Skocz do zawartości

grudniówki2 | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 45,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• fredeczkaa

4147

• mittka

4665

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

cześć dziewczynki 🙂

my dzisiaj pospalismy do 10:30 🤪, Lenka teraz znów śpi, mama trochę ogarnęła domek, tata poszedł do pracy, więc luzik 😁

wczoraj was czytałam, ale nic nie mogłam napisać, nie chciało mi wysłac wiadomości, mam nadzieję, że teraz wysle.

idę nadrabiac forum

ale dziewczynki nie martwie sie bo naczynia faktycznie nie uciekna a obiadek sie pozniej zrobi a herbatke to wysle pawla zeby w ta paskudna pogode szedl na podworko do studni i przyniosl wode 🤪
kajtucho rajstopki sliczne ... ogulnie wszystkie rzeczy ktore kupujecie sa sliczne ... ja nie mam zbytnio takiej mozliwosci bo kasy brak jedynie pozyczam ubranka od szwagierki - chcialabym miec tez cos swojego 🙃

KAJTUCHA JESZCZE NIE KUPIŁAM, ALE JAK KUPIE TO NAPEWNO CI POKAŻE 😉

SKÓRECZKO ZWYKŁA SZCZAWIOWA, ALE DAWNO NIE JADŁAM I DLATEGO TAK SIE JARAM 😁

OKI LASKI JA ZMYKAM SIĘ SZYKOWAĆ NA TĘ REHABILITACJĘ A TAK MI SIĘ NIE CHCE 😞 😞
BARTKOWI JESZCZE MARUDA SIĘ WŁĄCZYŁA I JEST SUPER BO NAWET UCZESAĆ SIĘ NIE MAM JAK 😁 😁 😁 😁

DO NAPISANKA PÓŹNIEJ 😘 😘 😘 😘

no i juz sie wyspała, 30 min 😠

odniose sie tylko do postu gosi, gosiu wierze ze tym rzaem z dzidziusiem bedzie wszystko dobrze, twój oierwszy synek jest zdrowym chłopcem i teraz tez tak bedzie. trzymaj sie cieplutko i postaraj sie myslec pozytywnie, buziaczki 😘

bzibziol niby spi 🙂

Agaw nie boisz się o brzuszek lenki po fasolce?

kurcze to moje dziecko to coś nie tak z tym rozszerzaniem diety, kaszki zje ok 50 ml i juz nie chce a za chwilkę doi cyca 😠

• Mamusia
Emmax nie martw się , pomału Lenka nauczy się jeść inne potrawy. No niestety tak jest z dziciakami karmionymi tylko piersią. Dla nich cyc to wszystko a inne rzeczy mogą nie istnieć. Dlatego według mnie lepiej wcześniej przyzwyczajać do różnych smaków bo później są problemy . Więc Emmax cierpliwości a Lenka też będzie wcinać jak inne dzieciaczki 🙂

Dziewczyny a która z was pojawiła sie jako pierwsza na brzuszku i załozyła nasz wątek??? Bo grudniowki2 to zgryz. Tak sie zastanawiam kto tu najdłuzej siedzi 🙂

gosiu mam nadzieję, że tak będzie 🙂
a i co jeszcze sobie wymyśliła, najlepiej się śpi przy mamie, jak ja jestem obok to spi a jak ją gdzis przeniose to się budzi, z wieczora to jeszcze śoi w łóżeczku ale w nocy po karmieniu jak ją odłożę to się budzi jak wezmę do łóżka to spi w najlepsze 😠, w ogóle to ona jest taki mamin cycek, tylko u mnie dobrze, aż się boję co będzie jak pójdę do pracy 😞

• Mamusia
Emmax mój Antoś też tak robi jak się z nim położę to muszę leżeć cały czas, bo nie daj boże sie ruszyć to oczy jak pięciozłotówki. A w łóżeczku śpi dłużej dlatego staram się go usypiać w nim a nie w łóżku.
U mnie też mamusia jest lekarstwem na wszystko a najlepsze są moje rączki do noszenia 😁