Skocz do zawartości

grudniówki2 | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
Hej AgaW 🙂 no wlasnie nie wiem hehe ale od kilku dni budze sie cala obolala jakby ktos mi zebra okopal i na dodatek jeszcze jakbym na kacu byla! i to MOCNYM kacu! hehe 🙂 a obolala tak naprawde to od cwiczen chyba :P 6weidera daje sie we znaki hehe :P teraz tez wlasnie cwicze skonczylam pierwsza serie i teraz bede robic druga 🙂

http://www.kulturystyka.org.pl/modules/news/article.php?storyid=176 polecam 🙂

• Odpowiedzi 45,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• fredeczkaa

4147

• mittka

4665

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

HEJ MAMUSIE 🙂

U NAS NOCKA W MIARĘ MOŻLIWA 🙂 MÓJ SYNEK ZROBIŁ SOBIE O 1 W NOCY NOCNE ROZMOWY ALE ZA JAKIŚ CZAS SAM ZASNĄŁ 🙂

EMMAX SUPER ŻE JUŻ MIESZKACIE NA NOWYM MIESZKANKU 🙂 JA TEŻ JUŻ SIĘ NIE MOGĘ DOCZEKAĆ KIEDY WPROWADZĘ SIĘ DO NOWEGO DOMKU BO MIESZKAM TERAZ U OJCA A TU CIASNO JAK CHOLERA :P

JA TEŻ DAM KOMUŚ OKLASK KTO MA NAJMNIEJ TYLKO MUSZĘ SPRAWDZIĆ KTÓRA 🙂

• Mamusia
dzień dobry mamuśki 🙂

to ode mnie też oklask dla Gosi 🙂

Ojjj fredeczko jak ja bym chciała żeby mi się tak chciało jak mi się nie chce :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:
Nie wiem czy w końcu zmuszę się do ćwiczeń! Leń ze mnie okrutny! Ciekawe co to będzie jak przyjdzie czas rozebrać się na plaży 🤨

Emmax super, że macie nowe mieszkanko 🙂 Mam nadzieję, że dobrze będzie się Wam tam żyło 🙂

AguśW czyżby jakieś przeziębienie Cię łapało? Zakaz chorowania nadal obowiązuje więc uważaj :P

OKLASK POLECIAŁ DO ZGRYZ 🙂

A CO DO ĆWICZEŃ TO JA ZA JAKIŚ MIESIĄC RUSZAM NA SIŁOWNIĘ 🙂 CZEKAM AŻ SIĘ CIEPLEJ ZROBI 🙂

WIECIE ŻE JA JUŻ ROK TEMU BYŁAM W CIĄŻY ALE JESZCZE NIE WIEDZIAŁAM A NA SIŁOWNIE CHODZIŁAM :laugh: :laugh: :laugh:

• Mamusia
dziewczyny trzeba sie brac za ćwiczenia bo niedługo będziemy tak wyglądać [img size=200]http://www.brzuszek.net/images/fbfiles/images/ballo027.gif" src="https://brzuszek.net/applications/core/interface/js/spacer.png" />

• Mamusia
hehehe Gosia dobreeee 😁

a tak wogole to wczoraj bylam sobie na solarium i mi korzonki dobrze wygrzalo i juz mnie nie bola a przy okazji opalilam sie troszeczke a pozniej wlosy sobie zafarbowalam i dzisiaj pazurki sobie zrobie a jutro pelna depilacje a co !! 🙂 nie mam drugiego dziecka do nanczenia ( Marcin) to moge czasu troche dla siebie poswiecic 🙂

HE HE GOSIU TO PRAWDA ALE NIE MA CO SIĘ JESZCZE AŻ TAK MARTWIĆ PÓKI KARMIE PIERSIĄ 🙂 GORZEJ TE MAMUSIE KTÓRE NIE KARMIĄ PIERSIĄ :P :P
NASTĘPNY OKLASK LECI DO CIEBIE ALE ZA 6 GODZINEK 🙂

OKI JA SIĘ SZYKUJE NA SPACEREK BO ZA OKNEM SŁONECZKO

• Mamusia
ja też muszę się zebrać tylko jeszcze głowę trza umyć bo za chwilę będę mogła frytki smarzyć. Fredeczko ty to masz fajnie że możesz coś koło siebie zrobić. Mnie jakoś czasu brakuje a dzień to w takim tępie ucieka że szok

• Mamusia
hehe tez dopiero od niedawna moge cos zrobic kolo siebie bo tak to ciagle bylo cos innego do roboty, a to posprzatac a to tamto a to siamto i tak ciagle jak upior wygladaalam a teraz sobie pokupowalam kosmetykow troche to nawet malowac sie zaczne a co ! heeeee

no i solarium to polaczenie przyjemnego z pozytecznym chociaz nie chce czesto do ostatnio bylam z 3 tyg temu ale mysle ze to wystarczy zeby troszke podtrzymac opalenizne.

no i dzisiaj chyba pojade do zlotowa to jak mi sie uda to w jakiejs przecenie kupie moze bluzeczke jakas?

polozylam Wiki nalozku, chwilke z nia polezalam i potrzymalam za raczkei miala odlot 🙂

• Mamusia
a ja tak mysle ze od poniedzialku znowu zaczne stosowac diete dukana bo nie stosowalam kuracji utrzymujacej wage ale waga stoi w miejscu a chce jeszcze chociaz 7-8kg schudnac a marzy mi sie 10kg zrzucic... do 55 🙂 bo w chwili aktualnej jest 65 :/ ale dam rade 🙂 mam bardzo silna motywacje - trzeba znalesc Wiki tatusia i jeszcze jedna silna motywacje trzeba ukrecic Marcinowi nosa :P chociaz widzialam jak byl przedwczoraj ze troche mu mina sie zdziwila jak mnie zobaczyl :P i DOBRZE !!! heeeeee. akurat bylam po spacerze z tym kolega to sie ubralam sexi flexi i makijaz zrobiony no i te zbedne kg po czesci zniknely :P jak mnie ostatnio widzial to bylam o 5kg grubsza a tu takie zdziwko .... heeeeeheheee

NO WŁASNIE GOSIU NIE WIEM ZA BARDZO CZYM SIE MOZNA LECZYĆ KARMIĄC PIERSIĄ...PÓKI CO PSIKAM TANTUM VERDE GARDŁO I PODKRADAM LENCE PANADOL DLA DZIECI ☺️

FREDECZKO NIE SZALEJ BO NIEDŁUGO ZOSTANIE Z CIEBIE SKÓRA I KOŚCI I NIE BEDZIESZ MIAŁA SIŁY WIKI NOSIĆ :laugh:

Szalejecie dziewczyny :laugh: 20 stron musiałam nadrobić :P

Kurde, Marika wstała i ma czerwoną plamkę na oku ☺️ Nie wiem co to jest 😞

Mi się też jakoś ćwiczyć nie chce, a jak już próbuję, to nic z tego nie wychodzi, bo blizna po cc nadal mnie ciągnie i pobolewa 🤨
Chudnąć nie chcę w sumie, ale chce troszkę bardziej ujędrnić brzuszek...
I kusi mnie by zafarbować włosy. Mam odrosy sięgające do podbródka, bo rok temu uparłam się, że wracam do naturalnego koloru. A teraz nagle zachciało mi się jednak zmiany 😉 Nawet nie wiem jaki kolor by mi pasował...

• Mamusia
Dzień doberek!

My sie dopier zwlekłysmy z wyrka ale co się dziwić jak moje dziecko znowu obudziło sie o 3 i nie chciało spać do 5. Głowa mnie tak boli, że ledwo widze na oczy 😞

Emmax super, że juz po przeprowadzce i będziesz do nas częściej zaglądać 🙂 Jak córcia?

Fredeczka, że Tobie się chce ćwiczyć...ja może chęci mam ale jakos mi się odehciewa jak już mam chwilkę i mam do wyboru siedzenie przed kompem i ćwiczenia :laugh: :laugh

GosiaG ode mnie też oklask!

PannoNikt ale gdzie na powiece? Ja też mam się ochote znowu przefarbować na czerwono, miałam jakiś czas temu taka krwiosta czerwień bna głowie i wyglądało to super tylko z drugiejk strony wtedy miałam długie włosy, teraz krótkie i po co mi to jak i tak siedze w domu jak ciul.

• Mamusia
Hej dziewczyny
dziękuję za odpowiedź.
Gosiu mój oklask też do Ciebie poleciał 🙂
ja miałam godzinną przeprawę z małym. Taaaki płacz że szok aż padł! A chciałam żeby zjadł i chciałam iść na spacer... Dałam mu przez sen cyca ale za dużo to no nie zjadł... No i śpi... Chyba go odłoże, zrobię wkół siebie porządek bo jak wstałam to tylko się ubrałam bo mały ryczał więc na nic nie mogłam sobie pozwolić nawet umyć zęby a i tak ubrałam się tylko dzięki suszarce... Już mam dosyć... Mam nadzieję że to przejściowe i za kilka dni mu przejdzie bo kota dostanę, jeszcze mnie jakaś deprecha złapie...
No to sobie ponarzekałam

PannoNikt mam nadzieję że ta plamka to nic złego!
Aga zdrówka życzę!
Nie pamiętam co więcej miałam napisać

• Mamusia
Fredeczko widać, że humorek dopisuje i dobrze 🙂 Z dietami nie przesadzaj bo naprawdę fajnie wyglądasz 🙂

PannoNikt mój Piotrek też miał czerwoną plamkę na białku i akurat byliśmy na kontroli u okulisty i powiedziała, że to nic takiego, że np. przy płaczu mogło jakieś naczynko pęknąć no i za kilka dni zniknęło 😉

Napiszcie mi laski jak ubieracie swoje dzieciaczki na spacer???? Bo kurcze było -5 teraz jest +10 a ja w zasadzie ubieram Pitera tak samo ☺️ Muszę zrezygnować z jednej warstwy. Przykładowy zestaw: pajac, skarpetki, spodnie, bluza, kombinezon, czapeczka bawełniana, gruba czapka i rękawiczki. A jak to wygląda u Was?
Pytania nie kieruje oczywiście do Wioli, która ma już prawie lato :P :laugh:

• Mamusia
O dziękuje komus za oklaska, to się dziewczyny rozpędziłyśmy z tymi oklaskami eheheh.

Ja tez już byłam w ciąży w tamtym roku i paliłam ☺️ ☺️ ☺️ ale nawet nie wiecie jaka jestem z siebie dumna! Juz nie karmię więc teoretycznie miogłabym sobie zajarać ale jedno spojrzenie na moja kruszynkę, która musiałaby wąchać śmierdząca mame i już mi się odechciewa!~Nie powiem, że mnie nie kusi ale dam rade!

No a teeraz się muszę pochwalić moją córeńką! Otórz wczoraj był wieczór pierwszych razy, pierwszy raz Maja piła z łyżeczki i prawie się nie zalewała, spała sama całą noc w łóżeczku i co najważniejksze PRZEKRĘCIŁA SIĘ Z BRZUSZKA NA PLECKI AŻ TRZY RAZY POD RZĄD!! Ale jestem dumna 🤪 🤪 🤪