Skocz do zawartości

grudniówki2 | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 45,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• fredeczkaa

4147

• mittka

4665

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

MY JUZ WYKĄPANE 🙂
LENKA NAJEDZONA ALE SPAC NIE ZAMIERZA . JAK ZWYKLE ZAŚNIE PEWNIE O 22

MITTKO BO TAKICH CHWIL NIE DA SIE ZAPOMNIEĆ. TO JEST COŚ CUDOWNEGO I TYLKO MATKA MOŻE ZROZUMIEC DRUGA MATKĘ 🙂
CHCIAŁAM JESZCZE DODAC, ZE KOBIETY KTÓRE PO RAZ PIERWSZY RODZĄ ,,IDĄ TAK ODWAŻNIE RODZIĆ" BO NIE WIEDZĄ CO JE CZEKA 😁 😁 PRZYNAJMNIEJ JA TAK MIAŁAM.

MÓJ KUMPELEK JUŻ ŚPI 🙂 ALE KUŹWA ZNÓW TEN KASZEL GO CHWYCIŁ 😠 JAK NIE ŚPI TO JEST OK A JAK ŚPI TO TEN SKURCZYBYK SIĘ UJAWNIA I MĘCZY MOJE BIEDACTWO 😞 😞 😞 😠 😠 😠
I ZAPOMNIAŁAM NASMAROWAĆ GO PULMEKSEM 😞

AGUŚ W SUMIE PIERWSZY RAZ DAŁAM MU KASZKĘ NA NOC BO TAK ZAWSZE TO SAMO MLECZKO PIŁ ALE PO MLECZKU NIE BYŁO RÓŻNICY I BUDZIŁ SIĘ TAK SAMO JAK PO SAMYM CYCKU 🙂

BRAWO DLA EMILKI 🤪 🤪 🤪

ACHA, NO TO JUTRO NAM POWIESZ AGUŚ JAK BARTOLINKO SPAŁ 🙂

MITTKO ALE MASZ GRZECZNĄ DZIEWCZYNKĘ 🙂 POSZŁA SPAC BO WIEDZIAŁA ZE MAMUSIA CHCE POPLOTKOWAĆ NA BRZUCHU HAH

POKAZE WAM CO MOJA LENKA WYCZYNIA NA PRZEWIJAKU, CIĘZKO MI JUŻ JĄ WYSMAROWAĆ KREMEM I UBRAĆ, A JAK MNIE KOPIE TYMI GIRKAMI 😁

[URL=http://img148.imageshack.us/i/dsc06992640x480.jpg/][IMG]http://img148.imageshack.us/img148/9220/dsc06992640x480.jpg[/IMG][/URL]

• Mamusia
PannoNikt podaj mi e-maila to za jednym razem wyślę do Agnieszki i do ciebie bo tego jest troszkę. A i tak nie wszystko skanowałam.

A ja teraz odwaliłam kaszanę . Zrobiłam Antosiowi kaszkę na kolacje i tak sie przyglądam że coś z nią jest nie tek. I wiecie co zrobiłam zapomniałam dodać mleko 🤪
Chyba zmęczenie materii wychodzi 😜

AgnieszkoW ale ta Twoja koleżanka ma pojebane we łbie. Kto takiemu maluszkowi daje kostki rosołowe czy magi. Przecież ona rozwali temu maluszkowi wątrobę. Na ale na głupotę nie ma lekarstwa. Tylko szkoda dziecka

agnieszkaw26 też nie rozumiem tej dziewczyny przecież kostka rosołowa, magii i wegeta wszystko jest z dodatkiem soli, to tak jak ja bym wsypała do zupy pół szklanki soli. Dzieciątku dodatkowo nie tylko wysiądzie wątroba, ale też będzie miało kamienie nerkowe w tak młodym wieku. 😮 😲 🥴

AGAK1601 niezłe kawały jutro wieczorkiem prosimy o kolejną porcję na kolację 🙂

Chcę się teraz pożegnać, ale chyba nie mam do kogo 🙃 więc mnie rano przeczytacie. 😜
Też się martwię o fredeczkę i jej córcię, ale wierzę, że nic małej się nie stało.
DOBRANOC!!!

• Mamusia
dzien dobry.. maly zasnal po 20.. troche wczensie jak na niego i nie pi od 4.. gada sobie...

co do wegety i soli to jakas chora ta matka,., rozumiem troszeczke psolic dla smaku ale to juz przegiecie...

wspominamy porod? to ie wydaje tak dawno.. pamietam jak ja sie meczylam 3 dni... skurcze byly a rozwarcia brak.. masakra.. ale pierwszych chwil nie da sie zpaomniec jak sie dziecko zobaczy...

ide dzis jeszcze przed rodzicami na poczte bo chyba juz maciezynskie przyszlo bo mam avizo... zobaczymy...

dzis bede jeszcze prac, jutro preasowanie i sprzatanie i pakujemy sie 🙂

zycze Wam milego dizonka...

i poklepe Was troche bo mam okazje 😜

WITAM

NOC DO BANI. LENKA 4 RAZY SIE BUDZIŁA . I NIE ŚPIMY OD 6.30 😞
WIĘC WCZORAJSZA NOC Z JEDNĄ POBUDKĄ BYŁA TAK JAK MÓWIŁAM EPIZODEM 😁

DZIEWCZYNY MACIE RACJĘ, JEBNIĘTA TA MOJA KOLEŻANKA. ONA TWIERDZI ŻE DAJE TYLKO TROCHE TEJ MAGII, KOSTKI ROSOŁKOWEJ I VEGETY..ALE ZAWSZE COŚ TAM DAJE. ZRESZTĄ OSTATNIO MI MÓWIŁA ŻE DAŁA JEJ MONTE I KINDER CZEKOLADE. I ŚMIEJE SIE ŻE JEJ DZIECKO TO,,ISNTY ŚMIETNIK" ZJADA WSZYSTKO I NIC JEJ NIE JEST 🤪 TEZ JEJ POWIEDZIAŁAM ŻE MOŻE DZIECKU ZASZKODZIĆ NA WĄTROBĘ CZY UKŁAD POKARMOWY BO U TAKIEGO MALUSZKA TO WSZYSTKO JEST DELIKATNE I DOPIERO SIE ROZWIJĄ A ONA NA TO ,,A CO, NIECH POZNAJE NOWE SMAKI" LUB ,,DAJE JEJ WSZYSTKO BO NIE CHCE ZEBY W DOROSŁYM ŻYCIU BYŁA ALERGIKIEM" ... BRAK SŁÓW....

AGUSK JAK TAM BARTOLINKO?? JAK TEN KASZEL??

NO CIEKAWE CO U FREDECZKI. MAM NADZIEJE ZE WIKUSIA ZDROWA I NIC JEJ NIE JEST PO TYM UPADKU.

PANNO NIKT PYTAŁAŚ WCZORAJ O ULEWANIE, MOJA LENA ULEWA ALE BARDZO RZADKO. JAK SIE ZA DUŻO ŁAPCZYWIE NAJE.

GOSIA NO TO FAJNĄ KASZKE ZROBIŁAŚ ANTKOWI 😁

ZMYKAM NA ŚNIADANKO I DZIŚ BEDE ROBIĆ BIGOS BO MAM JESZCZE TROCHE KAPUSTY KISZONEJ W LODÓWCE.

MIŁEGO DNIA WAM ŻYCZE.

U MNIE PIĘKNIE ŚWIECI SŁONKO, WIĘC SPACEREK MUROWANY 🙂

witam 🙂

my noc nie ciekawa, spanie po 23, pobudka ok 3, 5 i 6 i wstawanie o 7 😠

pędzę nadrabiac wczorajsze zaległości, bo wieczorkiem nie miałam czasu a po poludniu pojechałam do mamusi 😜