Skocz do zawartości

grudniówki2 | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
Hej Laski, dawno się nie słyszałyśmy. Ale robiłam za grafika...musiałam zrobić Krzyśkowi materiały reklamowe na rozkręcenie masaży.
Poza tym Madzia mi chorowała. No i chyba zaczyna się ząbkowanie...bo ślini się tak że muszę jej kilka razy dziennie zmieniać ciuszki. Do tego jest marudna.
Wczoraj pierwszy raz ugotowałam zupkę dla Madzi...i byłam w szoku - zjadła bez problemu. Tak więc żegnam się z obiadkami w słoiczkach. Tylko deserki i soczki będę kupowała.
U nas za oknem ulewa....masakra pogoda. 😞 😞 😞
A co u Was DZIEWUSZKI?
Wszystkiego NAJ NAJ...dla Szymusia! Niech rośnie zdrowo...samych pięknych chwil! 🙂 🙂 🙂

• Odpowiedzi 45,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• fredeczkaa

4147

• mittka

4665

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Hej laseczki!

Szymuś wszystkiego najlepszego! 😘 😘 😘

AgaK ja nie wiem jak to jest kłócic się o to własnie 🤔 współczuję 🤨

Skórka to świetnie, jednak będziesz z nami!

Majkę brokuła trzymała z zatwardzeniem 5 dni 😮 😮 😮 😮 😮 😮 cokolwiek nie sprobujemy to zatwardzenie 😮 😮 😮 😮

I dzisiaj odktryła, że moze sie przekręcic z plecków na brzuszek i robi to teraz namiętnie, nie ma szans na leżenie na pleckach czy nawet siedzenie u mamusi!!!! 🤪 🤪 🤪

WIOLU JA PISAŁAM OGÓLNIE NIE KONIECZNIE MI CHODZIŁO O TĘ SYTUACJE 🙂 TYLKO NAPISAŁAM ŻE WIESZ JAK TO JEST BO TEŻ COŚ OSTATNIO KŁÓCIŁAŚ SIĘ ZE SWOIM MĘŻEM 🙂

SZYMKU NAJLEPSZEGO DLA CIEBIE 😘 😘 😘 😘

PERSY NO NIESTETY ZĄBKOWANIE U DZIECI TO JEST TRUDNY OKRES 🙂 I NIECH MADZIE JUŻ NIE CHORUJE 🙂 🙂 🙂

• Mamusia
Hej dziewczynki 🙂

Sorki że się nie odzywałam,ale połamało mnie i ledwo się ruszam.Dziś już troszke lepiej,ale jeszcze głową za bardzo ruszać nie mogę jeszcze 😞

U Was mam nadzxieję wszystko w porządku? Nie mam siły nadrabiać 😞 jestem taka jakaś bleee
Mężu dziś obiad zrobił,a ja nawet ochoty nie miałam i przespałam z Emilą.

Ok zmykam na razie,może potem jezcze zajrze do Was o ile nie zasne.

• Mamusia
Szymek bardzo dziękuje wszystkim ciociom za życzenia!

Mittko to możemy sobie podać rękę... Mi się teraz na gardło coś rzuciło i trochę kaszleć zaczynam...

Mój mężu właśnie zaczął szykować się powoli do pracy i wyciągnął z torby spleśnialy makaron sprzed dwóch tyg... Już prawie nóg dostał i wychodził... A Mittka kiedyś narzekała na Dominikę...

Mam nadzieje ze bede mogła zagladac do Grudnióweczek 🙂

Dziewczyny z tą pogodą to jakis koszmar....jak w listopadzie 😠

Zdrowiejcie wszystkie chorowitki!

A MÓJ MĘŻUNIO MNIE PRZEPROSIŁ I NA PRZEPROSINY ZABRAŁ MNIE DO PIZZERII 😁 NIECH MU BĘDZIE 😜 😁 😁 ALE I TAK CZUB Z NIEGO 😁 😁 😁 😁

DZIŚ W TRASĘ JEDZIE TAKŻE KAJTUCHA WITAM W KLUBIE SŁOMIANYCH WDÓW 😜 😁 😁 😁

• Mamusia
Kajtucha tylko ja nie chora tylko kręgosłup mi siadł i jeszcze ta szyja została że ruszyć głową nie mogę 🤢

Hehe no moja Dominika już skończyła chomikować kanapeczki.
Wszystkiego naj dla Szymka doczytałam że ma imieniki 🙂

A pogoda koszmar a w domu zimno brrrrrrr dobrze że tydzień temu mieliśmy taką pogode na komuni,dzisiaj znajomi mieli a tam wieje i leje cały dzień.

co za pogoda ... zaraz wam wstawie zdjecie co to wietrzycho zrobilo z naszym drzewem ... zrobie tylko fote i wstawiam ...
moj pawel tez zostawia kanapki w torbie mowi ze musi zajzec czy nie wychodze ze zrywki bo mu sie przypomnialo jak czytalam o was 🤪

A moje chłopaki spią 🙂 Mikołaj to juz 3 godzinki spi na brzuszku. Nie dziwię sie, bo ta pogoda wpedza w depresję 😞 I znow beda powodzie 😞 😞 😞

• Mamusia
No beznadziejna pogoda 😞
Pokupowałam Piotrkowi rampersy i bodziaki z krótkim rękawem i wyjdzie na to, że Piotrek z nich wyrośnie zanim je założy 🤢
Mam nadzieję, że lada dzień wróci do nas słoneczko!

Pikasso to niezły wiatr musiał u Ciebie być!

AgaK no to ładniutko ze strony męża 🙂

Mittko co Ty taka połamana z Częstochowy wróciłaś? Może jeszcze dzisiaj się prześpisz i rano wstaniesz w lepszym stanie 😉

Skóreczko fajnie, że chłopaki śpią, masz trochę czasu dla siebie 🙂
Piotrek uciął dzisiaj tylko jedną drzemkę i szczerze mówiąc mógłby już iść spać.

• Mamusia
A ja miałam przez chwilę dylemat odnośnie do imienin Madzi bo w samym maju są 4 daty. Ale w końcu zdecydowałam się na 29.05 - ta data jest najbardziej popularna wśród Magdalen. 🙂 🙂

No i udało mi sie trochę poklaskać.

A BARTEK SWOJE IMIENINY OBCHODZIĆ BĘDZIE 21 KWIETNIA CZYLI JUŻ MINĘŁY JEGO PIERWSZE IMIENINKI 🙂 ALE TO NIC ODBIJEMY NA DRUGICH 😁 😁 😁

• Mamusia
Wezcie mnie bo zaraz kurwicy dostane z tym moim dzieckiem!!!!!!!!!! Daje jej butle to sie budzi, daje kaszke to cala laduje na mnie, spiaca a spac nie chce i ciagl sie drze 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠

A ja nie wiem kiedy tak na prawde majka ma imieniny, mam do wybory kwiecien, maj i wrzesien 😮

• Mamusia
A my po kąpieli,jakoś musiałam daćrade bo wczoraj jej nie kąpałam.

AgnieszkoK to super że mąż pomyślał o takich przeprosinach 🙂

A mnie mąż zafundował nowe okularki co bym lepiej widziała 🤪 ale tamte to masakra były koleżanki się śmiały bo nawet menu z tablicy nie mogłam przeczytać 🤢

MITTKO BRAWO DLA MĘŻA 🙂 JA W SUMIE TEŻ POWINNAM NOSIĆ OKULARY ALE SZKŁO MI SIĘ JEDNO ZBIŁO A DO OKULISTY KOLEJKI OKROPNE 🤢
WSTAWIĘ WAM JEDNO Z DNIA POPRAWIN Z MOJEGO WESELA 😉 🙂 🙂

• Mamusia
AgnieszkoK ja do zwykłego okulisty nie chodze,byłam w vision expres tam mi zbadała wzrok i wszystko doradziła.Na dodatek dostałam drugą pare gratis i trzecią dla męża 🤪 tylko on zakłada jak soczewki ściągnie 🙂

Super fotka i ładnie Ci w okularkach 🙂 Super tak powspominać.