Skocz do zawartości

grudniówki2 | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 45,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• fredeczkaa

4147

• mittka

4665

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Witam.
Mały zasnął o wpół do 1... To jest jakiś kosmos...

Agaw26 karmie też na leżąco ale mój mały w trakcie swoich wieczorno nocnych humorów dostaje ataku szału jak się kładę z nim do łóżka dlatego musi być fotel. Chociaż jak karmie na fotelu to mnie nic nie boli, nogi mnie rwały bo jestem meteopatka, to na deszcz który podobno ma dziś padać. A kręgosłup boli od noszenia tego mojego potwora... Bo jak tak ryczy to trzeba go nosić, inaczej się nie uspokoi...

Mittka mnie też podobają się te pierwsze zaproszenia.

Asiula zajebista fryzura! Wyglądasz po prostu bosko! Oklask ode mnie za odwagę!

Agak1601 dziękuję za klikanie 🙂 resztę też proszę http://kajtucha.posadzdrzewo.pl 🙂 na wszystkie wasze już kliknęłam 🙂

życzę wszystkim dzieciaczkom duuużo zdrówka. Wiola i Aga, cieszę się że z Majeczką i Lenką lepiej. Za resztę trzymam kciuki żeby szybko wyzdrowiały!

A zdjęcia dzieciaczków, no cóż po prostu jak je oglądam to papa sama z siebie się uśmiecha 🙂

nie pamiętam co jeszcze miałam napisać, 7 stron do nadrobienia a pamięć już nie najlepsza 🙂

• Mamusia
Oj kajtucha masz przeprawy z tym swoim kochanym synkiem,widać testuje cierpliwość mamusi 😘

Asiula myśle że powinnaś powiedzieć o tym lekarzowi i niech zrobi jakieś badania pod tym względem.

Dzięki dziewczynki za podpowiedzi w spawie zaproszeń 🙂

witam kobitki ... nie bylo mnie 5 dni a tu ponad 70 stron - chyba oszalalyscie ze ja to nadrobie ... przejzalam tylko tak po lebkach co tam u was ...

dzieciaczki przeslodkie, a najbardziej podobalo mi sie zdjecie z umywalka ... fryzurka i kolorek super .... a dzieciaczkam zycze duzo zdrowka bo cos zaczely nam choroac ...
Wiolu ciesze sie ze twojej malusi juz przechodzi to paskudztwo >..

jakie te wasze drzewska juz sa duze a moje takie malutkie ... moze pomozecie mi troszeczke aby uroslochociaz troszke http://pikasso.posadzdrzewo.pl

u mnie malusiu jest zdrowy ... jutro na szczepienie ale zobacze jaka bedzie pogoda ...
maciezynskiego jeszcze nie dostalam -chyba sie zalamie bo kasy zaczyna brakowac juz

tak sie zastanawiam czy nie zaczac juz niedlugo rozszezac diete mojemu malemu ... kaszke manne je z mlekiem i nie zauwazylam nic niepokojacego ... jak myslicie moge dac mu kawaleczek marchewki?

nie wiem co mialam jeszcze napisac - zapomnialam
spokojnego, radosnego i swietlistego popoludnia kazdej zycze bo u mnie pada snieg - moze u mnie tez sie pogoda poprawi bo zaczynam coraz bardziej narzekac ... dobra uciekam bo bezsensowne rzeczy pisze

MY PO SPACERKU 🙂 NAWET GDZIEŚ SIĘ SŁONECZKO PRZEBIJA PRZEZ CHMURKI A MAŁY ŚPI NA DWORZE W WÓZECZKU 🙂

A JA ZAMIAST WYKORZYSTAĆ TEN CZAS NA PORZĄDKI BO TYLKO NASRAĆ NA ŚRODKU I ROWERKIEM POJEŹDZIĆ TO JA SIEDZĘ PRZED KOMPEM :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

AHA ASIU I JA POWTÓRZĘ SKONSULTUJ SIĘ Z LEKARZEM Z ZWIĄZKU Z TĄ CHOROBĄ 🤨 JA SAMA SIĘ ZANIEPOKOIŁAM BO SZKODA ABY TAKIE MALEŃSTWO JUŻ TAK CHOROWAŁO 😞

• Mamusia
??????? Cosik mi posta urwaŁo 😮 😮 😮

......, że Majka jak miała te zielone kupki to były one też przez cały czas wodniste, bardzo żadkie.

AgaK ahahahhahahahhaha jaki tekst!!!!! ze smiechu aż ekran oplułam :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

• Mamusia
pikasso to super, że wszystko u Was ok 🙂

drzewka poklikane 😉

Asiu powiedz o tym lekarzowi koniecznie! No i mam nadzieję, że mleczko pomoże 😉

AgaK no po prostu poprawiłaś mi humor, który jest dzisiaj bardzo kiepski! Nie sądziłam, że będę mogła się dzisiaj tak śmiać :laugh: :laugh: :laugh: Oklask!

• Mamusia
O jacie ale dajecie czadu najpierw śmiałam się z tekstu Agi a teraz Wiolka jeszcze doprawiła tym pluciem 🤪 :laugh:

Ja też już drzewka poklikałam 🙂

Kurcze Ewa nawet mnie nie strasz bo nas też pewnie czeka rehabilitacja na te rączki i aż się boję.Mam nadzieję że może Piotrusiowi się spodoba? 🙂

EWO NIE TRZEBA BYŁO JAK BĘDĘ MIAŁA MOŻLIWOŚĆ TO SIĘ ODWDZIĘCZĘ BO DAŁAM WIOLI A JESZCZE NIE MINĘŁO 6 GODZIN 😉

ALE DZIĘKUJE BARDZO I CIESZĘ SIĘ ŻE POPRAWIŁAM WAM TROSZKĘ HUMOREK 😉 :laugh: :laugh:
OJ WIOLA A WYSTARCZYŁO WZIĄĆ PŁYN DO SZYB I UMYĆ MONITOR A TY PLUJESZ W NIEGO :laugh: :laugh: :laugh:

• Mamusia
Asiu fryzurka zajebista, ja też taką chcę 🙃 tylko jeden problem moje włosy są jak druty 🤪
A co do tej choroby to też na twoim miejsu bym ją skonsultowała z lekarzem.

Ja też mam taki sajgon w chałpie że szok. Narazie robię przeprawę przez prasowanie bo już mi dawno zaczęło z kosza wyłazić:laugh:

• Mamusia
Gosiu tak to jest ze zwierzaczkami,czasem plątają się niepotrzebnie pd nogami 😲
Mam nadzieję że nie oparzyłaś się za bardzo 😞

O kurka która znowu szaleje z oklaskami znowu mam dwa dodatkowe 🤪
No to ja też zaczynam wręczać wszystkim Wam po kolei bo Znowu nie wiem od której dostałam.

• Mamusia
Gosia mam nadzieję, że kotkowi nie strzeliłaś kopa i nie wylądował na ścianie? hehe :laugh: :laugh: :P

A ja żem właśnie wróciła ze spacerku z moją marudą, pół drogi płakała a jak juz wracałyśmy do domu to zasnęła więc teraz śpi dalej na balkoniku. Boże ale tu dzisiaj piekielnie gorąco, spociłam się jak świnia :laugh: :laugh: :laugh: :P 😉 bo jeszcze pod górkę mam i wchodziłam pod nią 3 razy bo kółka robiłam a dupa jak była wielka tak jest nadal.

no a teraz gdyby ktośmiał jeszcze wąty gdzie robimy zjazd grudiówek załączam zdjęcia ze spacerku z przyroda w roli głównej 🤪

O i juz sie obudzila 😮 [img size=176]http://www.brzuszek.net/images/fbfiles/images/Zdj__cie168.jpg" src="https://brzuszek.net/applications/core/interface/js/spacer.png" />