Skocz do zawartości

grudniówki2 | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

MOJEMU BARTKOWI TEŻ NIC NIE PRZEMAWIA ABY SZŁY ZĄBKI 🙂 DZIĄSEŁKA MIĘCIUTKIE JEDYNIE ŚLINIENIE JEST ALE TO JUŻ OD DAWNA 🙂 JA MAM TAKĄ NADZIEJĘ ŻE BARTKOWI ZĘBY BĘDĄ SZŁY TAK JAK KAMILKOWI BEZ OBJAWOWO, WYJDĄ I TYLE 😉 😜 😁

• Odpowiedzi 45,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• fredeczkaa

4147

• mittka

4665

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
witam mamusie
pisałam posta, mały spał, męzowi tel zadzwonil, maly się obudził, śpi, net mi się rozłączył i zjadło mi posta...

na poczatku w imieniu Szymka dziękuję za życzenia i pozostałym maluszkom dzisiejszym solenizantom m różnież życzmy wszystkiego naj!!!

Wiolka Twój sen wymiata... 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 nieźle... wybacz że Ci noce zakłócam 😜 😜 😜 😜 😜

Skórka mam nadzieję, że u Mikołajka już sie uspokoi z tymi ząbkami!

Persy ja Cię podziwiam że dajesz radę wstawać o 5 rano

Mittko i Emmax, cieszę się że wszystko się udało. Widzicie jakie macie kochane córeczki 🙂

no a u nas nocka bo bani... tzn nocka jak nocka ale o 5 rano mały się obudził z płaczem, strasznym płaczem aż w końcu obsrał się po same pachy i trzeba było go w umywalce myć bo aż miał włosy brudne, tak miał body upaprane że przy zdjęciu nie dało rady tego uniknąć

kurcze mój Szymek dziś kończy 4 miesiące a ja już jak przez mgłę pamiętam jak wyglądał zaraz po porodzie.. tak szybko rośnie, zmienia się z dnia na dzień jest inny... czas ucieka nieubłagalnie... mąż mówi że mógłby już mieć 5 lat żeby nie było kolek, wychodzących zębów itp... ale ja mówię że nie, czas mógłby sie zatrzymać żeby on jeszcze taki maluszkowaty troszkę pobył 🙂

smoczyca dzwoniła do męża zapytać co u chorurga... dziś... a chirurg był w piątek... ma tempo kobieta...

nie pamiętam co miałam napisać więcej więc wybaczcie jesli nie odwołam się do czyjegoś posta bo pierwszy porządny post mi zjadło...

• Mamusia
Hejd ziewczyny!!

jejku nei mam czasu was wogole odwiedzac ostatnimi czasy! :P

Przygotowania do chrztu, szkola, praktyka, przyleciala sisotra z narzeczonym z Anglii ( ale super ubranka z wyprzedazy siorka pokupowala w early days i w h&m , jak bedzie kiedys czas to zrobie zdj i wstawie 🙂 ) no i brat zjechal z Holandii. chata pelna :P

w sobote bylysmy na 18-stce :P Wiki spala w wozku ale po 12 w nocy zbieralysmy sie do domu bo mojemu tacie sie nie chcialo siedziec :/

ogolnie ostatnio zabiegana jestem na maksa!!

a co u was dziewczyny? 🙂

MITTKO I EMMAX DAWAJCIE FOTY Z CHRZCIN 🙂

FREDECZKO U NAS STARA BIDA 🙂 HAHA ODWIEDZAJ NAS CZĘSCIEJ BO SMUTNO BEZ CIEBIE 🙂

MOJA MAŁA ŚPI, A JA IDE JAKIŚ OBIAD PICHCIĆ

PIKASSO NIC A NIC KAMILKA NIE BOLAŁO NIE MIAŁ ROZWOLNIEŃ, NOCKI PRZESYPIAŁ JAK MARZENIE 🙂 PO PROSTU WYSZŁY I TYLE 😁 😁 😁 😁

A MÓJ DZIŚ MARUDA STRASZNA 😞 NA DWORZE DESZCZ TO NAWET NIE MA JAK IŚĆ NA SPACER A W DOMU TO SPANIE 20-30 MINUT NO CHYBA ŻE Z CYCEM W BUZI TO DŁUŻEJ ALE TYLKO ODEJDĘ OD ŁÓŻKA TO OCZY JAK 5 ZŁOTYCH I PO SPANIU 😁 😁 😁 😁

AgaK a u nas deszczu nie ma i nawet zgrzałam się pchając wózeczek 🙂
Spotkałam kolegę i tak patrzył na mojego synka jakby chciał mi go ukrasc 😎 😎 😎 😁 😁 😁 Chyba chciałby szkrabka 🙂
A ja kupiłam farby, ozdóbki i czekam az mały zasnie i chce mu zrobic niespodzianke 🙂 Namaluje mu na scianie Kubusia 😁 😁 😁 A niech ma kumpla. Wiecie jak on sie cieszy jak widzi siebie w lusterku. Brakuje braciszka 🙂

JUPI DESZCZ JUŻ PRZESTAŁ PADAĆ I SŁONECZKO ZACZĘŁO WYCHODZIĆ 🤪 😁 😁 😁

SKÓRCZKO MOJEGO MĘŻA SIOSTRA TEZ MIAŁA NA ŚCIANIE NAMALOWANEGO KUBUSIA DLA SWOJEGO SYNKA TZN NIE BEZPOŚREDNIO NA ŚCIANIE TYLKO NA DUŻEJ KARTCE PAPIERU 🙂 BARDZO FAJNIE TO WYGLĄDAŁO OD CZASU AŻ MAŁY ZACZĄŁ STAWAĆ W ŁÓŻECZKU I ZACZĄŁ ZRYWAĆ TEN PLAKAT 😁 😁 😁 😁

• Mamusia
U nas się rozpogodziło i słonko wyszło 🙂
Póki co próbuję się uporać ze stertą prasowania 😁

AguśK to życzę Ci żeby Bartusiowi też tak bezproblemowo wyszły ząbki 😉
Z resztą wszystkim naszym dzieciaczkom tego życzę 😉

Kajtucha wiem co czujesz! Ja też już nie pamiętam jak Piotruś wyglądał 5 miesięcy temu, a to przecież tak niedawno! Często oglądam zdjęcia i nie mogę uwierzyć, że był taki malutki 😉

Skóreczko to koniecznie pochwal nam się później swoim dziełem. No i wiesz, skoro Mikołajowi brakuje braciszka to musisz... no wiesz... załatwić mu rodzeństwo 😉

Fredeczko no to masz trochę roboty 😉 Zdaj nam później relację z chrztu Wiki!

EMMAX, MITTKO DAWAJCIE FOTY I TO JUŻ!!!

No Aga mój kuzyn jak był mały zerwał tapete i poszedł do mamy i mówi: Mama ściana na podłodze 😁 😁 😁 😁 😁 😁
Ewa jak wyjdzie to na pewno zrobie fotkę i zobaczycie a jak nie wyjdzie to pojde po farbe i zamaluje 😜

NO WŁAŚNIE KOBIETY DAWAĆ FOTY ZE CHRZCIN I MITTKO Z KOMUNII 😁 😁 😁 😁

EWO JA TEŻ ŻYCZĘ WSZYSTKIM LISTOPADOWO-GRUDNIOWO-STYCZNIOWYM MALUCHOM ABY ZĄBKI SZŁY TAK JAK MOJEMU KAMILKOWI 😉 😁 😁 😁 😁 😁

JA TERAZ UCIEKAM 🙂 CZEKAM NA MĘŻA I JEDZIEMY DO TEŚCIÓW 🙂
DO WIECZORKA 😘 😘 😘 😘

• Mamusia
a nasz spacerek był dziś na balkonie... ja gotowałam rosołek a mąż siedział i naprawiał swojego kompa więc nie było komu wyjść z małym więc w efekcie wylądował na balkonie na godzinkę...
kurna jemu chyba też coś z ząbkami nie teges bo oj jak gryzie, wszystrko do buzi i gryzie, marudzi niesamowicie no i rozwolnienie jakieś dziwne ma... jutro jedziemy do lekarza bo czasami jest nie do wytrzymania... w dodatku przy dolnych jedynkach ma białe, ale nie jakoś tak super twarde... w każym bądź razie trzeba do lekarza, lepiej chuchać na zimne...

Skórka fajny pomysł, siora męża zajmuje się malowaniem na ścianach zawodowo. Oj gdybyście widziały jak zarąbiście wymalowała ściany w przedszkolu... suuuuper!

nooo, laski Mittka i Emmax, gdzie te foty???????????

Witam 🙂
Wszystkim solenizantom życzę wszystkiego najlepszego :* Niech rosną zdrowo 😉

Przeczytałam co u Was, ale nie odniosę się do postów, bo mi dziewczyny dziś marudzą...

A pogoda do bani 🤨
7 stopni, raz słońce, raz deszcz... ba! nawet śniegiem popadało 😠

• Mamusia
my po spacerku! zrobił się upał!
Pogadałam sobie na dworze z dziewczyną, która jest w czwartym miesiącu z bliźniakami 🙂
No, ale nie była stąd. Kurcze chciałabym poznać kogoś z kim mogłabym na spacerki śmigać 😉

kajtucha ja raczej nie oglądam seriali, lubię takie sezonowe, krótkie jak np. usta usta!