Skocz do zawartości

grudniówki2 | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 45,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• fredeczkaa

4147

• mittka

4665

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

GOSIU TO MOŻE PRZEZ POGODĘ 🤨
WCZORAJ JESZCZE LATO A DZIŚ JUŻ JESIEŃ 😠 I JAK TU CZŁOWIEK MA BYĆ W DOBRYM NASTROJU, HUMORZE A CO DOPIERO DZIECKO ODCZUWA I ONO NIE POWIE NAM CO MU DOLEGA 😞

UDAŁO MI SIĘ ROZDAĆ OKLASKI 🙂 TYLKO 2 NIE DOSTAŁY BO BYŁY ZABLOKOWANE 😉

A I POKAŻE WAM MNIEJ WIĘCEJ MAM KABINĘ PRYSZNICOWĄ 🙂
http://www.allegro.pl/item1017454297_kabina_prysznicowa_sauna_jacuzzi_150_cm_x_150_cm.html

• Mamusia
Agnieszko nie wiem co mu jest bo jeszcze nigdy tak rano nie zrobił że nie chciał nic zjeść a znowu śpi. Może jak się prześpi to wstanie w lepszym humorku.
A u mnie pogoda zapowiada się nawet fajnie. Słoneczko ładnie świeci więc spacerek pewnie też będzie.
Gorzej z moimi stopami. Po ostatnich wędrówkach porobiły mi się od gnioty na stopach i strasznie boli 😞 Całe lato przechodziłam w tych butach a teraz jakiś koszmar 😠

DZIEŃ DOBRY

LENKA DZIŚ SPAŁA DO 8. POBUDKA TYLKO O 4. A ZASNEŁYSMY PRZED 22. WIEM ZE TO TYLKO EPIZOD, ALE JAKI CUDOWNY 😁 😁

TERAZ SIEDZI U MNIE NA KOLANACH I PISZE ZE MNĄ POSTA 🙂

AGUSK KABINA ZAJEBISTA. MY TEZ BEDZIEMY MIELI W DOMKU WANNE I 2 PRYSZNICE 🤪 ALE NIE PLANUJEMY TAKIEGO WYPASIONEGO. CHCEMY WANNE Z HYDROMASAŻEM A PRYSZNICE ZWYKŁE.

WIDZE ZE JUZ SWATACIE NASZE DZIECI 😁 JA MAM JUZ MĘZA DLA LENKI. MOJA PRZYJACIÓŁKA , KTÓRA WYJECHAŁA DO BELGII URODZIŁA MI ZIĘCIA 19 GRUDNIA 2009 ROKU HAHA I KIEDYS WRÓCĄ DO POLSKI TO WTEDY BĘDZIEMY DZIŁAĆ HAH

IDE ZJEŚC ŚNIADNKO I ŻYCZE WAM MIŁEGO DNIA
SPACER DZIŚ BEDZIE KRÓTKI BO POGODA BEZADZIEJNA 😠

Dzien dobry mamusienki 🙂
My buszujemy od 7.30. Za to Mikołaj az od 20 do 5 rano spał sam. Dla nas to sukces!!!! Moj P. wyspany 😁
Pogoda zapowiada sie ładnie, choc wieje znienawidzony przeze mnie wiatr 😮
Fredeczko jedz do lekarza, bedziesz spokojniejsza. Oby nic sie nie działo!!!!!!!!

Ewo dobrze ze nie oddajesz dzieciatka do żłobka. Z babcia bedzie lepiej sie rozwijał niz w obcym miejscu. Takie jest moje zdanie.
Gosia moze Antos ma dzien spiocha. Wstanie to zje 🙂

JA TAK OBSERWUJĘ BARTKA ODKĄD SIĘ OBUDZIŁ I ANI RAZU JESZCZE NIE ZAKASZLAŁ 🤔 Z JEDNEJ STRONY MNIE TO BARDZO CIESZY ALE Z DRUGIE MARTWI ŻE POWRÓCI 😞 MAM NADZIEJĘ ŻE NIE 😉

JA TEŻ UWAŻAM JAK SKÓRECZKA. EWUNIU NIE MARTW SIĘ, MYSLE ZE U TWOJEJ MAMY MU BĘDZIE LEPIEJ NIŻ W ŻŁOBKU. ONA NA PEWNO NIE POZWOLI ŻEBY PIOTREK PŁAKAŁ W ŁÓZECZKU I BYŁ SAM. NA PEWNO DO NIEGO PÓJDZIE I NIE SPEŁNI SIE TWÓJ STRASZNY SEN 🙂
POZA TYM BABCIE CHOĆ CZASEM NADGORLIWE, CHCĄ DLA WNUKÓW JAKL NAJLEPIEJ I KOCHAJĄ JE BARDZO. MUSICIE USTALIĆ Z MAMĄ ZASADY I ICH SIĘ TRZYMAĆ 🙂 BĘDZIE DOBRZE

Aguś kaszelek czasem u dzieciaczkow sie pojawia a potem znika i potem znow zakaszle. Pytałam lekarki, sprawdzała mojemu gardełko i nie było czerwone. Oby u was tez nic nie było.

Kto oglądał Dzien Dobry TVN z ranka? Ale usmiałąm sie. Pokazali filmik z YUOtube. Matka lezy na łózku a wokół niej czworaczki w wieku naszych skarbków i wszystkie sie smieją w głos 😁 😁 😁

• Mamusia
Agnieszko a ja myślałam że dopiero ją licytujesz. Oj blondynko dobrze że tylko farbowana 😁
A Bartusiowi na pewno nic nie będzie puścił straszaka a mama cała w nerwach 🙂

Antoś właśnie wstał chyba w lepszym nastroju bo sobie śpiewa w łóżeczku 🙃
Idę mu coś przygotować do zjedzenia choć nie wygląda na głodnego, chyba go jeszcze chwilkę przetrzymam .

A mnie się wydawało że jest ładna pogoda a jak wyszłam na dwór to zimno że brrrrrrrr. Ale może później zrobi cię cieplej

• Mamusia
Skóreczko też to widziałam śliczny widok a śmiech tych dzieciątek powalał.

Ewo ja na Twoim miejscu zdecydowałabym się na babcię a nie na żłobek. Babcie choć trochę nadgorliwe lepiej wiedzą co dzieciakowi potrzeba do szczęścia. A w żłobku na pewno nie będzie miał takiej opieki

TEŻ WIDZIAŁ TEN FILMIK 🤪 TE DZIECIACZKI SĄ BOSKIE 🤪 🤪 😁 😁 😁 😁

MAŁY ZJADŁ MLECZKO I LEŻY SOBIE TERAZ NA RODZICÓW ŁÓŻECZKU I ŁAPIE TE SWOJE SIEDMIOMILOWE STÓPKI 😁 😁 😁 😁 😁

EWO I JA NAPISZĘ ŻE Z BABCIĄ BĘDZIE PIOTRUSIOWI NAJLEPIEJ 🙂
1. JEST TO OSOBA KTÓRĄ ZNA
2. NA PEWNO TY BĘDZIESZ SPOKOJNIEJSZA BO WIESZ ŻE JEST W DOBRYCH RĘKACH
3. MASZ LUZ CZASOWY BO W ŻŁOBKU MUSISZ NA CZAS ODEBRAĆ MALUCHA A U TU ZAWSZE MOŻESZ NA JAKIEŚ ZAKUPKI WYSKOCZYĆ A BABCIA NA PEWNO DŁUŻEJ NIM ZOSTANIE
4. ZERO SKUPISK BAKTERII I ZARAZKÓW WIĘC PIOTRUŚ CHOROWAĆ NIE BĘDZIE A TAK BY MÓGŁ ZACHOROWAĆ A TY ZWOLNIENIE Z PRACY MUSIAŁABYŚ WZIĄĆ
TAKŻE SAME PLUSY 😉 JEDYNY MINUS BABCIE ROZPIESZCZAJĄ ALE CÓŻ OD TEGO SĄ 😁 😁 😁 😁 😁

hej lachony 🙂

my noc w miare pobudka o 2 picie i spanko, pozniej pobudka o 5 picie i spanko do 9 😜
tera lala siedzi i opowiada 😉

ewo mysle ze babcia to lepsza instytucja niz zlobek, ja miedzy innymi dlatego wyjechalam z wrocławia 😜

skóreczka spadochroniarz extra przystojniak, zieciem moze byc 😁
agak kabina swietna 😜

fredeczka to niezle z tym upadkiem z wyrka, ale jak tak krotko plakala to chyba sie wystraszyla, oby.

reszty nie pamietam 😜