Skocz do zawartości

grudniówki2 | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
Edytko to super że podróż przebiegła bezproblemowo!

Kurcze mój mały też tak mi ciągnie cyca...

Wiolka a jeśli możesz zaspokoić moja ciekawość... Jak poznałaś męża i jak to było że przeprowadziłas się tam? Nie chce być wścibska 🙂 ale ciekawi mnie to bo sama bym się chyba nie odważyła 🙂 no i w sumie to pytanie kieruje też do Martusi 🙂 bo chyba wy dwie tylko macie zagranicznych mężów i przeprowadziłyscie się do obcych krajów.

Mój gzub nadal śpi... Normalnie jestem w szoku... Tylko boję się nocy i pobudki rano... Aż strach pomyśleć...

Lecę już spać 🙂 dobranoc kobietki! 🙂

• Odpowiedzi 45,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• fredeczkaa

4147

• mittka

4665

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Edydko to super, że już jesteście w domku!

Wow 190!!! ehhehe, głodomorek :laugh: :laugh: :laugh:

Kajtucha pozwól, że nodpowiem Ci jutro i napisze jak byo bo dzisiaj już siły nie mam. Mleczko gotowe, idę dać małej i lulać. Do jutra dziewczynki!

• Mamusia
Witam mamusie

Z tego co widzę to jestem pierwsza. Ale jakoś juz mi się wstało bardzo wcześnie. Nocka nawet przespana tylko jedna pobudka 🙃

A teraz tysiace usmiechów z rana od Antosia. Mam tylko nadzieje że dzień tez będzie z jego strony taki pogodny 🙂

Miłego dnia Wam życzę

Oj fredeczko ale mnie uprzedziłaś:laugh:

Witaj

• Mamusia
Witajcie mamusie 🙂

Widze że nocne rozmowy były 🤪
U nas nocka taka sobie Emila o 3 postanowiła troszke sobie pogadać,ale mama niedobra nie dotrzymała jej towarzystwa i w końcu sama zasnęła.Pierwszy raz jej się coś takiego zdarzyło 🙃

Jej a mnie męczy ten katar,gardło na szczęście stłumiłam w zarodku nie ma to jak tantum verde 🙂

• Mamusia
No to lece dziś do apteki,musze to cholerstwo wyplewić żeby mała nie podłapała.Dzięki jeszcze raz Gosiu 😘

No moja mała znowu zaczeła strasznie charczeć 🤢 nie robiłam jej przez jakiś czas inchalacji i już jest gorzej.Eh mam nadzieję że z wiosną jej się poprawi.

• Mamusia
Witam porannie 🙂
my też od po 7 nie śpimy bo mój plastuś miał ochotę trzasnąć sobie mega wielką kupę która cudem zmieściła się w pieluszce ale pampers podołał wyzwaniu i udźwignął ten ciężar 🙂 teraz siedzi na kolankach i tak patrzy na lampę... Ani drgnie, niczym nie rusza tylko leży i się gapi... Aż musiałam nim poruszyć żeby zobaczyć czy żyje...
No a dziś dostałam macierzyński w końcu. Ale szału ni ma... Od 3.01 do 28.02 1344zł... Myślałam że będzie więcej... Moja mama też... A tu zonk...

Ja tu pisze że patrzy się na lampę a on zasnął! Pierwszy raz zasnął nie przy cycu i nie usypiany 🙂 po prostu padł

widzę że dziewczynki nam tu chorują... Dużo zdrówka wam życzę laseczki!
Kurcze idę, może się zdrzemnę jeszcze...

• Mamusia
Kurcze jeszcze biegunke dostałam 🤢 pewnie ten wirus ze szkoły bo ostatnio Dominike też męczyło,ale na szczęście tylko na biegunce się skończyło nie było wymiotów.Mam nadzieję że u mnie też na tym poprzestanie.Żeby tylko mała nic nie łapnęła 😞

Oj ja też już mam dość białego koloru co wstaje rano to więcej tego śniegu leży 😠
A u nas też słoneczko 🙂 ale ja ze względu na złe samopoczucie i goniący problem zostaje w domu.

• Mamusia
a ja próbuje ogarnąć dom bo święta sie zbliżają, wiosna tuż tuż a mój dom niedługo zarośnie brudem 🤪

Mittko jak nie urok to sraczka. Kup sobie jeszcze Stoperan albo jak by ci sie udało to Nifuroksazyd bardzo dobrze działa przy biegunkach i zatruciach pokarmowych. Tylko trzeba go brać tak jak antybiotyk przynajmniej 5 dni. Nie wiem tylko czy mozna go kupić bez recepty. Ale chyba tak musiałabys spytać w aptece

• Mamusia
Normalnie zaraz się chyba....
Widze że temat kup nie schodzi z naszego forum 🤪
Gosiu wszystko kupie pod warunkiem że uda mi się wyjść do apteki 🤨 na razie i tak musze czekać na córe i podejrzewam że ta biegunka do tego czasu mi już się skończy.

Jej u mnie też już taki syyyf trza się wziąść za porządki.

Witam kobietki 🙂

Kamil spał dzisiaj od 22 do 5 rano 🤪 🤪 🤪
Kupy nadal bylejakie 🥴

Ach jaki fajny weekend spędziłam w swoim mieście jej 🤪
Aż mi się wyć chciało jak miałam wracać do teściów 🤨 🤢 🤢 🤢

Włosy ścięte i ufarbowane jednak bardzo odbiegają od tych ze zdjęcia 🥴 Jak widziałam ile włosów spada na podłogę to mnie ciarki przechodziły, niezła peruka z tego by była 🤪
Może cyknę zdjęcie i wstawię ale na razie po spaniu wyglądam jak Chopin po koncercie więc może później 😁

Fredeczko pytałaś się jak się ciemieniuchy pozbyłam, więc pediatra kazała mi kupić olej salicylowy i w stosunku 1 do 1 wymieszać z oliwą z oliwek i smarować 3/4 dni pod rząd 2 godziny przed kąpielą. Trzeba tylko umyć włoski w szamponie dla dzieci żeby dobrze zeszedł ten olej a rano obskubywałam tą ciemieniuchę paznokciem 🙂 Kazała mi jeszcze smarować po obskubaniu maścią sterydową na receptę ale ja tego nie robiłam 🙂 Jeszcze raz mu posmaruję ze dwa dni i ciemieniuchy nie będzie zupełnie 🙂 🙂 🙂

Wiola może dam mu troszkę mleka sztucznego warto spróbować 🙂

Nadrabiam forum oj 39 stron 🤪 A Kamilek sobie śpi obok na łóżku, mój Robalek kochany 😘