Skocz do zawartości

grudniówki2 | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

Emmax Kochana, Marika już próbowała marchewki, ziemniaka, kleik i jabłko... Ale ona ma AZS i jest teraz tak cholernie zsypana, że odstawiłam wszystko 😞 I nie wiem kiedy zacznę znów jej coś podawać 🤨

• Odpowiedzi 45,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• fredeczkaa

4147

• mittka

4665

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

EMMAX AGAK DOBRZE NAPISAŁA. NA PEWNO NIE PODAJESZ JEJ ZA WCZEŚNIE. JA SOBIE TO TŁUMACZE TAK ŻE MIMO WSZYSTKO I TAK KRÓLUJE CYCUŚ 🙂 🙂TYLKO TAK SMUTNO ŻE LENKA TAK SZYBKO ROŚNIE I NIEDŁUGO SKOŃCZY SIĘ OKRES NIEMOWLĘCY 😞

PANNO NIKT JA TEZ UWIELBIAM KARMIĆ 🙂 ALE JAK SOBIE PRZYPOMNE POCZĄTKI I TEN BÓL POPĘKANYCH BRODAWEK AŻ MI GAŁY WYCHODZIŁY Z ORBIT JAK LENA ZASYSAŁA.....

aga no ja tezak miałam, masakra, a karmienie to najwspanialsza rzecz w zyciu matki i dziecka, a pomyslec ze jak bylam nastolatka to mnie to obrzydzało i twierdziłam, nigdy w zyciu 😁 😁 😁 😁
ale głupia byłam 😁 😁 😁

TAK EMMAX 🙂 TO JEST PIĘKNE PRZEZYCIE JAK CI DZIECKO PATRZY W OCZY I TRZYMA W BUZI PIERŚ 🙂 ACH.. TEGO SIĘ NIE DA OPISAC.. TO TRZEBA PRZEZYĆ ...

to jest ten "cud natury" 🙂 🙂 🙂 🙂
dlatego warto walczyć o laktację i strasznie współczuję dziewczyna które z jakichkolwiek powodów nie moga karmić, oby przy następnym dzieciątku im się udało 🙂

BARTOLINI JAK CIĄGNIE CYCUSIA TO W PEWNYM MOMENCIE PRZESTAJE SSAĆ POPATRZY NA MNIE STRZELI MI UŚMIECH I SSIE DALEJ 😁 😁 KOCHAM TO JEGO SPOJRZENIE 😘 😘 😘 😘

NIE NO KURWA MAĆ, JA PIERDOLE 😠 😠 😠 SORKI ZA SŁOWA ALE KTO NIE MA W GŁOWIE TEN MA W DUPIE 😠 ZAPOMNIAŁAM SCHOWAĆ WÓZEK I CAŁY MI ZMÓKŁ 😠 😠 😠

Moja smoczyca kupiła mi kiedyś na urodziny sztućce.
Mam urodziny dzień przed jej imieninami... Tylko przez dwa lata "pamiętała" o nich... Potem udawała, że nie pamięta i nie składa mi od tamtej pory życzeń 😁 Ja też jej nie składam 😁 😁

• Mamusia
AgaW no tak się zastanawiałam czy długo będziesz przecierała przez sitko 😁 😁 😁 😁
Co do rozszerzania diety to nie mam wyrzutów sumienia, ale też mi smutno 😞
I dokładnie wiem o czym pisze AgaK, Piotruś też puszcza na chwilę pierś, uśmiecha się i dalej ciumka! to jest CUDOWNE!

tylko dzisiaj znowu strasznie boli mnie pierś i jest twarda 😞 cały dzień bolała trochę, a teraz znowu zaczęła bardziej. Nie kumam bo przecież już mi przeszło, a tu znowu coś się dzieje. No i w tej samej piersi mam znowu taką białą plamkę na sutku i też cholernie boli jak Piotrek ssie. Zwijam się po prostu!

emmax za taki prezent to ja bym smoczycę po stopach całowała 🤪

Laski widziałyście w wiadomościach ile w Zakopanem śniegu napadało????? 🤪 🤪 🤪

emmax to ja bym smoczycę po stopach całowała za taki prezent 🤪

• Mamusia
o fiu fiu niezły prezent od smoczycy,nasza to nam nawe guzika nie dała 🤪
Kurcze ja zwariuje z tym zimnem Emila non stop ma czkawke 🤔

Właśnie teraz na koniec faktów powiedział że ciut ma zelżeć a od [poniedziałku nowe opady 😲
A w Zakopanym śniegu po kolona 😮 co to się wyrabia.

AgnieszkoK no to nieźle się załatwiłaś

• Mamusia
Ewa to biale pryebij igla bo ci sie kanalik zapchal, ja tez tak mialam, spoko nie boli.

A ja mam gosci ale siedze z wami bo mloda usypiam. Majka dostala jakis duzy prezent ale jeszcze nie wiem co i tylko czekam az pojda hahahah.

Dziewczyny przesstancie z tym karmieniem piersia bo sie zaraz porycze 😞 😞 😞 😞

• Mamusia
Hej Mamusie, moje dziecię już spi. Tylko martwi mnie jej zatkany nosek. Nic jak się obudzi na karmienie to jej oczyszczę. Krzysiek ma nockę w pracy więc jestem sama w domu.
Co do bujnych fryzurek to moja Madzia nie może się takową poszczycić. Dopiero zaczyna zarastać.
Dziś w końcu wzięła do buzi stopę ale jakoś jej chyba nie posmakowała 😁

ale sobie smoczyce wywołałam 😁, przyszła, pobawiła mała i poszła, jaj nawet deszcz nie straszny 😁 😁 😁

lenka wykapana i je cysia swojego 🙂

wiolka koniecznie napisz coz to jest 🙂

ewo oczywiscie ze to kanalok, igla lub paznokiec i do dziela, mi sie zatkał juz w szpitalu i babki od laktacjj tak mi zrobiły, w domu tez kilka razy robiłam ale teraz mam spokój

• Mamusia
witam... kurde ale wasze dizeciackzi wczesnie chodza spac, my mojego kapiemy tak okolo 21.. ale przespi cala noc tak do 5,6 czyli czasem pobudka na smoczka w nocy...

bylam dzis na zakupach i na malego wydalam tylko 400 zl a nic nie kupywalam ubranek.. masakra.. ale co zrobic 🙂

wlasnie jemy kolacje a nasz maluch marudzi bo malo spal i spiacy ale zasnac nie chce 🙂

milego wieczorku