Skocz do zawartości

grudniówki2 | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 45,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• fredeczkaa

4147

• mittka

4665

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

AKOMPF WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA BASI I WPADAJ DO NAS CZESCIEJ 🙂

AGAK MOJA LENKA RÓZNIE SPI, ALE ZAZWYCZAJ TAK JAK EMILKA MITTKI 🙂
MOIM ZDANIEM NIE MUSISZ SIE MARTWIC. PO PROSTU TWÓJ BARTUS LUBI TAK SPAC I JUŻ 🙂

IDE NA SNIADANKO.

FREDECZKO ŁAP OKLASKA ODE MNIE TAK ZA CAŁOKSZTAŁT 😘

• Mamusia
Hej!

Picasso nadrabiaj i pisz!!

AgaW dzieki za oklaska 🙂 a tak pozatym to ubranko sliczne i udana jestes ze wymienilas poprzednie haha! ja mysle, ze tak 2 tyg przed chrztem malej kupie ubranko. Mial byc chrzest na swieta a bedzie 15maja :/ no ale tak moje rodzenstwo zjezdza do PL a chce zeby oboje byli chrzestnymi.

Wiki wkoncu znowi spala cala noc do tak to ostatnio budzila sie przeciez ok 5-6 a dzisiaj do 7 :P tylko fakt faktem wczoraj tak "czuwala" od 20 do 22.

• Mamusia
Witajcie mamusie 🙂

U nas nocka ok jedna pobudka na jedzonko,już jej chyba tak zostanie 🙂

AgnieszkoW śliczne to ubranko a buciki fajowskie.Najlepiej jednak prezentuje się na Lence 🙂

Oh jak pięknie za oknem,dziś już nie odpuszcze sobie spacerku 🙂

• Mamusia
Cześc mamusie

U nas nocka rewelacyjna tylko jedna pobudka o 5.00 szybka butla i spanko do 7.00 🙃

Mittko jak tam oczka u Emilki? Mam tylko nadzieję że nie dołapała tego co Antoś. Bo to paskudztwo nawraca się i cały czas do ukończenia 6 miesiąca trzeba to leczyć- jeżeli samo nie przejdzie 😞

Oklask poleciał dzisiaj do Picasso 😉

Agnieszko sliczne ubranko kupiłaś dla Lenki. Ja tam nie szaleję z ubrankami bo te dla chłopców mi się nie podobają, a po drugie pewnie w święta będzie taka pogoda że pozostanie tylko biały kombinezon.

Fredeczko ale ci zazdroszczę tego weekendu. My to mamy kawał drogi nad morze żeby sobie tak pojeczać w weekend. Pozostają tylko góry. Ale na razie brak kasy i czasu na takie wypady 😞 [img size=126]http://www.brzuszek.net/images/fbfiles/images/1126.gif" src="https://brzuszek.net/applications/core/interface/js/spacer.png" />

WITAM MAMUSIE 🙂

U NAS NOCKA DO BANI CO GODZINĘ CYC 😞 ALE ZA TO MY JUŻ PO PIERWSZYM PORANNYM SPACERKU 🤪
TAK CIEPLUTKO I PRZYJEMNIE JEST JUŻ NA DWORZE 🙂

AGNIESZKOW UBRANKO DO CHRZTU PRZEŚLICZNE A LENKA ŚLICZNIE W NIM WYGLĄDA 🤪 🤪

MITTKO TO SUPER ŻE JUŻ OCZKO NIE ROPIEJE 🙂

FREDECZKO JA NIE PAMIĘTAM CZY TO MIAŁAŚ ZAPISANE ALE NA WSZELKI WYPADEK WEŹ COS PRZECIWGORĄCZKOWEGO DLA WIKUSI 🙂 TO NA TYLE 🙂

MIŁEGO DZIONKA 😘 😘 😘 😘

JEJKU ALE WAM ZAZDROSZCZE TYCH SPACERKÓW. JA NIESTETY MUSZE CZEKAĆ CO NAJMNIEJ DO PONIEDZIAŁKU. STOSUJĘ SIE DO ZALECEŃ PANI DOKTOR I SŁUCHAM SWOJEGO SUMIENIA 🙂
LENKA JESZCZE TROSZKĘ KASZLE 😞

DZIĘKUJĘ ZA UZNANIE DLA UBRANKA 🙂

A I ZAPOMNIAŁAM NAPISAĆ - AGUŚK SNIŁAŚ MI SIĘ DZIŚ, ALE NIE MOGE SOBE ZA CHOLERKĘ PRZYPOMNIEĆ CO ... ;/

• Mamusia
Hej moja Madzia też zakatarzona. Zastanawiam się czy nie kupić jej kropli do noska.

Ale dziś wyskoczymy na krótki spacerek. Dobrze jej zrobi.

Poza tym wszystko wpycha do buzi. Marudzi...chyba dalszy ciąg ząbkowania 😞

Pozdrawiam Was gorąco mamusie.

• Mamusia
Hej dziewczyny ja juz sie wykapalam. Wiki jest niemozliwa hehehehehehe ja leze w wannie a ona wlezaczku i co chwile "eeeee, eeeee" tak mnie wola spojrze sie na nia i mowie "no co chcesz" a ona takie smichy hihy urzadzila sobie ze sie prawie ze smiechu utopilamw tej wannie hehe 🙂

Agak faktycznie nie mialam tego zapisanego !
dziewczyny czy jeszce macie jakies pomysly co ze soba zabrac?

a ja mam do Koszalina autobusem 2 godziny :P wiec jest ok 🙂

zrobilam sobie pelna depilacje ciala, za chwile sie nabalsamuje, ladnie sobie dzisiaj wloski uloze 😁 ubiore sie jakos ladniej hehe no i co jeszcze hmm...paznokcie! bo od 2 dni biore sie za ich zrobienie i jakos zawsze zapomne hehe :P no i moze brwi jeszcze dopracuje.

Snilo mi sie ze w autobusie poznalam fajnego mezczyzne 😉 ale bym sie cieszyla jakby sie spelnil ten sen ! bo pozniej nawet slub bralismy i Wiki miala braciszka.... 🙂

• Mamusia
Agnieszko dzięki za oklaska ja na razie nie mogę nikomu dać ale później o którejś pomyślę:P

a my zbieramy się na spacerek, jeszcze tylko Antosia nakarmić ułożyć włoski i pędzimy.

miłego dnia Wam życzę [img size=242]http://www.brzuszek.net/images/fbfiles/images/3smile.gif" src="https://brzuszek.net/applications/core/interface/js/spacer.png" />

• Mamusia
hej dziewoje!

AgaW śliczne ubranko 🙂 Lena wygląda jak malutka księżniczka 🙂

Akompf postaraj się zaglądać częściej bo tęsknimy za Tobą!
Buziaki dla Basi 😘

Fredeczko ale masz bliziutko nad morze, zazdroszczę!!! W wakacje jeździłabym co weekend 🙂

Gosiu ale wcześnie się zabierasz na spacerek, ja to jeszcze w proszku 🤪

AgaK Ty też wcześnie byłaś, ale pewnie odprowadzałaś Kamilka 😉

Ja też rozdaję oklaski, ale już nie będę pisała komu i za co :P lecą po kolei do każdej 😉

Emmax jak już wykorzystasz urlop i zwolnienie to co zrobisz z Leną? Oddajesz do żłobka czy masz chętną babcię?
Ja jeżeli oddam do żłobka to na Kłodnicką. Chciałabym na Białowieską bo mam tam 2 minuty, ale zrobili je tylko dla alergików 🤢 Zastanawiamy się czy nie załatwić Piotrkowi zaświadczenia o alergii np. na mleko żeby się tam dostał, a w domu będziemy mu uzupełniać braki 😉

To się rozpisałam z samego rana 🙂

• Mamusia
Agnieszko dzięki za oklaska ja na razie nie mogę nikomu dać ale później o którejś pomyślę:P

a my zbieramy się na spacerek, jeszcze tylko Antosia nakarmić ułożyć włoski i pędzimy.

miłego dnia Wam życzę [img size=242]http://www.brzuszek.net/images/fbfiles/images/3smile-c4145d77bcde85892f1ab5de482a2e3b.gif" src="https://brzuszek.net/applications/core/interface/js/spacer.png" />

DZIEWUCHY SZALEJĄ Z OBRAZKAMI...

A MI SIE ZATĘSKNIŁO ZA MOJĄ MAMUSIĄ , CHOCIAŻ JĄ WIDZIAŁAM OSTATNIO W NIEDZIELE. KOMBINUJE CO BY TU ZROBIĆ ZEBY SIE DO NIEJ DOSTAC Z LENĄ, MAM 15 KM 🙂

A DO MORZA EWO TO JA MAM 100 KM 🙂 A BYŁAM OSTATNIO U CHU CHU... 3 LATA TEMU JAKOŚ ;/

• Mamusia
Dzien dobry,

My dzisiaj idziemy do pediatry. Moje dziecko jest jakieś niepodobne do siebie. Albo zaczęła ząbkować na dobre albo przechodzi skok rozwojowy. Nie chcę mi jeść ostatnio, dopiero jak się przegłodzi to zje, a tak to pięc łyków na popitkę i się odpycha 🤢 Przez to że nie je to wstaje w nocy, bo jest głodna i nie chce spać po zjedzeniu. Na okrągło płacze, nawet z cyckiem w buzi. Cienko sypia w dzień, nawet na dworze. No i nagle odkryła magiczne działanie kciuka, poprawnie wkłada do buzi i koniec, wyciągam go 1000 razy dziennie i jest płacz. A wszystkie zabawki są w raczkach na kilka sekund. I dalej mnie gryzie w sutki, złośnica jedna.

Zapraszam do lektury, co Was czeka. Ja już się borykam i zaledwie kilka dni, a już się tym zmęczyłam.
http://forum.gazeta.pl/forum/w,572,99684964,,Skok_rozwojowy_4_miesiaca_kto_przechodzil_.html?v=2