Skocz do zawartości

grudniówki2 | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
hej!!!

Nocka ok tylko nie wiem co się Piotrkowi poprzestawiało, że zasypia po 23 😮

Persy wszystkiego dobrego z okazji imienin!
Może twój man jeszcze sobie przypomni!

AgaW no to dobrze, że zdążyłaś!
Ile Lena miała szczepień?? Bo Piotrkiem byliśmy już na trzech i następne mamy po11 czerwca to czemu Ty Aguś idziesz dopiero w grudniu?

AgaK to współczuję, mam jednak nadzieję, że powódź Was ominie!

Kajtucha dobra jesteś z tym plackiem 😁

Mittko rosołek to jest to co tygryski lubą najbardziej 😆

• Odpowiedzi 45,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• fredeczkaa

4147

• mittka

4665

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

EWUNIU BO JA KUPOWŁAM LENIE SZCZEPIONKI SKOJARZONE I DLATEGO KOLEJNE DOPIERO W GRUDNIU BO W TYCH SKOJARZONYCH BYŁY JUZ WSZYSTKIE JAKIE POWINNA DO TEJ PORY DOSTAĆ. POZA TYM DOSTAŁA TEZ NA ROTAWIRUSA. W SUMIE BYŁYŚMY NA 3 SZCZEPIENIACH W TYM 3 UKŁUCIA I 2 DO BUZKI 🙂

NO DOBRZE ZE ZDĄZYŁAM. TO JEJ FIKANIE NA BRZUSZKU .... ECHH... TRZEBA MIEĆ OCZY DO OKOŁA GŁOWY.

A ROSOŁEK TO JA BYM MOGŁA JEŚC CO DZIEŃ.. RAZ SOBIE ROBIĘ Z LANYMI KLUSKAMI, RAZ Z RYŻEM, RAZ NORMALNIE Z MAKARONEM... W KAŻDEJ POSTACI PYCHA 🙂
MITTKO NO I SKOŃCZY SIĘ KAPUŚNIACZEK 😞

witajcie kobitki 🙂
nocka jako tako ... mlody nawet spal ale pawel tak sie rozpychal ze ja ne mialam gdzie spac i nawet jak go obudzilam to to nic nie dalo 😠
aga26 teraz to musisz uwazac i to bardzo .... ale dobrze ze zdazylas przyjsc zanim stalo sie jakies nieszczescie
mittko jakos sobie poradzisz 😆 jestes twarda 😁
ja tez glosowalam na to zdjecie ale niekiedy mi sie zacinalo i nie moglam ... ogladalam tez inne to juz mialu po 300 punktow ale sie nie poddawalam 🙃
persy wszystkiego naj naj z okazji imienin ... pamitaj to tylko chlopy oni juz tak maja z waznymi datami
ja tez lubie kompot z rabarbaru ale pije go tylko nie kiedy bo boje sie o odwapnienie kosci bo i tak mam slabe 😲
... wiecej nie pamitam ... buziolki na pocztek dnia 😁

hej Laseczki 🙂

my noc tak jak u większości do dupy 😠, pobudka po 12 i zabawa do 2, później ok 6 i zabawa do 8 i spanko 40 min i wstawanie, masakra 😠

a u mnie nadal pada i strasznie wieje, czy to ciepło nie zrobi się w tym roku 😠 😠

Persy zdrówka, dużo miłości i samych sukcesów zawosowych 😘 😘
Ewo ja mam szczepienie 1 lipca, bo kupuje 5 w 1 a Aga pewnie kupiła 6 w 1 i dlatego 1 szczepienie jej wypadło.

• Mamusia
mamuśki, koleżanka poleciła mi stronkę www.doz.pl. To jest internetowa apteka, można w niej zamówić leki i odbiera się w aptece, oni podaja listę aptek i wybierasz tą którą masz najbliżej, jakie dokładnie to apteki to nie wiem, wiem że napewno jest to apteka w auchan u nas na wsiurce. No i muszę powiedzieć, że leki są duuużo tańsze! np. ja azalię kupuję za 34zł a tu jest za 29,92zł, krem na rozstęy fissan jest za 21 a kumpela kupuje za 27... zobaczcie, możę warto...
sprawdzałam np butelki avent i maja chyba za 16 zł a w sklepie widziałam za 21...

• Mamusia
aaa, my szczepienie mamy w czwartek ale nie wiem czy go zaszczepi jak ma katarek...
no własnie nie wiecie jak pomóc mu jak jemu nie tyle leci z noska czy się zapycha bo tak to ma czysty a po spaniu zawsze czyszczę mu wodą morską i fridą ale jemu tak mniej więcej nad gardłem flegma charczy... nie wiem jak się tego pozbyc...

a no i dziękuję z głosy na to zdjęcie!

• Mamusia
aaa, zapomniałam... ja się zarejestrowałam 10 września ale czytałam was już duuużo wcześniej 🙂 szpiegowałam 🙂 i jakim szokiem było dla mnie to że przez dwa-trzy miesiące wątek mi się otwierał od pierwszej napisanej stronki a jak się zarejestrowalam to na odwrót... od ostatniego posta 🙂

TAK EWO, JA MAM SZCZEPIONKI 6 W1
I NIE KUPUJE W APTECE TYLKO OD RAZU W PUNKCIE SZCZEPIEŃ I WYCHODZI TANIEJ NIZ Z APTEKI 🙂

ALE SIE NAJADŁAM PTASIEGO MLECZKA, ZARAZ PĘKNE...

A JA ZALICZYŁAM DZIŚ SPACER Z BARTKIEM POMIMO ŻE WIEJE JAK CHOLERA I LUMPSIAKA ODWIEDZIŁAM I KILKA CIUSZKÓW DLA BARTKA KUPIŁAM 🤪 🤪 FOTY PÓŹNIEJ 😜 😜 😜

MITTKO NIESTETY TAKA KOLEJ RZECZY 😞 MĘŻUŚ JESZCZE NIE RAZ PRZYJEDZIE DO DOMKU 🙂 🙂 🙂 🙂

MNIE OSOBIŚCIE NIE ZALEJE BO MIESZKAM NA WZNIESIENIU I MUSIAŁOBY NAJPIERW MIASTO DO POŁOWY ZALAĆ ŻEBY WODA DO MNIE DOSZŁA ALE W 1997 ROKU KIEDY WTEDY BYŁA POWÓDŹ TO ULICE PODTOPIONE BYŁY 😞 I WSZĘDZIE PEŁNO WOJSKA 😠 😠 I JAK SIĘ SZŁO NA MIASTO TO TAM NIE WOLNO TAM TEŻ NIE BO ULICE W PEWNYCH MIEJSCACH BYŁY WIĘCEJ ZALANE A DOSTAĆ SIĘ JAKOŚ TRZEBA BYŁO 🥴 NO ALE MIEJMY NADZIEJĘ ŻE TERAZ TAK NIE BĘDZIE 😉 😉 😉

• Mamusia
hehe chyba każda wcześniej podczytywała,ja też się zastanawiałam czy zagadać bałam się że za stara jestem 🤪 😁

A u nas też tory zalane nie wiem jak mój mąż do Zabrza się dostanie bo jest zalany i pociąg też nie jeżdżą 😮

JA PIERDOLE I ZNÓW LEJE U MNIE 😠 😠 😠 NIE NO JA JUŻ WYSIADAM 😠 😠 😠
IDĘ ZROBIĆ SPAGHETTI I SPADAM DO TEŚCIÓW 😜 😜 😜 😜

HEJ MARCELINA 🙂 JESTEŚMY, JESTEŚMY 🙂

KAJTUCHA WPADAJ DO MNIE, MAM JESZCZE ŚLIWKI W CZEKOLADZIE, MORELE, GRUSZKI I GALARETKĘ W CZEKOLADZIE HAHA 🙂