarz kurcze klotnia? chce sie dogadac itd to ten zaczyna wydzierac morde na mnie :/

powiedzial,ze zadnych pieniedzy do reki nie dostane ze mam napisac co potrzebuje to kupi.

HEJ 🙂

O JEJ NASZE MALEŃSTWA CHORUJĄ 😞 TO NIE DOBRZE 😞

AGNIESZKOW26 NIE WIEM CO MAM NAPISAĆ 😞 SZKODA LENKI 😞 BIEDACTWA SIĘ NAMĘCZYCIE 😞

WIOLU 3MAM KCIUKI ZA TO ABY TO PASKUDZTWO ZESZŁO Z BUŹKI MAI 🙂

ANJA TO DOBRZE ŻE BARTUSIOWI NIC POWAŻNEGO NIE DOLEGA 🙂

A MNIE WRÓCIŁ BÓL GŁOWY 😠 MĘCZĘ SIĘ Z NIM OD POŁUDNIA 😞 JA CHYBA DOSTAJE DEPRESJI PRZEZ TĘ POGODĘ 😠 STARAM SIĘ NIE DENERWOWAĆ ALE BÓL GŁOWY JEST OKROPNY I NAWET BARTEK ODCZUWA BO MARUDKA Z NIEGO 😞

HE HE FREDECZKO NO NIESTETY NIE MA MĘŻA BO W TRASĘ WYRUSZYŁ :P

JAK MU MÓWIĘ ŻE MNIE GŁOWA BOLI TO TOMEK MI ODPOWIADA ŻE MOJA GŁOWA NIE JEST DO NICZEGO MU POTRZEBNA :laugh: :laugh: :laugh:

FREDECZKO JEDNĄ TAKA RADĘ TOBIE DAM 🙂

JEŻELI MARCIN DA TOBIE TE PIENIĄŻKI TO ZAPISUJ CO I ZA ILE KUPIŁAŚ ABY POTEM SIĘ NIE CZEPIAŁ ŻE NA SWOJE POTRZEBY A NIE NA WIKI WYDAŁAŚ 🙂
TYLKO SIĘ NIE OBRAŹ ŻE TAK NAPISAŁAM JA TYLKO CHCĘ ABYŚ W PRZYSZŁOŚCI NIE MIAŁA PROBLEMÓW BO NE WIADOMO CO JEMU MOŻE ODBIĆ 🙂

• Mamusia
Ale te nasze maleństwa sie pochorowały. Agnieszko ja też bym poszła po poradę do innego pediatry i sprawdziłabym te jej oskrzela za nim podasz antybiotyk. Bo u takiego maleństwa antybiotki nie są obojętne.

A mój szkrabek śpi sobie słodko,pewnie jak wstanie to oczka znowu będzie mieć całe zaropiałe. Tak mi go żal 😞
No ale cóż trzeba poczekać do wiosny i porządnie wygrzać te nasze okruszki aby wszystkie choróbska sobie poszły w siną...

Wiolu a tak mi coś wpadło do głowy czy przypadkiem twój piesek nie polizał Majeczki po buzi. Może to jakaś grzybica, no nie wiem... A buźka Majeczki strasznie wygląda. Bardzo Wam wspólczuję 😞

O JEJ GOSIU ANTOSIOWI TEŻ COŚ 😠 BIEDNE OCZKA 😞

MÓJ KAMIL MIAŁ TEZ CIĄGLE ZAROPIAŁE OCZKA ALE KAZAŁA NAM PRZEMYWAĆ TYLKO I WYŁĄCZNIE RUMIANKIEM 🙂

A MNIE ZARAZ KURWICA WEŹMIE 😠 DACH U NAS PRZECIEKA I KAPIE MI DO POKOJU 😠

W końcu nadrobiłam Was 🤪

Kurcze widzę, że co drugi dzieciaczek to jakieś zdrowotne przygody :/

AgnieszkoW ja też skonsultowałabym to z drugim lekarzem.

U nas AZS w pełni 🤔 🤨 Do tego również katarek....

Jutro rano mam wizytę u lekarza. Trzymajcie kciuki, by dał mi skierowanie do okulisty bo tak mi obiecywał 6 tygodni temu, że jak nie będzie poprawy z oczkami Mariki to mi da skierowanie na badania. Bardzo zależy mi na tym, bo niunia na prawdę ma spore problemy ze wzrokiem 😞 Aż mi się czasem chce ryczeć, bo tak na prawdę nie wiem jaka będzie diagnoza i w jaki sposób zajmą się tymi oczkami ☺️

• Mamusia
Ami na co Basia ma alergie? Maja nie dostawala zadnych antybiotykow, ja sie boje ze to skaza bialkowa.pozniej jeszcze bede p0isac ale teraz musze polozyc mala spac. Gosiu mo piesiu mieszka u tesciow bo ja nie mam jak z nia wychodzic poki mala troszke nie podrosnie. W sumie to do kiedy Dario nie wroci.

• Mamusia
Oj faktycznie dzieciaczki się pochorowały.
Moja trochę kicha...no i też ślini się masakrycznie. Nie nadążam ze zmianą śliniaków:laugh:

Kajtucha, ja miałam zęby w 3 miesiącu. No i niestety mam je słabe tak więc lepiej niech dzieciaki się nie spieszą z ząbkowaniem:P

Madzia już zupełnie odeszła od cycka. Butla rządzi. No cóż...trudno. 😞 😞

Ja z kolei muszę iść z Madzią do neurologa. Ale zapisy państwowo są dopiero na czerwiec więc chyba nie pozostanie mi nic innego jak udać się do lekarza prywatnie.

• Mamusia
Agnieszko a Antoś ma zapalenie spojówek i prawdopodobnie zatkane kanaliki. Jeżeli mu to nie przejdzie to takie nawroty moga utrzymywac sie nawet do 6 miesiąca. Dopiero po tym wieku można te kanaliki udrożniać. Narazie przemywam rumiankiem i zakrapiam kropelkami. Ale cały czas ma nawroty a to strasznie brzydko wygląda.

No musze mojego małego zaropiałka obudzić do wymysiania a jemu nawet się nie myśli aby wstawać:P

Wiolu to nie wiem co by to mogło być może to jakaś alergia

PannoNikt trzymam kciuki za Marikę i przesyłam całuska 😘

MY PO KĄPIELI I ŚPI MALUSZEK NERWUSEK 🙂

JA TEŻ ZMYKAM DO WANNY BO MNIE TA GŁOWA ŻYĆ NIE DAJE ALE TO MOŻE PRZEZ TO ŻE OSTATNIO NOCKI MAM DO DUPY 😞

KOCHANE MALUSZKI DLA WAS DUŻO ZDRÓWKA I NIE CHORUJCIE JUŻ MAMUSIOM 🙂

MAMUSIE DUŻO WYTRWAŁOŚCI DLA WAS 🙂

DOBRANOC KOCHANE GRUDNIÓWECZKI 🙂 😘 😘 😘

• Mamusia
ojjj biedne dzieciaczki! Najważniejsze, że to wszystko jest do przejścia!!! Dzieci dadzą radę i my też!!!! Grunt, że to żadne poważne choroby!

Persy współczuję bo też miałam problem z neurologiem. U nas nawet na prywatną wizytę nie mogliśmy się dostać bo wszędzie było przepełnienie. Tylko znajomości nas uratowały.

Dobrej nocki mamusie!