Skocz do zawartości

grudniówki2 | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 45,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• fredeczkaa

4147

• mittka

4665

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
O ja pier... moj wielki człowiek w końcu zasnął!

Ja nie kumam, czegokolwiek bym jej nowego niedała i niezależnie od ilości (nawet 1 łyżeczka) przy jednoczesnym jedzeniu CAŁEGO jabłka dziennie ona ma CIĄGLE zatwardzenie!!!!! Chuj z tym, nie wprowadzam jej narazie nic nowego, ostatnio jak prze 3 dni podawałam jej brokułe do się przez tydzień wysrać nie mogła! Ja dostranę już nie wiem czego!

Ewa jestes mistrzynia!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Poryczałam się ze śmiechu jak przeczytałam tego posta o gotowaniu warzywek w 150ml wody. Wybacz 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁

A ja tu jestem od początku, BTI założyła wątek, ja byłam druga i to już ponad rok minął jak siedzę na brzuszku. Czas na AB- Anonimowy Brzuszomaniak 🙃 🙃 🙃

AGAK1601 napisał(a):
HEJ LASENCJE 🙂

MY JUŻ W DOMKU PO REHABILITACJI 🙂

WIECIE CO TAK SIEDZIAŁAM I MYŚLAŁAM NAD DZIEWCZYNAMI KTÓRYCH DAWNO JUŻ NIE BYŁO TAK JAK DAGIM, BTI7, MARTYER, MISIA ALIS, ZGRYZ, AGUSIAW, MEGULKA, JUSTYNA626, JULIA 87 ORAZ ANJA I AKOMPF CHOCIAŻ AKOMPF I ANJA OD CZASU DO CZASU SIĘ ODEZWĄ 🙂

TU JEST WYMIENIONA EWO 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂

One wszystkie to pojawiły sie jak ja trafilam do szpitala, czyli w pazdzierniku. Bo jak wrocilam to było dla mnie duzo nowych osob 🙂

Powiem wam, ze jak dziecko wyspane to dziecko grzeczne. Bawi sie, nie marudzi. Ale jak tylko zacznie marudzic, oczka trzec to trzeba zaraz do łozia połozyc 🙂

OJ SKÓRECZKO NIE BO JA JESTEM OD LIPCA NA BRZUSZKU TO JUŻ BYŁA BTI7, ZGRYZ, AGUSIAW, ANJA I AKOMPF RESZTA TO PÓŹNIEJ SIE POJAWIŁA 🙂 🙂 🙂

To Wiolka gratulacje 🙂 Musze sie wam przyznac ze ja tez jakos od marca maja tamtego roku sie zalogowałam ale sobie podczytywalam 😉 No wreszcie sie skusilam napisac 🙂

ja pojawiłam sie 4 czerwca, ale pamietam, ze wczesniej czytałam, ale sie nie odzywałam, a od czerwca zaczełam sie udzielac, no i cała ciaze przesiedziałam na brzuszku 😁

wiolka ale macie przerabane z tymi kupami 🥴

JA ZAREJESTROWAŁAM SIĘ 2 CZERWCA A ZACZĘŁAM PISAĆ W LIPCU 🙂 🙂 BĘDĄC NA WCZASACH TO WAS CZYTAŁAM A PO WCZASACH ZACZĘŁAM PISAĆ 🙂 🙂 🙂 🙂

• Mamusia
No to jeszcze raz…

Zupka się nie udała bo za mocno było czuć masło! Mimo wszystko się nie poddaję i jutro spróbuję znowu, już wiem, że muszę dać mniej masełka.
Za to dla nas ugotowałam pyszny rosół 😉

Gosiu smakowała Antosiowi zupka? Jeszcze raz dzięki za rady.

AgaK to owocnej rehabilitacji, niech porządnie wyćwiczą Kamilka 😉
Ja odwołałam dzisiejszą rehabilitację bo nie chciałam wychodzić na ten deszcz i wiatr 🤢

Agaw nie cierpię szczawiowej, fuuuuj 😜

Kajtucha śliczne rajstopki, cieszę się, że nic Ci się z nimi nie stało! Ja prałam w 40 stopniach i wyjęłam je z pralki małe jak dla laleczki.

Emmax fajna ta stronka 😉 No talentu kulinarnego to ja nie mam, ale trzeba próbować

Skóreczko musisz się do nas odzywać. Jak nie uda Ci się przez komórkę to będziesz chodziła z Mikołajem do kafejki internetowej 😉

Wiola współczuję przepraw z Majką.

My przed chwilą oglądaliśmy Załogę G -fajna bajka 😉

Moja lekarka twierdzi, że od 5 miesiąca trzeba już podawać dzieciom gluten czyli kaszkę manną, nawet dzieciom karmionym piersią, ale jak wiemy każdy ma swoją teorię 🤢

O musze was przeprosic. Do lipca podczytywałam a dokladnie 17 lipca sie zarejstrowalam 🙂 Znalazłam wypowiedz dawnej skórki i weszłam podejrzec jej profil 😉 Dokladnie tam wszystko jest napisane 🙂

• Mamusia
AguśK nie doczytałam 😉

Dziewczyny gdybyście mnie widziały jak stoję z garnkiem, w którym jest 150 ml wody i cały ziemniak 😁 😁 😁

Ja się zarejestrowałam 22 czerwca 🙂 Wcześniej też tylko podczytywałam 😜

• Mamusia
Ewa, AgaK a z czym jedziciie z dzieciakami na rehabilitacje?

moj maly tak marudzi ze oszalec mozna, ledwo moglam obiad ugotowac... na raty oczywiscie.. czekam az d przyjedzie z pracy bo juz powienien byc... kurde i caly dzien sama z dzieckiem od 8 do 18... i bywa jeszcze w sobote... masakra

AGA84 JA JEŻDŻĘ Z KAMILKIEM BO MA SKOLIOZĘ I PŁASKOSTOPIE 🙂 🙂 🙂 W SIERPNIU BĘDZIE 2 LATA JAK JEŻDŻĘ 😮

LECĘ DO MOJEGO MARUDY BO ZARAZ CAŁY SIĘ OPLUJĘ 😁 😁 😁 😁

Ewa brawo dla meza 😁 😁 😁 Przemyslał i powiedział co sadzi 😁 😁 😁

A ja nie znosze czkawki. Moje dziecko ma kilka razy dziennie. W brzuszku jak siedział tez ciagle czkał. Teraz wisi u mnie na kolanach i czka 😮