Skocz do zawartości

grudniówki2 | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

MOŻE TERAZ WEJDZIE 😉 [img size=194]http://www.brzuszek.net/images/fbfiles/images/4-0f28e4e977994a3f54fc53a451721228.gif" src="https://brzuszek.net/applications/core/interface/js/spacer.png" />

• Odpowiedzi 45,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• fredeczkaa

4147

• mittka

4665

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

TO CO KOBIETKI IMPREZKA? 😉 [img size=110]http://www.brzuszek.net/images/fbfiles/images/IMPREZKA.gif" src="https://brzuszek.net/applications/core/interface/js/spacer.png" />

• Mamusia
My już po kąpieli przy cycu. Kąpiel spoko, mały jak aniołek, teraz biedny zmęczony okruszek pije i popłakuje sobie i robi takie "eja eja eja" 🙂 słodko!!!

Mittka to kaszana z tymi sukienkami ale jak tak zarządzają to tak mają. Po komunii będzie tak jak dziewczyny piszą.

• Mamusia
My już po kąpieli przy cycu. Kąpiel spoko, mały jak aniołek, teraz biedny zmęczony okruszek pije i popłakuje sobie i robi takie "eja eja eja" 🙂 słodko!!!

Mittka to kaszana z tymi sukienkami ale jak tak zarządzają to tak mają. Po komunii będzie tak jak dziewczyny piszą.

U NAS TEŻ JUŻ PO KĄPIELI, CYCU I ŚPI MÓJ ANIOŁEK 🙂

MAM WIADOMOŚĆ OD JULII87 🙂 U NIEJ WSZYSTKO OK. NATALKA ROŚNIE I JEST ZDROWA 🙂 NIESTETY MA PROBLEM Z NETEM I NIE MOŻE WEJŚĆ NA BRZUSZEK, UDAŁO JEJ SIĘ CUDEM WEJŚĆ NA NK I TAM WYSŁAŁA MI WIADOMOŚĆ 🙂 BARDZO SERDECZNIE WAS POZDRAWIA 🙂

OJ I JUŻ PO SPANKU MOJEJ KRUSZYNKI 😉

• Mamusia
No Wiki jzu spi to teraz nadrobie :P

Zaczne od tego ze kazde drzewko klikeniete 🙂

heheh walicie tekstami jak trzeba 😁

Mam nadzieje,ze nas rehabilitacja ominie bo Wiki ostatnio cos niebardzo raczki podciaga jak jej wzdluz ciala poloze no i te piastki zacisneite bez przerwy!

Gosia tez takiego kota mam co nawet jak pies siedzi to podejdzie i ociera sie o niego. glupek! mam nadzieje ze nic powaznego CI nie jest?

WIOLKA ZJAZD KONIECZNIE U CIEBIE !! hehe

Jesli o rozszerzanie diety chodzi to zaczne jak skonczy 4 miesiace czyli za 2 tygodnie 🙂

AgaK ja mialam pierwszy raz 2 miesiace po porodzie pozniej po 2 tygodniach no i pozniej znowu po 2 tygodniach

Agaw ale za to bedziesz miec pieeeeeekny dom 🙂

Moi sasiedzi maja 300m2 i to dopiero jest masakra!

GosiaG Wiki od dawna sie siluje i podnosi glowke i nozki naraz hehe ona jest agentka mala 😁

Zgryz gdzie Ty sie podziewasz? odwiwedzaj najczesciej jak mzoesz 🙂

Pikasso kozie mleko i Cie wyzwala? Znajomej dziecko ma porazenie mozgowe i tylko kozie mleko moze i wogole kozie jest ok bo krowie to wiem ze nie...

mittka to jednak nie bedzie miala Dominika tej sukienki co nam wstawilas zdj ?

a Wiki jak tylko jej wypadnie dydek to odrazu placz w nieboglosy.

Za jakies 10-15 in zrobie jej mleczko nakarmie i mam nadzieje ze bedzie spac slicznie do rana moje malenstwo 🙂

cześć dziewczynki 🙂

no ja wreszcie wprowadziłam się do nowego mieszkanka i dzisiaj spędzamy tutaj pierwszą noc 🙂 jakoś dziwnie mi tutaj ale mam nadzieję, że szybko sie przyzwyczaję no i, że wreszcie będę miała trochę więcej czasu i posiedzę na brzuszku.
ciekawa jestem co tam u was ale nie jestem w stanie tego nadrobić. pozdrawiam wszystkie babeczki i dzieciaczki 🙂 🙂 🙂 🙂

• Mamusia
Emmax witaj kochana po tak długiej nieobecności 🙂

Wszystkie już słodko spicie a ja właśnie chyba kończę walkę z moim upiornym dzieckiem... Chyba zaśnie na dobre choć w ciągu ostatniej pół godziny odkładałam go dwa razy do łózeczka co kończyło się momentalnie końcem snu... Teraz chyba ma zły sen bo robi rywki. Więc chyba zaśnie. Jak zwykle wpół do 1... Czego tu nie było, płacz, kupa, śmiech, gadanie... I to takie gadanie jakiego nigdy wcześniej nie słyszałam 🙂 się rozgadał niesamowicie tylko szkoda że o tej porze...

Kurcze czy wam też tak pokarm tryska z piersi? Mi jak mały zassie to tryska jak z fontanny aż mały się strasznie krztusi i to bez znaczenia czy mam cycki pełne czy "puste" sflaczale jak zużyte prezerwatywy... Puste o one pewnie nigdy nie są bo nawet jak mi wydoi wszystko co miałam i cycek zrobi się wiszący to i tak mi cieknie... Czy tylko ja mam taką nadprodukcję?!

A ja też myślałam dziś o Akompf. Faktycznie dawno tu nie była 😞 Lecę, do jutra

• Mamusia
Witam porankowo

Kajtucha ja też tak mam cyce nie raz sflaczałe a jak karmię Antka to mi sie z drugiej po brzuchu leje. Ale to normalne, więc sie tym nie martw:laugh:

Emmax fajnie że już na nowym mieszkanku, więc zaglądaj częściej.

Coś miałam więcej napoisać ale zapomniałam a teraz lecę bo wrzaskun rozdarł się na dobre

• Mamusia
witam dziewczyny z samego rana 🙂

kurcze ale ja obolala jestem :/
mam nadziejez e Wiki poozwoli mi dzisiaj troche pocwiczyc hehehe....

a ja tak sobie mysle ze jak kiedys bedde miec faceta to bez stanika mu sie nigdy nie pookaze! cycki flaczki i do tego sutkow jakby brak hehehehhee.

Wiki dzisiaj jakos wyjatkowo sie obudzila o 3 w nocy hmmm....

WITAJCIE

GOSIU ODE MNIE TEZ OKLASK BO FAKTYCZNIE MASZ MAŁO A TAKA FAJNA GRUDNIÓWECZKA Z CIEBIE 😘

KURDE GARDŁO MNIE BOLI 🤢

EMMAX JAK TAM LENKA?

FREDECZKO A CO TY ROBIŁAS ZE OBOLAŁA JESTES?

KAJTUCHA JA MAM TAK SAMO , TEZ ZE MNIE CIEKNIE. W NOCY CZESEM ZMIENIAM KOSZULKI 🤪

MIŁEGO DNIA 😘