Skocz do zawartości

grudniówki2 | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

Hej Kochane Uciekinierki! 😘

akompf nie wiedziałam, że mamy takie zdolne Grudnióweczki, rysunki godne oprawienia w ramkę 🤪

Grudnióweczki też Wam życzę udanego weekendu i pięknej wiosennej pogody, bo u mnie padało i jest zimniej w porównaniu do wczoraj, dowiedziałam się i u mnie było około 25 stopni 🙂 smacznych jedzonek z grilla i ja się też dołączę 11 maja mam urodzinki, siostra chce mi kupić mikser z blenderem 😜

Jak mi się przypomni to jeszcze coś napiszę. 🙂

• Odpowiedzi 45,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• fredeczkaa

4147

• mittka

4665

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

DOBRY WIECZÓR MAMUSIE 🙂

MIAŁAM SIĘ NIE ZJAWIAĆ ALE TAK SIĘ STĘSKNIŁAM ŻE MUSIAŁAM DO WAS ZAGLĄDNĄĆ 😁 😁 😁 😁

AKOMPF KOBIETO ALE Z CIEBIE ZDOLNA KOBIETKA 🤪 🤪 I JA TOBIE POWIEM ŻE ROBIENIE ZDJĘĆ ŚLUBNYCH, PORTRETOWYCH CZY NAWET BĘDZIESZ WŁASNORĘCZNIE MALOWAĆ TO JEST DOCHODOWY ZAWÓD 🙂 KAŻDY MA APARAT MOŻE I NAWET DOŚĆ DOBRY, PROFESJONALNY ALE TRZEBA MIEĆ TO COŚ W SOBIE ŻEBY TAKIE PIĘKNE ZDJĘCIA ROBIĆ A TY TO MASZ I NIE ZMARNUJ TEJ SZANSY 🙂

WIOLU OGÓLNIE TO JA NIGDZIE SIĘ NIE WYBIERAM ALE CHCĘ TROSZKĘ SOBIE ODPOCZĄĆ 🙂 BROŃ BOŻE OD WAS 🙂 WY JESTEŚCIE SUPER KOBIETY I BEZ WAS NIE DA SIĘ JUŻ ŻYĆ 🙂 ALE OD KOMPUTERA BO JUŻ TROSZKĘ PRZESADA Z TYM ŻE TAK DŁUGO SIEDZĘ I TROSZKĘ DOMEK ZANIEDBAŁAM 😉 WIĘC POŚWIĘCIŁAM DZISIEJSZY DZIEŃ NA PORZĄDKI A JUTRO I POJUTRZE BĘDĘ ODPOCZYWAĆ 🙂

DLA PIOTRUSIA MNÓSTWO BUZIAKÓW 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘

• Mamusia
Hej dziewczyneczki 🙂

Ale tu pustoooo 🙂

Ja tylko złoże życzenia Piotrusiowi i zmykam.Piotrusiu zdrówka dla Ciebie i słoneczka w każdy dzień 😘

Dobra zmykam kobietki bo padam może jeszcze uda mi się poklaskać 🙂
Dobranoc mamusie 😘

• Mamusia
dobryy wieczor...

witam z ustronia, na szczescie pogoda dopisuje nie liczac burzy w nocy...

malemu bardzo odpowiada klimat orski...

jutro jedziemy na tor saneczkowy i moze przejedziemy sie do cieszyna...

nie dam rady was nadrobic... mam nadziej ze u was wszystko ok...

maly zasypia to mozemy sie piwka na noc napic 🙂

pozdrawiam was goraco i wasze dzieciaczki... buziaczki

• Mamusia
Dobry wieczor mamusie!

My dzisiaj caaaaaaaaly dzien nad morzem, jak ja sie ciesze ze mamy ten domek, moglam spokojnie nakarmic i polozyc spac malenstwo moje 🙂

Widze ze wszystkie korzystacie z weekend dobrze!

Piotrusiu wszystkiego najpiekniejszego i duzo zdrowka!

witajcie dziewczynki 🙂
i jak tam cie czujecie w trakcie tego weekendu bo mnie troszke ciezko (zab mnie boli ) chyba bede musiala isc do detysty choc ich strasznie nie lubie 😞
na festynie bylo fajnie wypilam piwko a Wikusiowi kupilismy wiatraczek bo mu sie bardzo podobal jak sie krecily 😁
Paweł z Wikiem jeszcze spi ... tez bym sie jeszcze troszke dzemla ale nie ma miejsca na lozku a na podlodze jest twardo 😠
poklaskalam was troszke tak na dobry i udany weekend 😎
ale pustki ... zawsze jak wchodzilam to ktoras z was juz tu byla .... zajze pozniej moze ktoras z was wstala i chce zobaczyc kto napisal na brzuszku 😁

• Mamusia
Hej Mamusie, my niestety na weekend nigdzie nie wyruszyliśmy, na dodatek pogoda barowa więc nawet nie ma jak za bardzo spacerować z Madzią.

Spóźnione życzonka dla Piotrusia.

Nie dam rady przeczytać wszystkich postów które napisałyście od czasu mojej ostatniej wizyty tak więc przepraszam...jeśli o czymś istotnym nie wiem i brak z mojej strony komentarza 😜 🙂

Hejka lalki 🙂
Pustki tu hehe co wy robicie? 😉
A tak w ogóle to starsznie zazdroszczę wam tych wypadów nad morze. Mój P. jest z Pomorza a nam ciągle tam nie po drodze. Ale nadejdzie ten dzien co wyruszymy i pupki połozymy na płaży a my Mikołaj pobawi sie w wodzie 🙂
A tak poza tym to ok. Telefon sie znalazł uffff 🙂
Picasso współczuje bólu zęba 🥴 Zmierzła dolegliwość. Ni i masz racje pogoda u nas do bani!!!!!!!!!!!!!!!!!
A ja chyba zostawie moich mezczyzn w domu a sama pojade do galerii 😜 😜 😜
Miłego dnia dziewczynki 🙂

ale tu nikogo nie ma 😞 ... pozmywalam juz troszke naczyc teraz cza sie z synusiem pobawic ...
co tam u was bo wchodze a tu nie mam co czytac 😠

• Mamusia
Hej!

Wiola powstawiaj nam fotki morza, niech się chociaż oczy nacieszą 🙂

Aga84 miłego odpoczynku 🙂

Pikasso no i to jeszcze jak na złość ząb Cię boli w majówkę jak dentyści pozamykani 😞

Skóreczko super, że telefon się odnalazł 😉

Dzięki za życzenia dla Piotrusia 🙂

My dziś siedzimy w domu więc będę zaglądać 😉

WITAM MAMUSIE 🙂

ZAGLĄDAM I WIDZĘ SPUŚCIZNĘ NA FORUM 🤢 NO CÓŻ WEEKEND 😉

MY DZIŚ NA GRILLA DO ZNAJOMYCH JEDZIEMY CHOĆ POGODA TROSZKĘ NIE TEGES ALE NIE PADA 🙂

MIŁEGO DNIA WAM ŻYCZĘ 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘

• Mamusia
Hej dziewczyny!! 🙂

5 dni mnie nie bylo :P ale jakos czasu nei mialam no i nie chcialo mi sie wchodzic :P

nie nabrabiam bo ponad 100 stron naskrobalyscie :P

Wiki przedwczoraj skonczyla 5 mies !! jak ten czas ucieka... miedzy palcami!!

W piatek bylam na majowce pomimo ze byl kwiecien :P

wczoraj wieczorem kolega podjechal na spacer, pozniej z kuzynka seans filmowy sobie urzadzilysmy :P a dzisiaj chce jechac na koncert tego zespolu : http://www.youtube.com/watch?v=CfzqaEuJGJ4&feature=related ale nie mam z kim 😞 moze jeszcze uda sie cos wymyslec :P a wy jak spedzacie weekend majowy? 😉

w piatek bylam u adwokata. obrobi moj pozew i moge skladac... tylko kurwa paragonow brak .. ale cos sie znajdzie 😉

pozatym bylam w szkole caly tydz i na kraktykach. musze nadrabiac zaleglosci bo polegne.... 😞

Buziaki dziewczyny dla was i przepraszam ze sie nie odzywalam ;*

aaaa Wiki ma 15stego chrzest 🙂 8mego mamy 18stke, 15 chrzest a 16 komunia! lipiec slub, sierpien slub, pazdziernik ŚLUB! nie wyrobie chyba z tym wszystkim!!

Wszystkim dzieciaczkom ktore mialy pod moja nieobecnosc "urodziny" wszystkiego najlepszego ;* i zdrowka , zdrowka , zdrowka 🙂

Wiki juz sama siada z polsiadu, smieje sie w glos, robi "aguuuu" , wierci sie jak szalona, w wozku jakos sie juz jej czesto nie chce jezdzic, woli miec spacer na raczkach 😉

• Mamusia
Czesc laseczki!

Dzisiaj nad morzem niet bo bardzo wieje 🤢 ale za to sie grzejemy na balkonie 🤪 jest przepieknie 🙂

Fredeczka czy ty bylas z Wiki w tym szpitalu? Duzo zdrowka dla niej!

Ale bym sie piwka napila ale meza nie ma a samej pic nie bede 😁 😁 😁

Skorka dobrze ze sie telefon odnalazl 🤪 🤪

Ewci na zyczenie!

• Mamusia
Wiola no pięknie po prostu 🙂 🙂 🙂

Fredeczko co to znaczy, że Ci się nie chciało? jak może Ci się nie chcieć do nas zaglądać? 😠 Żartuję oczywiście 😁 😁 😁 Fajnie, że niedługo chrzest! No i spóźnione życzonka dla Wikusi z okazji skończenia 5 miesięcy 🙂

Kilka babeczek jednak tu zaglądało 🙂
Wiola pieknie tam u was. Po prostu cudnie!!!!!!! Chyba sie przeprowadzimy 😉 Trudny jest chorwacki? 😁 😁 😁
Fredeczka wszystkiego dobrego dla Wiki z okazji mini urodzinek 🙂 🙂 🙂

A ja ufarbowałam czuprynkę 🙂 Byłam na zakupach i kupiłąm sobie spodenki i sukienkę 🙂
A Mikołajkowi czapeczke z daszkiem i maskotki 🙂

Dziecko mi nasrało na jedną rękę, osikało drugą, jeszcze mogłoby narzygać. ☺️ 😠 😲 Paweł pęka ze śmiechu, ale to ja muszę spać pod osraną kołdrą. 😮 😠 Była moja koleżanka u mnie, chciała się pobawić z Wikim, ale chciała, żeby moja siostra pomalowała jej paznokcie, na nk możecie zobaczyć fote jak wyszło, profil Dorota Orzełek w albumie o paznokciach.

• Mamusia
Hej babeczki 🙂

Widze że wekendują co niektóre 🙂

Wiola widok bajeczny jak ja bym tak wygrzała kości mmm A Maja nieźle załatwiła mamusie 🙂

A my ciągle gdzieś,ale za to kupiłam sobie kiecke na komunie i chrzciny 🤪 heheh no jak wyskocze w kiecce to będzie niezłe zdziwko 🤪 😁
Brakuje mi jeszcze tylko butków i tu jest problem bo nic nie moge znaleźć 😞

Życzę Wam miłego wieczorku 🙂