Skocz do zawartości

grudniówki2 | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 45,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• fredeczkaa

4147

• mittka

4665

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
A ja też uważam że na takich okolocznościach nie powinno być alkoholu i jako takiego nie będzie.mam tylko to winko w barku ale sobie tak myśle że i tak nie wiadomo kto to będzie pił bo wszyscy samochodami.Więc pewnie i z tego wina zrezygnujemy.No zobaczymy 🙂

CZESC DZIEWCZYNY

CO ONI TU POROBILI NA TYM BRZUSZKU, NIE MOGE ZNALESC SWOJEGO OSTATNIEGO POSTU I NIE MOGE NADROBIC FORUM 😠
NIE PODOBA MI SIE TO
NIE WIEM O CZYM PISZECIE

MY PO SPACERKU
OBIADEK SIE GOTUJE

POZDRAWIAMY WAS LENKĄ

DOCZYTAŁAM ŻE ROZMAWIACIE O CHRZCINACH.
MY ROBIMY W PIERWSZY DZIEŃ ŚWIĄT W LOKALU NA 25 OSÓB. ROBIMY WSPÓLNIE Z BRATEM MĘZA BO ON TEZ CHRZCI SYNKA I DZIELIMY KOSZTY NA PÓŁ A PŁACIMY 105 ZŁ OD OSOBY I MAMY DOŚĆ CIEKAWE MENU.
CO DO ALKOHOLU TO BĘDZIE TYLKO LUB AŻ LAMPKA SZAMPANA 🙂 DLA KAŻDEGO GOŚCIA.

IDE ROBIC BURACZKI DO SŁOICZKÓW.

• Mamusia
Szkoda że jeszcze nie wraca do ostatnich postów.
Ciekawe jak tam Wiola 🤪

A dziś pomyślałam o Ami dawno jej nie było.Ciekawe jak Basieńka mam nadzieję że już lepiej.
Mam nadzieję że Natalka dobrze zniosła podróż do Polski,ciekawe czy Marta się odezwie 🙂

A i chyba musze napisać do Akompf czy będzie robiła te aniołki bo też dawno jej nie było 😞

• Mamusia
Fredeczko mówię o wódce. W Poznaniu podobno jest taki zwyczaj że na chrzcinach pije się weselną wódkę i w ten sposób opija się narodziny dziecka. Mój mąż mimo że nie z Poznania sam chce wódkę bo nie miał okazji widzieć się z rodzinką po urodzeniu małego nie mówiąc już o opijaniu więc korzystając z okazji że tu będą i zostają na noc będzie wódka ale dopiero po kolacji. Większość gości pewnie pojedzie po kolacji a poza przyjadą autami więc pić nie będą. Na komunii w życiu alkoholu nie postawie

KURCZE A MNIE GŁOWA ZACZĘŁA BOLEĆ 😞

MÓJ SMYKUŚ ŚPIOCHA SOBIE SŁODKO A JA MUSZĘ TROSZKĘ W POKOJU POSPRZĄTAĆ BO BURDELIK BOOM BOOM MAM 😁 😁 😁 😁 😁 😁

jestem ponownie, wróciliśmy z bioderek i wszystko jest ok, jak lekarz pokazywał jak mam Lenkę nosić to on zlała mi się na bluzkę 😠 😁 😁 😁 😁a teraz śpi a mamusia jak to w dzień lenia na kompie i nic nie robi 😜
U nas na chrzcinach jakaś 1 buteleczka wódki będzie i jakieś winko, ale żeby nie było ja uważam, że nie powinno być 🙃
A Wiolka pewnie już w objęciach mężusia 😉 😉

Aga też bym poszła na spacerek, ale Lenka śpi 🙂

właśnie sobie pomyślałam, ciekawe kiedy powstanie wątek grudniówki 2010, już im zazdroszczę 😁 😁 😁

• Mamusia
My dziś zrezygnowaliśmy ze spaceru 😜 Pogoda w kratkę i jeszcze trochę boję się wychodzić. Zamki mam wymienione, a ciągle jak usłyszę coś na klatce schodowej to nasłuchuję pod drzwiami 😮

Kurcze Piotruś zrobił się strasznie ruchliwy! Zostawiłam go dziś na łóżku,a jak wróciłam to był odwrócony o 180 stopni 🤪 Podnosi dupkę do góry i się obkręca dookoła. No i dalej odkrywa swoje nóżki, dziś już łapie kolanka, ale stópki dalej mu uciekają 😁

Aga84 fajnie, że wszystko załatwiliście 😉

Emmax to gdzie robisz te chrzciny?