Skocz do zawartości

grudniówki2 | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 45,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• fredeczkaa

4147

• mittka

4665

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Wioleczko! Nie mozesz nas w takiej niepewności trzymać! Co sie dzieje? zmartwilas mnie więc wszystkie łopaty chowam....

AgaK - dobry tekst z tymi cyckami 🙂 hahahah usmialismy sie z męzuniem...

Musze w końcu rozliczyc pity a i prasowania od groma mam...

Basiulek śpi...

• Mamusia
hej laski!

Czytam Was cały dzień, ale jakoś nie miałam weny żeby pisać, a teraz już nic nie pamiętam 😜

AgaK no ma problem fredeczka 😁 😁 😁 😁 rozwaliłaś mnie 😁 wiele kobiet marzy o takim problemie hehehe.

Wiola przykro mi, ale u mnie w domu łopaty niet! 😁

Aga84 mam nadzieję, że wszystko będzie ok z Twoim zdrówkiem!

Gosiu śliczną fotkę wstawiłaś!

No i chorym dzieciaczkom życzę dużo zdrówka, a mamusiom dużo cierpliwości!

• Mamusia
O Ewa pojawiłaś się i mogłam dać Ci oklaska haha ale mam ubaw z tymi oklaskami poluje na Was której można dać 🤪 😁

Wydaje mi się że Wiole jednak nie opuszcza humorek i chyba nic złego się nie stało pewnie rodzinka coś wywija która miała dzisiaj przyjechać 🙂
W każdym bądź razie u mnie łopaty też nie ma 😜

• Mamusia
No i dopiszę jeszcze, że AgaK narobiła mi mega ochoty na karkówkę z grilla!!!! Mniaaaam!
Będę musiała się wprosić szwagierce do ogródka na grilla w najbliższym czasie 😉

A u nas wojny ciąg dalszy, już trzecia noc w osobnych łóżkach 😞

Wróciłam do was na chwilke 🙂 I udało sie dac oklaska AgnieszczeK 🙂

Oj Ewo przykro mi, ja tak nie cierpie takich wojen. Jedyna fajna rzecz to godzenie 🙃 🙃 🙃bo potem jest bardzo miło 😜 Wiec u was tez tak musi byc!

Wiola nerwica natrectw jest okropna 😉 Chyba cos rodzinka dała popalic??? No nie wiem, jutro moze cos napiszesz.

Hej!
no ale porobili z tym brzuszkiem, dopiero doszłam jak dodać oklaski dla Was dziewuszki 🙂 a daję za to że Was lubię i po prostu za to że jesteście 🙂
U nas po staremu moje Serduszko rośnie i daje nam tyle radości codziennie 🙂 ostatnio aż się poryczałam jak pomyślałam sobie żebym mogła go nie mieć 😞
mam pytanie do mam karmiących piersią 🙂 🙂czy dostałyście już okres?
ja biorę cerazzette i nadal nie mam okresu 🙂 nie wiem już czy powinnam go dostać czym nie?

No moje damy poczytałam troszkę postów to tu to tam. Iteraz komu w droge temu czas, bo spac sie chce! A jutro nowy dzien i weekendzik wiec pewnie tutaj bedzie nas mniej.
Łap Edytko oklaska 🙂
Dobranoc 🙂

• Mamusia
5 min i krytykuja wszystko! 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 no ale mala dala im popalic to przyznali mi racje + maz mnie postawil w takiej sytuacji ze musialam sie na niego wydrzec w obecnoscie wszystkich + Maja masakra! 😠 😠 😠 😠 nic tylko mnie stuknijcie i zostawcie w polu 😠

• Mamusia
skóreczko moja koleżanka też tak zawsze mówi, że lubi się czasem pokłócić bo godzenie jest super 🙂

Nie ma o czym pisać -gorsze dni i tyle, trzeba przetrwać!

Wiola tak to jest z rodzinką, Ty to masz raz na jakiś czas, a ja takie wojny np. z mamuśką mam co wizytę 😁

Edytko ja karmię piersią i też jeszcze nie miałam okresu.

AgaK Bartuś super wygląda w swojej spacerówce 🙂

OJ WIOLU JESTEŚ ZDENERWOWANA BO CHCIAŁABYŚ ABY WSZYSTKO BYŁO JAK NAJLEPIEJ NA PRZYJAZD RODZINKI 🙂 NO NIESTETY TRZEBA BYŁO SIĘ NASTAWIĆ NA TE KRYTYKI BO WIADOMO KAŻDY BY CHCIAŁ COŚ DORADZIĆ COŚ DOPOWIEDZIEĆ JAK WYCHOWAĆ DZIECKO 🙂 NO I JESZCZE MĄŻ KTÓRY BY WSZYSTKO CHCIAŁ JAK NAJLEPIEJ DLA CIEBIE ALE MU NIE WYSZŁO I DOSTAŁ ZJEBKĘ 😁 😁 😁 😁
RODZINKA JUŻ ZROZUMIAŁA ŻE TO TY WIESZ CO MAJECZCE DOLEGA I JAK JA USPOKOIĆ BO TO TY JESTEŚ Z NIĄ 24 NA DOBĘ 🙂 RODZINKA W WKRÓTCE WYJEDZIE I BĘDZIESZ PŁAKAĆ JAK BÓBR ŻE TAK TEN CZAS ZLECIAŁ I POMYŚLISZ SOBIE TAK "NIECH KRYTYKUJĄ CO CHCĄ ALE WOLISZ ABY TU ZOSTALI"

• Mamusia
Agus wiem, juz przeciez nawet napisalam, ze jest dobrze bo przyjechali, mezol ma foch stulecia, powiedzial ze szkoda ze go jeszcze tam nie pobilam 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 faktycznie pierwszy raz sie tak na niego wydarlam przy kims 🤨 ☺️ ☺️

Dobrej nocki laski! ☺️ 😘