Skocz do zawartości

grudniówki2 | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

Hej dziewczynki 😉

W końcu wróciłam do domu. Byłam u lekarza z Mariką, lekarz przekierował sprawę do szpitala i mam czekać na list...
Dał mi jakąś kolejną maść na skórkę Mariki...
A nosowy problem to... sapka, ż której podobno wyrośnie...

Na razie uciekam karmić mojego niejadka... jadła jeszcze o 7 rano 🤔

• Odpowiedzi 45,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• fredeczkaa

4147

• mittka

4665

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
hej. u nas armagedon 😞 Ja nie wiem co się dzieje, ale Piotrek ciągle płacze 😞 nie było tak źle od urodzenia, masakra jakaś. na 14 idziemy na szczepienie, nie wiem co to będzie skoro bez szczepienia jest taki marudny. jak mi się uda to nadrobię forum jak wrócę 😉

Buziaki!

• Mamusia
ojej...biedny Piotruś i Marika... dużo zdrówka dla nich 😘

Aga W ja w sumie jestem zadowolona z mojego brzucha bo nie mam rozstępów i nie jest taki straszny, niestety moje uda to jakiś koszmar! Zawsze miałam z nimi problem ale teraz to już koniec świata 😠 cellulit i grube są strasznie, nie wiem jak ja kupie sobie spodnie, w nogach pewnie rozm 42 a w pasie 38 🤢 🤢 🤢

ja mam jeszcze w torebce chusteczki, cukierki, gumy do żucia i po kilka błyszczyków i pomadek do ust, a potem szukam bo sie gdzieś pogubiły 🙃

Ewo84 ja mojemu Kamilkowi daje czopki Viburcol jak jest straszny maruda i jak miał szczepienie pierwsze (przy drugim szczepieniu nie mogłam bo ta biegunka cholerna była) działają super a jest to lek Homeopatyczny więc bezpieczny 🙂

Ja mam brzuch w fioletowe paski (rozstępy) i oponkę gigantkę 🤢 🤢 🤢 🤢 🤢 🤢 🤢 🤢 🤢 🤢 🤢 🤢 🤢 🤢

Biedne te nasze dzieciaczki, jakiś czas nastał na różne problemy zdrowotne, oby szybko miną!

MITTKO EMILKA MIMO CZRNEJ CZUPRYNY JEST BARDZO PODOBNA DO DOMINIKI. BARDZO ŁADNE DZIEWCZYNKI 🙂

JEJKU CO SIE DZIEJE Z NASZYMI GRUDNIOWYMI MALENSTWAMI ... 😞

• Mamusia
Ja piernicze co sie dzieje!!!! 😞 😞 😞 😮

U nas tak jak przypuszczałam beton zamiast kupy 😞 😞 😞

PannoNikt współczuję problemów z Mariką, Majka też jest strasznym niejadkiem, je tylko przez sen bo inaczej to by wogóle nic nie przełknęła 🤢

• Mamusia
Eh biedne te nasze dzieciaczki.
ja już moge być chora na maxa byleby wszystkie nasze kruszynki były zdrowe i nic im nie dolegało 🤔

A wiecie co do kup to koleżanka opowiadała że jej córka od maleńkiego robiła kupy z płaczem bo właśnie twarde były mówi jak wychodziły to jak kamyki.
a znów inna koleżanka też miała problem z kupami u córki tylko później mała za nic na świecie nie chciała nigdzie inndziej zrobić kupy jak do majtek 😮 nawet jak już do przedszkola chodziła to często jej się to zdarzało.Nie wiem czemu tak ma 🤨 😮

• Mamusia
Dziwna sprawa z ta dziewczynką 😮

Beton betonem ale dobrze, że przynajmniej zrobiła. No ale teraz to powinna zjeść a ona w najlepsze się bawi więc zasnąć szybko nie zaśnie co wiąże się z tym, że szybko też nie zje.

Czekamy na foty nowej fryzury!

AgnieszkoW 🤪 🤪 🤪 🤪 🤪

• Mamusia
jestem 🙂

już większości nie pamiętam z tego co pisałyście!

AgaW ale jaja 🤪 🤪 🤪 zrób test i daj nam znać hehe 🙂 musimy wiedzieć jako pierwsze :P

Asiula wrzucaj fotkę!
Dzięki za podpowiedź z tymi czopkami.

Współczuję Wam tym choróbsk, problemów z jedzeniem itd. 😞 Ja wysiadam od samego marudzenia Piotrka!

Byliśmy na szczepieniu -w sumie tylko przez chwilkę zapłakał i był luzik. Zdrowy jest jak ryba więc nie muszę się martwić. Po prostu sobie marudzi i tyle, trzeba przeczekać.
Waży 6990 🤪 🤪 🤪 🤪 🤪
Jak skończy 4 miesiące mam dawać jabłuszko i gotowaną marchewkę.
Miałam go karmić piersią do końca marca, a potem butla, ale pani doktor powiedziała żebym się nie martwiła, że coś wymyślimy żebym dłużej w domu została, wypiszemy L4 na coś 😉 I mam zagadać z neurologiem bo jak mi da jakieś zaświadczenie to pediatra będzie mogła wypisać mi zwolnienie na 60 dni! Także może dłużej posiedzę w domu z moim bączkiem!

• Mamusia
w przychodni była kobieta z 6 tygodniowym maluszkiem (już nie pamiętam jak Piotrek był taki mały!) i z córeczką, która miała na oko z 1,5 roku. Nie wyobrażam sobie mieć dwójki dzieci w tak małym odstępie czasu, podziwiam takie kobiety! Przecież to małe płacze, chce jeść, kupke itd a to starsze biega po domu i trzeba mieć oczy dookoła głowy 🤪

• Mamusia
Cześc dziewczyny tak sobie dzisiaj czytam co tam u Was a tu taka wiadomośc Agnieszko czekam z niecierpliwością na wynik testu 🤪 Wszystkim dzieciaczkom życzę dużo zdrówka i jak najwięcej uśmiechu a Wam mamusie pociech z Waszych ślicznych kruszynek. Buziaki dla Was 😘

• Mamusia
O ja ale jaja nie było mnie pół dnia a tu Agaw z taką informacja wyskakuje :-):-):-) rób szybciutko teścik i pisz nam co wyszło :-):-):-)

Ewo ja się kiedyś opiekowałan taką dwójką dzieci, urodziły się rok po roku i powiem Ci że kilka godzin z nimi było ciężkie do przeżycia a co dopiero życie z takimi maluchami

mój okruszek spał od 11 do 15! No z przerwą na cyca ale na śpiąco... Wczoraj na noc wypilam melisę myślicie że to może od tego tak spał?
A teraz leży i próbuje złapać zabawkę która nad nim wisi 🙂 wychodzi mu to dwoma paluszkami narazie 🙂

• Mamusia
Hej dziewczyny .

Marcin dzisiaj byl. na poczatku bylo caaaalkiem ok gadalismy normalnie ale pozniej klotnia taka ze powiedzial "wypierdalaj odemnie z tym nozem" bo noz mialam zacisniety z piesci az....

dal 200zl. powiedzial ze nastepne pieniadze dosttane za miesiac.

Chcial mala na noc dostac! i jeszcze chcial zabral ja i ta szmate natale gdzies na weekend!! ONAN IGDY NIE DOTKNIE MOJEGO DZIECKA !!!!! nie pozwole na to !!

a ja................ :P bylam dzisiaj z kolega na spacerku 🙂 tylko denerwuej mnie troche bo jakos malo subtelnie mi okazuje ze jest mna zainteresowany tylko wali prosto z mostu.

Aga czekamy na wynik testu 🙂)

Kajtucha zdooolny szymek!! 🙂

HEJ KOBITKI 🙂

JA PIERDZIULE OD WCZORAJ KIEDY Z WAMI SIĘ POŻEGNAŁAM NASKROBAŁYŚCIE 19 STRON 🤪 🤪 🤪

NIE WSZYSTKO ZDOŁAŁAM ZAPAMIĘTAĆ :laugh: :laugh: :laugh: :P :P :P

U NAS NOCKA JAK OSTATNIA DO DUPY 😠 😠 MOJEMU MAŁEMU COŚ SIĘ ZACZĘŁO PRZESTAWIAĆ Z TYM ŻE W DZIEŃ TEŻ NIE CHCE SPAĆ 😉 NAJLEPIEJ TO BY W OGÓLE NIE SPAŁ JEDYNIE NA SPACERKU 🙂

O PROSZĘ AGNIESZKO JA TEŻ CZEKAM NA WIEŚCI 😉 😉 :P :P ALE BY BYŁO SUPER 🤪 🤪 🤪 :laugh: :laugh: :laugh:

I TYLKO TYLE BO JA DZIŚ DNIA NIE MAM 😞 MNIE CHYBA NA PRAWDĘ DEPRESJA ŁAPIE 😞

I JESZCZE PROSZĘ O KLIKA NA MOJE DRZEWKO 😘 😘 😘 DZIĘKUJĘ 🙂

http://agnieszkak1601.posadzdrzewo.pl

ZOSTAŁO JESZCZE 13 KLIKNIĘĆ 😉 😉 😉

• Mamusia
Piotrek waży 6690 a nie 6990, źle zobaczyłam w przychodni :laugh: Wychodzi na to, że przybiera na wadze 150 gram tygodniowo.

Kajtucha z Szymka jest niezły zdolniacha 🙂

Oooo i zapomniałam pochwalić Antosia Gosi! Super już się rwie do siadania 🙂

Fredeczko nie dziwie Ci się, że nie chce dać Wiki pod ich opiekę. Na szczęście nie musisz więc się nie martw.

Mittko śliczne zdjęcia Dominiki, rzeczywiście córy są do siebie podobne tylko inne włoski 😉