Skocz do zawartości

grudniówki2 | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 45,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• fredeczkaa

4147

• mittka

4665

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

OKI WIOLU NIE BĘDĘ DOCIEKAĆ BO TO W SUMIE WASZE SPRAWY 😞 😉 ALE SZKODA ŻE SIĘ KŁÓCICIE 😞

JA JESZCZE NIE WSTAWIŁAM ZDJĘĆ Z KAMILKIEM ALE JUŻ MI SIE NIE CHCE 🙂 NA NK SĄ WYSTAWIONE 🙂

No niestety tak to wyglada 😞 Ale moze to juz blisko wyjscia!!!

Wiola musi przegryźć pigułke i za jakis czas sie wyzali, trzeba czasu.

Dobranoc mamusie 🙂

• Mamusia
AguśK ale Bartuś miał frajdę! Super 🙂 Chyba najbardziej podobała mu się zjeżdżalnia 🙂

Skóreczko to rzeczywiście Mikołaj się męczy 😞 Biedne maleństwo!

Wiola buziole na pocieszenie 😘 😘 😘

U nas dzisiaj dzień leniucha! Piotrkowi się odwidziały spacerki i drze się okrutnie, nie wysiedzi w wózku 15 minut, a o zaśnięciu to już w ogóle nie ma mowy! Jak tylko go weźmiemy na rękach to się śmieje więc wychodzi na to, że nas sobie tresuje 😁

• Mamusia
a my wrocilismy od znajomych.. bylisamy u rodzicow na obiedzie i koelzanka dzwoni zebysmy przyjechali na kawe i pojechalismy.. bardzo fajnie bylo...

maly wykapany, zjadl 200 i zasypia.. jutro jade na szczepionke... boze az sie boje...

ide na jakis film...

zycze przespanych nocek, moj Lukasz byl dzis na spacerku w spacerowce pierwszy raz.. ogladal swiat z otwarta buzia... hihi

buziaczki

ale malo stron napisalyscie ... a tak zapomnialam sie przywitac czasc wam kobitki 😁
u nas jako tako ... w nocy okropnie mlody budzil sie co godzine ... u tesciowej byl strasznie marudny nawet nie chcial wziasc sie na rece tylko mamusia i mamusie - myslalam ze oszaleje ... ale za to na spacerku ladnie spal 🙂 my tez bylismy na grilu i nawet nie udal tylko Robert przesolil troszke miecho ale dalo sie zdjesc .... pogoda byla idealna troszke wialo ale nie w nasza strone czyli caly dym nam nie przeszkadzal ... cos jeszcze chyba nie teraz ide uspic mlodego bo tatus sobie cos nie radzi a juz jest bardzo pozno .... do napisania jutro ... buzki

• Mamusia
Hej Mamusie, ja wczoraj spędziłam większość dnia na spacerku. Za to noc taka sobie Madzia budziła się kilka razy i niespokojnie spała. Wstałyśmy o 5.00
Wiola, widzę iż też masz z mężem przejścia...ehhh...faceci! 😠 😞
Skóreczko, mam nadzieje iż ząbki pojawią się szybciutko coby Twoja kruszyna nie cierpiała 🙂

WITAM

KURDE OSTATNIO CIĄGLE MI SIĘ ŚNI , ŻE MĄZ MNIE ZDRADZA, ZOSTAWIA...
DZIŚ MI SIĘ ŚNIŁO , ŻE MNIE ZOSTAWIŁ A JA BYŁAM JESZCZE W CIĄZY...
MASAKRA JAKAŚ, PŁAKAŁAM PRZEZ SEM NORMALNIE
OCH... NIE MAM ŻADNYCH PODSTAW ABY MYSLEĆ ŻE COŚ TAKIEGO SIĘ MOŻE WYDARZYC,NIE WIEM SKĄD SIĘ BIORĄ U MNIE TAKIE PORĄBANE SNY 😠

LENKA TEZ DZIŚ W NOCY NIESPOKOJNA. BUDZIŁA SIĘ CHYBA Z 4 RAZY. SPAŁYSMY DO 7 😞

SKÓRECZKO WSPÓŁCZUJĘ MIKUSIOWI TYCH KRWAWIĄCYCH DZIĄSEŁAK. BEDNY MALUSZEK, PEWNIE GO TO BOLI..

AGA84 MY MAMY SZCZEPIENIE 13 MAJA.

WIOLUŚ WEŹ TRZEPNIJ TEGO SWOJEGO. NIE DOŚC ŻE NIEDŁUGO BĘDZIE MUSIAŁ WRACAĆ NA STATEK, TO JESZCZE MARNUJE TE CENNE DNI NA KŁÓTNIE.
TRZYMAJ SIĘ KOBIETKO.

AGUŚK ŚLICZNA Z WAS RODZINKA 🙂 AŻ MIŁO POPATRZEĆ

IDE NA ŚNIADANKO. CIEKAWE JAK TAM MITTKA I EMMAX PO ,,BALACH". MAM NADZIEJE,ŻE DZIŚ SIE POKAŻĄ I ZDADZĄ NAM RELACJĘ 🙂

POZDRAWIAM MAMUSIE I DZIDZIUSIE I ŻYCZĘ MIŁEGO DNIA.

• Mamusia
Witajcie mamusie 🙂

A więc tak nie wiem od czego zacząć chyba od podziękowania Wam za trzymanie kciuków 😘 pogoda znośna w każdym bądź razie nie lało a o 15 wyszło słonko 🙂 małą zajęły się babcie i spała na mszy obudziła się pod koniec.Więc obyło się bez płaczu.Komunia super laska wyglądała cudnie ta mniejsza również 🙂 Na sali no cóż mało sobie posiedziałam skubnąć też tylko troszke mi się udało,ale ogólnie wszystko rewelacyjnie 🙂 w nocy mała padła i spała całą.No to na razie tyle 🙂

Super zdjęcia Bartusia.
Wszystkiego najlepszego dla Bartusia Sandry i Łukaszka z okazji 5 miesiąca zdrówka 😘

Persy i Wiola buziakin na pocieszenie oby szybko wszystko minęło

• Mamusia
Witam mamusie 🙂

AgnieszkoW wracając do zupki to ja ją bardzo delikatnie solę tak na smaczek i dodaje jedną miarkę mleka bo jakoś lepiej Antkowi wchodzi 😜
Wiolu przepisy fajne tylko trochę za proste, mało mają jarzynek. Ale można dołożyć i będzie super 🙂

Kajtucha teraz to ja się nie dziwię że ta twoja teściowa to taka wredota. Po samym wyglądzie można ją skwitować 🤪

Ewo fajnie że bigosik Ci wyszedł. Mogę ci jeszcze zdradzić moje sekrety na wspaniały bigosik 🙃

Mittko super że imprezka się udała. Nie ma to jak mieć kilka rąk do bawienia 😁

I znowu zapomniałam co miałam napisać 🙃

Cześć wszystkim 🙂

Mikołaj był tak zmęczony wczorajszym dniem ze zasnął o 19 i spał do 3 w nocy. Potem krzyk, mleczko i spanie koło mamusi. Na razie jest spokojny i oby nie krwawiły mu juz te dziąsełka. Wydaje mi sie ze on to i tak jest grzeczny jak na taki ból. Kocham Go!!!!!!

Ciesze sie ze weekendy wam sie udały. No i oczywiscie Mittce komunia 🙂
Musze poczytac ostatnie posty i dopisze co nieco 🙂
A teraz biegne pozbierac butelki plastikowe bo dziś wywożą plastik.

cześc laseczki 🙂

ja dopiero dzisiaj bo wczoraj nie miałam siły i czasu 🤔
przeczytałam że u mittki wszystko poszło dobrze, u nas też, w kościele mała nawet nie kwiękła, na sali też super, jedzenie dobre, ja ogólnie jestem zadowolona 🙂, tylko pogoda była do dupy (delikatnie mówiąc), w sobotę rano piękne słonko, o 14 zaczął padać przelotny deszcz, a jak jechaliśmy na salę to już lało i tak było przez cała imprezę 😠 😠 😠
a niebawem muszę przebić Lence uszka, bo dostała 2 pary kolczyków i tak na jesień jej przebiję 🙂

• Mamusia
zabieram sie za fasolke po bretonsku.. pierwszy raz bede robic.. dzis d jedzie po pracy do rodzicow robic auto i pewnie przyjedzie okolo 21 a jutro jedzie na zlot audi bo zloty sa co tydzien.. pozwolilam mu jezdzic co tydzien pod warunkiem ze co druga sobote ma wychodne 🙂

umowa stoi 🙂

Lukasz spi, wiec ide gotowac.. a pozniej jak pogoda pozwoli pojde na dwor chociaz widze ze pogoda w kratke...

wroce i obejrze moze jakis film na kompie jak maly pozwoli...

i bede czekac na meza.. mam nadzieje ze maly bedzie dzis grzeczny bo jak d dlugo nie wraca to maly robi sie maruda, pewnie teskni za tata... malo widzi d bo dlugo pracuje ale maly strasznie jest za tata... jak go ozbaczy to cala buzia sie smieje...

AgaW sny to czasem tak wymęczą ze wstaje sie bardziej zmęczonym niż było sie przed zaśnięciem 😞 Mnie tez sie takie rzeczy snią i jeszcze gorsze bzdury 😠

• Mamusia
Hej!

U nas juz dobrze, powiedzmy 🤔

Majka wlasnie robi beton pieluszke, wczoraj jejdalam soku marchewkowego zeby szlo lzej a tu jeszcze gorzej, no i juz nie kumam 🤔 🤔 🤔 🤔

Mittka i Emmax bardzo sie ciesze, ze wszystko poszlo zgodnie z planem!! 😘 😘 😘 😘 😘

Bardzo sie ciesze ze trafilam na grono takich super lasek!!!