Skocz do zawartości

grudniówki2 | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 45,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• fredeczkaa

4147

• mittka

4665

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

ja jak zawsze gotuje warzywka to mi ta woda sie wygotuje a one sa nadal twarde wiec postanowilam wiecej wody wlac zeby tego gotowego wywaru bylo okolo 150 ... nie wiem czy dobrze robie

Antoś z Lenka a ja z Ewą i gotowaniem, możemy podać sobie ręce.
Ewa ale mnie rozśmieszył twój post, ale ja też niestety nie wiem jak zabrać się za gotowanie dla Lenki 😁 😁 😁 😁
och dziewczyny udzielcie instrukcji obsługi 😁

a moje bobo jeszcze śpi 🤪

• Mamusia
Hej laski!

Nie pisalam do tej pory bo dzisiaj jest jakas masaczera z mlodą! Ciągle płacze bo ma zatwardzenie, w koncu jej teraz dałam czopek, śpiąca a spac nie może, żeby jadła trzeba jej śpiewać nad głową. Nie poleży na pleckach tylko się przekreca na brzuszek, puści pawia i jak nie zauważe od razu macza sie w tym cała!!!!!!!!!!! Oszaleję dzisiaj 😮 😮 😮 😮 🙃 🙃 🙃 🙃

HEJ LASENCJE 🙂

MY JUŻ W DOMKU PO REHABILITACJI 🙂

WIECIE CO TAK SIEDZIAŁAM I MYŚLAŁAM NAD DZIEWCZYNAMI KTÓRYCH DAWNO JUŻ NIE BYŁO TAK JAK DAGIM, BTI7, MARTYER, MISIA ALIS, ZGRYZ, AGUSIAW, MEGULKA, JUSTYNA626, JULIA 87 ORAZ ANJA I AKOMPF CHOCIAŻ AKOMPF I ANJA OD CZASU DO CZASU SIĘ ODEZWĄ 🙂

• Mamusia
Wiolu a czy ktoś ci powiedział że macierzyństwo to łatwe zadanie 😜 To dopiero początek zobaczysz co będzię jak ruszy o własnych nogach 🤪 Będziesz miło wspominać ten dzień jak leżała i tylko jadła albo jeszcze lepiej jak była w brzuchu 😁

Agok a wiesz, że ja dzisiaj też o nich myślałam, szkoda, że wykrusza nam się towarzystwo, ale oby ten skład co pozostał sie nie wykruszył 🙂

NO SZKODA ŻE ICH NIE MA 😞 JA TEŻ MAM NADZIEJĘ ŻE ZOSTANIE TEN SKŁAD CO JEST 🙂

JEST MI TROSZKĘ PRZYKRO ŻE SIĘ NIE ODZYWAJĄ 😞 ALE CÓŻ PEWNIE CZASU NIE MAJĄ ALBO JUŻ PRACUJĄ 🙂 NO CÓŻ MIEJMY NADZIEJĘ ŻE JESZCZE KIEDYŚ SIĘ ODEZWĄ 🙂 🙂 🙂

• Mamusia
no AgusK ma racje sporo aktywnych mamusiek podczas ciazy teraz sie nie odzywa... a skzoda..

siostra siedziala ponad 4h przynajmniej pomogla mi prasowac bo sporo tego mialam ale maly ma wszystko poprasdowane i posprzatane na polce.. w koncu.. hihi

cos mi malo je max to 100 i co 4h czasem mu wcisne troche kaszki i sloiczek obiadku i to wszystko... 😞 a taki drobniutki jest.. ale widocznie nie potrzebuje wiecej...

• Mamusia
Agnieszka84, moja Madzia też jest drobna.I nie jada zbyt dużo tzn. je częściej ale w małych ilościach. Ale ku mojemu zaskoczeniu zjadła dziś 160 ml zupki. Oczywiście zaczęłam jej gotować sama bo ze słoiczków nie było mowy...pluła, krzywiła się.
Jutro zrobię jej zupkę z buraczkiem.
Pogoda mnie dobija...całe dnie sama z Madzią...bez wyjścia na spacer...hehe...chyba mnie moja córka wykończy. 🙂 🙂
Odnalazłam na naszej klasie moją starą psiapsiułke która jak się okazało ma starszą o 4 miesiące córkę. Jadę do niej w odwiedziny w środę. Cieszę się bo może w końcu będę miała się z kim spotykać na spacerach 🙂 🙂 🙂

A wiecie ze ja tez myslalam o tych nieodzywających sie. A nie było jeszcze innej Asi oprócz tej która nam została??? Bo cos mi sie wydawało 🥴

annisiula czy jakaś taka chyba była, ale nie wiem czy to nick od ani czy asi był 😁

a mojemu słoneczku cos złego się sniło, że ja obudzić musiałam 😞

• Mamusia
A u nas cały słoiczek obiadku poszedł mała pięknie zjadła i tak się zastanawiam czy jej to wystarczyło 🤪 też musze się wreszcie wziąść za gotowanie tylko ja tak samo w tym noga jestem 😜 Ale mam przepisy od Gosi więc trza się zmobilizować 🙂

No ciekawe co u dziewczynek,a w ciąży byłyśmy chyba najliczniejszą grupą 🙂

TAK JEST AANNIIUUSSIIAA ALE SIĘ OD CZASU DO CZASU ODZYWA 🙂
A I JESZCZE BYŁA ALUNIA 121 ALE TO JUŻ CAŁKIEM JA O NIEJ ZAPOMNIAŁAM 😁 😁 😁 😁

DZIDZIA TEŻ BYŁA ALE ONA TEŻ JUŻ DAWNO SIĘ NIE ODZYWAŁA 🤢