Skocz do zawartości

grudniówki2 | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 45,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• fredeczkaa

4147

• mittka

4665

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
no trochę wytrzymałam 😜

jejku Asiula napisałaś o młodych ziemniaczkach i tak by je zjadła!!! nie widziałam jeszcze w sklepach, skąd je wytrzasnęłaś? 😉

zazdroszczę Wam, że dzieciaczki tak ładnie wcinają, Piotrek dziś pomemłał banana ze słoiczka, ale więcej go było dookoła niż w buzi 😁

NO JA NIE ZNAM INNYCH SPECYFIKÓW NA PROBLEMY Z KUPKAMI U MALUSZKÓW 😞

KURCZE DZIEWCZYNY ALE MAM DZIEŃ ŚPIOCHA 😁 CHODZĘ I ZIEWAM A JAK BARTEK IDZIE KIMAĆ TO JA KOŁO NIEGO 😜 😜 😜 😜

• Mamusia
Czesc kochaniutkie!

Wrocilismy bo bylo za goraco zeby wysiedziec na sloncu a w domku to kicha wiec wolelismy wrocic. Bylo super, mala spi i zaraz pojde jej dac jesc 🙂 Dzisiaj tez jej dalam jabluszko z gruszka i w przeciwienstwie do wczoraj jadla az szumialo 🤪

Basienko wszystkiego najlepszego!

Piotrusiu dla Cebie buziaki!

Mittka dziecko powinno duzo pic, rozumiem ze malec na butli skoro ma zatwardzenie? Masowanie brzuszka, przyciskanie nozek do brzuszka i delikatne rozciaganie skory wogol dziurki. Oczywiscie jablka i sok jablkowy tez pomaga i to sporo.

O ja wlasnie pokazywali w wiadomosciach jak Polske zalalo! 🤔 😲 😲 😲
Pozniej sie odezwe!

• Mamusia
Kurna jak juz w chorwackic wiadomosciach pokazuja to musi byc strasznie 😲

Ja musze poczekac bo cos mi sie mloda budzi jak jej daje jesc czyli znowu jedzenie na raty, co 15 min 🙃

Ewa to dlugo wytrzymalas 😁 😁 😁 😁 cos mi sie wydaje ze Twoj maz to ma z toba niezly ubaw pozytywny oczywiscie 😁 😜

hej,

i kolejny dzien z leciał, przejrzałam posty ale się nie odniosę, tylko do Ewy, ale fajna kara i zdrówka dla Piotrka na imieniunki 😘

kurde miałam w piątek jechac do Wrocławia do pracodawcy, a tam ma być fala kulminacyjna i chyba przeoże na poniedziałek bo boje się jak to bedzie wygladało. Ewo jak sytuacja wyglada na dzisiaj??? 😞

HEJ KOBITY

POCZYTAŁAM WAS TROCHE, ALE ZA DUZO NIE NAPISZE BO MI DZIECKO MARUDZI I MUSZE JE ZARAZ ULULAĆ.

MY DZIS BYŁYSMY NA SPACERKU, U SMOCZYCY, ZROBIŁYSMY GYROSA 🙂

MOŻE ZAJRZE POTEM, A JAK NIE TO ZYCZĘ WAM DOBREJ NOCY.

PS
RZECZYWIŚCIE STRASZNA TA POWÓDŹ...

tez nie umiem sobie tego wyobrazic co ci ludzie teraz przezywaja ... mieszkam na wzniesieniu i zeby mnie zalolo to by musialo tak mocno padac zeby las po same czubki zalalo dopiero mnie ... mlody od godiny 15 zjadl tylko 30ml mleka nawet teraz przed snam nic nie chce ... powiedzialam dorocie zeby go wymeczyla zabawa i smiechem to moe zje wiecej i padnie jak mucha

MITTKO UDANEGO MIŁOSNEGO WIECZORKU 😉 😉

DZIEWCZYNY TRZEBA BYĆ DOBREJ NADZIEI ŻE POGODA SIĘ POPRAWI I WODY BĘDĄ SIĘ OBNIŻAĆ 😉 😉 😉

JA TEŻ SIĘ Z WAMI ŻEGNAM 😘 😘

DOBRANOC 😘 😘 😘 😆 😆 😆