Skocz do zawartości

grudniówki2 | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 45,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• fredeczkaa

4147

• mittka

4665

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Dzień dobry mamuńki!

Moje dziecko sobie dzisiaj użądziło koncert o 4 rano :laugh:
:laugh: :laugh: :laugh: tak nawijała, że hej!n Aż mnie zdziwko wzięło, że tak jej się na gadanego wzięło. O 7 powtórka no i koniec spania 🤢

Asiula sprubój może pomoże 🙂

Jak o kupach mowa to majka jeszcze nie zrobiła a zawsze z rana strzelała mega potegę, więc boję się że znów będzie na twardo 😮 😮 😮

Mittka biedaczko :laugh: :laugh: mam nadzieje, że Ci szybko minie 🙂

Kajtucha no to Ci Fredeczka opowiedziała całą historię jak poznałam mojego męża :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: żem w PUBie go poznała, a zakochałam się od pierwszego wejrzenia, eh, mój przystojniaczek przyjerzdza za 12 dni!!! Rany już mi się goraco robi heheheh.

A u mnie dzisiaj pięknie!!! Chyba z 18 stopni ale za to piździ niemiłosiernie i nie bede z mała wychodzić.

Gosia u mnie jest taki sajgon, że ja nie wiem jak ja to ogarne przed świętami, co ja gadam, przed przyjazdem męża :laugh: :laugh: :laugh:

WITAJCIE KOBIETY

MY PO KOLEJNEJ WIZYCIE U LEKARZA. TO JEDNAK ZAPALENIE OSKRZELI. MAMY BRAC TEN ZINNAT. POWIEDZIAŁAM LEKARZOWI O PRZYPADKU BASI AMI. LEKARKA STWIERDZIŁA ZE KAŻDY LEK MOŻE WYWOŁAĆ DZIAŁANIA NIEPOŻADANE. JAKI BY MI NIE PRZEPISAŁA MA COŚ CO MOŻE WYWOŁAĆ SKUTKI UBOCZNE, NAWET WITAMINY... TO ZE BASIA TAK ZAREAGOWAŁA NIE ZNACZY ŻE LENA TEZ TAK ZAREAGUJE...KAZDY ORGANIZM JEST INNY... KUŹWA, BADZ TU MĄDRY...
NAJLEPSZE W TYM WSZYSTKIM JEST TO, ZE NIE POWIEDZIAŁAM OD RAZU TEJ LEKARCE ZE WCZORAJ TEZ BYŁAM NA WIZYCIE I ONA TEZ NAM PRZEPISAŁA ZINNAT...

MITTKO DUZO ZDRÓWKA.

MY NA SPACER DOPIERO ZA TYDZIEN MOZEMY WYJSC 😞 O ILE LENKA WYZDROWIEJE.

UCIEKAM ROBIĆ ŚNADANKO.

• Mamusia
dzien dobry...

jestem u rodzicow i mama wczoraj zlamala reke wiec rpzyjechalam jej troche pomoc..

maly wlasnie zasnal...

mam dola.. dzwonil wczoraj szef i pyta sie czy mi sie w domu nie nudzi bo mowi zebym bnardzo powaznie przeanalizowala pwrot do pracy w czerwcu a idac na l4 uzgodnilam z nim styczen i na 3/4 jeszcze przez pol roku...

teraz pewnie nie wyrazi mi zgody na wychowawczy i nhastepnie mnie zwolni a najgorsze jest to ze przeciez pracuje z mezem i nie wiadomo czy nie jest na tyle zlosliwy by i jego zwolnic... wiec mam dola i nie wiem co robic...

mam mu dac znac do konca tego tygodnia

• Mamusia
Oj AgnieszkoW przynajmniej się upewniłaś.A w aptece powiedz że już masz to lekarstwo i nie kupuj drugiego.Zdrówka dla Lenki i niech jej szybko przejdzie 😘

Oj Wiola rozumiem Twoje podniecenie 🤪 ja już na szczęście zdążyłam się "wyżyć" :laugh:

MITTKO NAWET NIE SZŁAM DO APTEKI BO WCZORAJ WYKUPILISMY JUZ LEKI.

A MNIE TAK Z RANA GŁOWA BOLAŁA...I MDLIŁO MNIE. MAZ MÓWI DO LENKI ,,BEDZIESZ MIAŁA BRACISZKA" I TAK SIE ZASTANAWIAM CZY NIE KUPIC SOBIE TESTU, BO OSTATNIO POSZALELISMY TROCHE 🤪

FREDECZKO JA CIEMIENIUCHE TEZ ZWALCZYŁAM 🙂 NASMAROWAŁAM LENCE GŁÓWKE OLIWKA, ZAŁOZYŁAM CZAPECZKE. PO 15 MINUTACH ZDJEŁAM CZAPECZKI I PLASTIKOWYM GRZEBYKIEM DELIKATNIE ,,SKROBAŁAM'' CIEMIENIUCHE. POTEM SZCZOTECZKA Z WŁOSIA WYCZESAŁAM I GŁOWKA SLICZNA 🙂

A JESLI CHODZI O BAŁAGAN W DOMU TO JA JUZ SWIATA NIE WIDZE. OKNA TAKIE BRUDNE MAM ZE SZOK....

• Mamusia
cześc kobietki 🙂

http://www.posadzdrzewo.pl/#/las/drzewo/tygrysy3

ale sie rozpisałyście-jak za starych dobrych ciążowych czasów :P

dużo zdrówka dla naszych kochanych dzieciaczków: Antosia, Majki, Lenki i mojego Bartka oraz Mittki i innych chorych 😘 😘 😘 😘 😘 😘

wpadłam tylko na chwilke bo robie porządek z ubraniami i mam do Was pytanko: co robicie z za małymi ciuszkami Waszych dzieciaczków? Ja nie mam komu oddac, brak miejsca na przechowywanie "na potem" a na allegro nie mam jak sprzedac bo nie mieszkam w PL...

a mój M mi powiedział wczoraj, że uwielbia moje "boczki" i krągłości... i co tu robic? odchudzac sie czy dac sobie spokój 🤢 🤪

• Mamusia
hehe widze że praca wre.Ja też się wzięłam za przegląd.Szukam złotych kolczyków Dominiki,gdzieś wciurzyłam i nie wiem gdzie 😮 doszło do tego że wylądowałam w szafie 🤪 i wywaliłam chyba z 5 torebek na co to trzymać tyle dziadostwa na dodatek niemodne 🤪 i wiecie co mam w każdej torebce? dosłownie w każdej dwie rzeczy które się nagminnie powtarzają :laugh: jak któraś zgadnie dam medal 😉 🤪

• Mamusia
Mittka jakbyś paliła to na bank byłyby to zapalniczki a tak to ciężko powiedzieć, batoniki? :laugh: :laugh:

Gosia nie wiem, wzdaje mi się, że kolor jest troszkę inny, już nie taki krwisto czerwony tylko brązowiejszy. Niestety ale rozszerzyła swię wysypka na całą główkę, lekarka kazała kupić szampon mustela stelotopia, czyli już 200zl do tyłu, a dalej kurwa pizda nie chce dac skierowania na testy, bo to tak nie działa, bo to miesiąc trzeba czekać bo kurwa nie wiem co jescze..... japierkurwadole!

MITTKO PREZERWATYWY ??:laugh:
JA W KAZDEJ TOREBCE MAM BEZBARWNA POMADKE 🙂

GOSIU SUPER MASZ SIŁACZA.

ANKA WALCZ JAK PRZYSTAŁO NA GRUDNIÓWKE Z FAŁDKAMI. MEZOWIE PEWNIE NAS TYLKO POCIESZAJA ZE IM SIE PODOBAMY:P MÓJ TEZ MNIE TAK KŁAMIE A JA I TAK CIERPIE Z POWODU BRZUCHA 😞

• Mamusia
haha no tampony to może w dwóch się trafiły :laugh:
Wiola była blisko,chociaż batoniki też sięzdarzały,ale mam morze cukierków 🤪 a druga rzecz to to co AgnieszkaW nosi pomadki i błyszczyki 🤪 oczywiście wszystkie przeterminowane wylądowały na śmietniku :P