Skocz do zawartości

grudniówki2 | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 45,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• fredeczkaa

4147

• mittka

4665

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

TAK TAK SZKODA ŻE NA JEDZENIU I UBRANIACH TAKICH OSZCZĘDNOŚCI NIE MA 😁 😁 😁 😁
ŻARTUJĘ OCZYWIŚCIE 😜

O HOPSACH PISZECIE TO MÓJ TEŻ TO UWIELBUA 🤪 🤪 🤪 A JAKIE BICEPSY MOZĄNA PRZY TYM WYROBIĆ 😁 😁 😁

ALE MI NET COŚ CIĘŻKO CHODZI 😠 😠 😠 😠 JA SZYBCIEJ PISZĘ NIŻ MI LITERKI WYSKAKUJĄ W OKIENKU 😁 😁 😁 😁

Nie no dziewczyny, przegięłyście 😁 😁
O takich smakołykach pisać no 🥴

Nasze grudniowe dzieciaczki są prześliczne, super zdjęcia!!

Gosiu2301 cieszę się, że synuś zdrowo rośnie!!

• Mamusia
byłam w sklepie i kupiłam sobie 2 paczki ciasteczek maślanych z czekoladą 😜

Teraz gotuję kolejny rosół bo już cały gar zjedliśmy i chce nam się jeszcze. Zupkę dla Piotrka jednak dzisiaj odpuszczam 😜

Gosiu super Antoś wygląda. Ma takie duże piękne oczka 🙂
Mittko super mężol z super córą 🙂 Ślicznie!

Hopsi hopsi to ja czasami muszę pół dnia robić 😆

Śmieszy mnie to jak ktoś przychodzi i chce potrzymać Piotrka, a po 3 minutach nie ma już siły go nosić 😁 😁 😁 Mięczaki hahaha! My mamuśki to rzeczywiście będziemy miały bicepsy, że ho ho!

JA TEZ ROBIE HOPSIA LENCE, A TAKIE PRAWIE 8 KG HOPSIA TO JEST COŚ !! I MASZ RACJE EWO, SAME MIĘCZAKI W OKÓL, MY TO JESTEŚMY TWARDZIELKI 🙂

EMMAX JAKĄ KASZKĘ DAJESZ LENCE ?? TRZEBA WPROWADZAĆ KASZKĘ DO DIETY ? PYTAM BO NIE WIEM.. JA PÓKI CO TYLKO JAKIES WARZYWKO I OWOC

MITTKO DOMINIKA JEST STRASZNIE PODOBNA DO TATY 🙂 NO I NIECH NIE MARUDZI BO PRZYSTOJNY Z NIEGO FACIO 😉

GOSIU ANTOŚ ŚLICZNIE SIĘ BAWI SWOIMI STÓPECZKAMI 🙂

MUSZE ULULAĆ MARUDE 🙂

aga daję mleczno-ryzowa jabłkowa z bobo vity, a jak się skończy to inna pójdzie w ruch, pewnie malinowa,

ja daję niech ciamka, a zawsze jak trzeba będzie zostawić to 1 jedzenie już jest

a juz miałam kilka razy napisać i zapominam, od poniedziałku w biedronce będę haggisy za 19,99 paczka,i inne pierdołki dla dzieci w niższych cenach 🙂

HAGISY ? A DOBRE SĄ? BO SŁYSZAŁAM ZE TWRDSZE NIZ DADA.
NO TO JUTRO TEZ LENCE ZROBIE KASZKE 🙂
MAM TROCHE DOŁA ZE JUZ SAM CYCUS NIDŁUGO JEJ NIE BEDZIE WYSTARCZAŁ...
TEZ TAK MACIE MAMUSIE KARMIĄCE CYSIEM???

Mi zostało kilka haggisów jeszcze po Majce... Dla mnie są twarde 🤨 Ale może teraz produkują już inne, bo w końcu te zostały kupione jakieś 3 lata temu 😁

AgnieszkoW Marika jest teraz tylko na cycku... i nie wiem kiedy jej zacznę cokolwiek wprowadzać 😞 Ale jak pomyślę o rozstaniu z cysiem to mi smutno, bo lubię karmić. No, ale zdrowie też jest ważne...

A JA SIĘ POŁOŻYŁAM Z BARTOLINIM NA CHWILKĘ MI SIĘ PRZYSNĘŁO 😜 😜 😜

EMMAX TO SUPER ŻE JESZCZE MOŻESZ POBYĆ Z LENKĄ 🙂 🙂 🙂

O PROSZĘ TO TRZEBA BĘDZIE ZGŁOSIĆ SIĘ DO ZNAJOMEJ W BIEDRONCE ŻEBY MI ODŁOŻYŁA Z 5 PACZEK 4 HUGGIESÓW 🙂 🙂 🙂 JA PRZY KAMILKU ICH UŻYWAŁAM 😉 😉 😉

ja też mam doła i wyrzuty sumienia, że może za wczesnie tym bardziej, że ona tak nie bardzo lubi coś innego niż cyc 😞

a Pannanikt jeszcze nic nie wprowadza, to moze ja tez nie powinnam bo lenka młodsza od Mariki, ale lekarz kazał, ja już zwariuje z tym karmieniem 😞

DZIEWCZYNY NIE MOŻECIE MIEĆ WYRZUTÓW SUMIENIA BO WIECZNIE CYCEM KARMIĆ PRZECIEŻ NIE BĘDZIECIE I PRĘDZEJ CZY PÓŹNIEJ I TAK BĘDZIECIE MUSIAŁY ROZSZERZYĆ DIETĘ SWOIM POCIECHOM 🙂