Skocz do zawartości

grudniówki2 | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

EWO JA KUPUJĘ ZWYKŁĄ PRZYPRAWE DO GRILLA , NACIERAM NIĄ MIESKO I WSTAWIAM DO LODÓWKI NA KILKA GODZIN A NAJLEPIEJ NA CAŁĄ NOC ŻEBY PRZESZŁO 🙂 ŻADNYCH MARYNAT NIE ROBIĘ BO SIE NIE ZNAM

PICASSO JA DZIŚ BYŁAM W BIEDRONCE Z LENKĄ. MASAKRA, JAKIE KOLEJKI JA PIERDZIU. DOBRZE ZE NIUNIA NIE PŁAKAŁA BO PEWNIE BY MNIE NIKT NIE PRZEPUŚCIŁ 😞
A TEZ WÓZEK MIAŁAM OBŁADOWANY ŻE HEJ 😁 😁 ALE ZANIOSŁAM ZAKUPY DO DOMKU I DALEJ NA SPACEREK 🙂

• Odpowiedzi 45,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• fredeczkaa

4147

• mittka

4665

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

W Polsce długi weekend i u nas w sumie też, bo 4 maja (poniedziałek) jest dniem wolnym od pracy 😉

Dzisiaj obchodzimy z mężem 5 rocznicę ślubu 😜 Jak ten czas ucieka 🤔

Akompf fajnie, że piszesz! Basieńka jak zwykle przesłodka! Zdrówka dużo jej życzę 😘
Ty to zdolna bestia jesteś 😁 Ja to nic nie potrafię: Ani szydełkować ani malować 😉

Picasso rzeczywiście musi być u Was ciepełko... Nie to co w Szkocji 😠

AgnieszkoW Ale fajne literki 🤪

Ewo na szczęście (tfu, tfu) trochę mała się uspokoiła... Nawet już drzemała dwa razy 😉

Wiecie co zyczliwosc ludzka nie zna granic!!!!!!!!! Tak od wczoraj miałam przeczucie ze sie na spacerze zdenerwuje. No i stało sie. Szłam sobie i taka starsza przedszkolanka oczywiscie zajrzała mi do wózka i mowi, ze Mikołaj to wielkolud. No jak mi podniosło sie cisnienie. Jest długi i wazy swoje ale to nie znaczy ze trzeba tak komentowac. Matko Boska daj mi sił, bo .....

• Mamusia
Akompf super że się odezwałaś 🙂 rysuneczek śliczniusi a Basieńka przeurocza!!!

PannoNikt najlepsze życzenia!!!

my wyszliśmy na spacerek ale po 40 minutach szliśmy do domu bo maly zgłodniał... no i zasnął na balkonie na 1,5 godz. teraz wojuje a ja uszykowałam rzeczy na wyjazd... masakra!!! ciężarówka by się przydała!

Skórka nie denerwuj sie! ja z kolei jak wczoraj usłyszałam że mogłabym schudnąć to wcale mi miło nie było... też co niektórzy mogliby siedzieć czasami ciiicho...

Już do Was piszę moje Babolki!

Klawiaturka tak mi się psuje, że czasem trudno do Was napisać... musiałam w google napisać "wykrzyknik", żeby go tu dać 😮

akompf fajnie, że się odezwałaś, cieszę, się że u Basieńki wszystko dobrze, bardzo śliczny rysunek, odzywaj się częściej oczywiście jak dasz radę 🙂

skoreczka nie przejmuj się ludzkie pojęcie nie zna granic, może jej dziecko było małe, chude i blade, a teraz Ci zazdrości. 😮

PannaNikt wszystkiego najlepszego i dużo ciepełka 😘

mittka ciekawe co sobie jego koledzy pomyśleli, chyba, to że się bardzo kochacie i mam nadzieję, że twoja piżama nie była w żadne dinozaury, ani pieski Snoopy, ani nie była zbyt krótka. 😁

Dzisiaj śnił mi się, że robiłam wesele z Pawłem, cała uroczystość była na polu (rosło tam zboże, kukurydza, jakieś pieńki były) a na takim dużym, jednym, okrągłym pieńku był kawałek... szynki przy, której ucztowaliśmy. Nie wiem dlaczego to było na polu i z tą szynką. 🤪

skoreczka ale mamy sny, dobrze, że są wesołe. A wczoraj śniło mi, się że zdaję na prawo jazdy, ale ten "maluch" był tak mały, że mieściły się ledwo dwie osoby, a żeby zmienić bieg trzeba było wystawić rękę przez przednią szybę do dźwigni zmiany biegów, o i pamiętam samochód był czerwony. 🙃 Jechało się ze zgiętymi nogami, a kierownica była pod brodą.

😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 dobre dobre Picasso z tym maluchem 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁

Moje dziecko jest takie wymeczone tym ciepłem ze spi w nienaturalniej dla siebie pozycji. Nigdy nie płakał na spacerze ale dzis miał dosc tego ciepła i płacz 😞 Ciekawe jak to bedzie jak upały nastaną?

Akompf Basia jest sliczna 🙂 Rysunek godny Picassa 😉

POKASSO UŚMIAŁAM SIĘ Z TWOJEGO SNU 😁 😁 😁 😁 BIEGI NA ZEWNĄTRZ, KIEROWNICA POD BRODĄ 😁 😁 😁 😁 😁 😁

AKOMPF ALE MASZ ZDOLNOŚCI PLASTYCZNE 🤪 🤪 A BASIA TO SAMA SŁODYCZ 🤪 🤪

A MOJE DZIECIĘ ZROBIŁO SIĘ COŚ MARUDNE 😠 JEŚĆ NIC NIE CHCE TYLKO PIJE, JUŻ DWIE BUTELKI NAPOJU WYPIŁ 😮

• Mamusia
ludzie powariowali!!!!! zapasy robią jak na miesiąc!!! Obeszłam wszystkie sklepy w okolicy i wszędzie tylko resztki mięsa, o karkówce to mogę pomarzyć 🤪 Chyba wszyscy planują grilla w długi weekend 😁 No a ja muszę się zadowolić łopatką 😮

Pikasso niezłe masz sny 😁

Skóreczko nie przejmuj się głupim gadaniem!

AgaW u nas taka duchota, że marzę o deszczu!

PannoNikt wszystkiego dobrego z okazji rocznicy 😘

AgaK Piotrek je normalnie.
Czy jak karmię piersią powinnam dawać mu dodatkowe picie w taki upał???

• Mamusia
CZesc dziolchy!

Wrocilam!

Przezylam ale nie obeszlo sie bez wkurwa na smoczyce 😠bo powiedziala ze MUSZE jej dawac juz gotowana rybe!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Kawalki w dodatku!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! No jebnelo ja i to rowno!! Nawet moj maz sie wkurwil 😁 😁 Powiedzialam jej ze jeszcze za wczesie, ze Majka czasem sie nawet startym jabluszkiem zadlawic a co tu dopiero ryba! To mi powiedziala ze gadam glupoty bo ona tak wszystkim dawala!
Na koniecv powiedzialam zeby przestala i dala sobie siana bo ja i tak bede karmic moje ddziecko jak ja chce a nie ona. To sie wkurwila i poszla. A kij jej w oko 😠 😠 😠 😠 Teraz to ja sie bede bala ja zostawic u niej chociaz na godzinke bo jeszcze ja czyms nakarmi ciekawym 😮 🤢

Akompf zdolna jestes! Basoienka to slodziak 🙂

Pikasso ale sie usmialam!!!! 😁 😁 😁

U mnie jest dzisiaj 35 stopni 😮 🙃 i bylismy caaaly dzien nad morzem chcialam wam pokazac jak majka wyglada w swojej limuzynie ale ciagle odwracala wzrok od slonca i dupne sa zdjecia 🤔 nie takie ladne jak Ewy 🙂 Piotrus bomba!

Picasso Ty to masz sny 😁 😁 😁 😁 😁 😁

Dziękuję dziewczyny za życzenia 😘 😘 😘 😘

Wiola ja też się bałam zostawiać Majkę teściowej i mojej mamie też, bo one obie mają takie zajebiste pomysły jak Twoja teściowa 😁 😁 😁

Co do jedzenia... To na to pytanie nie odpowiem, bo u nas 12 stopni 🤨