Skocz do zawartości

grudniówki2 | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 45,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• fredeczkaa

4147

• mittka

4665

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Ewa ma rację...czas tak szybko leci. Pojawiaja sie juz pierwsze swieze grudnioweczki 2010. A nasze dzieciaczki rosna jak na drozdzach. A niedawno były w brzuszkach 🙂 Dobrze im tam było, przynajmniej nie krzyczały.
A ja wracam do sprzatania, bo tez burdello sie zrobiło 😉

DZIEKUJE EWUNIU ZA OKLASKA ALE WIDZE ZE JA TEZ ZADNEJ NIE MOGĘ DAC BO JUZ WSZYSTKIE DOSTAŁY HEHE

MOJA LENA NA BALKONIE ŚPI W WÓECZKU. DOBRZE ZE CHOCIAŻ BALKON MAM BO PRZEZ MOJĄ CHOROBĘ BIEDACZKA NAWET ŚIWEŻEGO POWIETRZA BY NIE POCZUŁA 😞

A JA GOTUJĘ SOBIE ROSOŁEK.

SKÓRKA CO TY OPOWIADASZ, JUŻ SĄ GRÓDNIÓWKI 2010 ?? JEJ... AŻ MI CIAR\Y PRZESZŁY, JAK TEN CZAS ZASUWA.

No proszę, brzuszek działa coraz lepiej 🙂

Marika strasznie marudna dzisiaj... ale gorączki już nie ma...
W dodatku strasznie swędzą ją dziąsła i pcha do buźki co tylko możliwe... Teraz udało mi się ją uśpić, mam nadzieję, że trochę pośpi.

AgnieszkoW zdrówka życzę!!

Dziekuje Aguś za oklaska 🙂
Moj mały spał od 13 do 15.30. Teraz sie nudzi i marudzi. Raczki pcha do buzi 🙂 Moze zabek hihi Chyba niedługo zaczniemy chwalic sie pierwszymi zabkami 😁

Przecierek z zupki jarzynowej nie smakuje maluszkowi. Chyba lubi tylko to co słodkie. Nie dziwie mu sie , bo po sprobowaniu sama sie skrzywiłam 🤢 Na razie wiec nie bede mu tego dawac. Zostaniemy przy owocach.

Fredeczko te przecierki owocowe nie sa słodzone wiec nie martwie sie ze pcham w maluszka słodkosci. Wazne ze to owoce. A w domu smieja sie ze on ma to po mnie bo ja jarzynowej nigdy nie zjadłam 🙂

• Mamusia
hej laski 🙂
widzę że oklaski wróciły i szalejecie 🙂 ja też wam dałam 🙂 i jeszcze podaję muszę tylko się cofnąc żeby żadnej nie pominąć
ja byłam do 17 na spacerze, na 12 byłam u fryzjera i ściełam włoski na Zaczarowanego Ołówka bez grzywki 🙂 aż mi się płakac chciało jak zobaczyłam te dłuuuugasy które spadały na ziemię no ale były już za długie...
No a poza tym ok, za dużo było nadrabiania więc nie odnoszę się do postów...

• Mamusia
skoreczko wiem o tym ze nie ma jednak mam na mysli slodki smak 🙂 ze dlatego zaczelam od zupki jarzynowej 🙂 ktora ja osobiscie wielbie pod niebiosa! 🙂

A mi ostatnio po glowie chodzi caly czas ta piosenka ...... jakos pozytywnie mnie nastawia 🙂

http://bchmura.wrzuta.pl/audio/aSGtPyEU7pz/charles_and_eddie_-_would_i_lie_to_you_baby