Skocz do zawartości

grudniówki2 | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 45,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• fredeczkaa

4147

• mittka

4665

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

WITAM
W końcu dorwałam się kompa 😉
Nasza nocka w miarę. Marika pół nocy śpi w łóżeczku, pół ze mną, bo jak ją nakarmię, to nie chce mi się jej odkładać 😉
Ciszy do snu nie potrzebuje, tak ją musieliśmy nauczyć, bo starsza siostra nie będzie przecież siedzieć jak słup soli 😉

Wiolu ja na Twoje pytanie bym nie odpowiedziała, bo nie zagęszczałam nigdy Majce zupek. A Marika dopiero zacznie wcinać za dwa tygodnie, jak nie później 🤨
Kajtucha ubranka super, babcia wnusia rozpieszcza i mamusia też szaleje 😉 A pies... jeny ale się uśmiałam 😁 Choć wiem co to za smród 😠 Bo moich rodziców pies, też tak robił 😉

Z tą powodzią to jakaś masakra... Tak mi szkoda tych wszystkich ludzi 😞

U nas pogoda piękna 🤪 Dlatego mnie tu prawie nie ma 😜 Taka pogoda to rzadkość... Jeden tata w przedszkolu podniecał się, że jutro będzie gorąco, bo aż 23 stopnie 😁 😁 😁 A ja mu mówię, że dla mnie to chłodno 😜

• Mamusia
Acha cyzli zadna nier zageszcza, ja tam bede jej narazie dawala taka zupolinke nie papkę bo sie boje zatwardzeń znowu, niech sie przyzwyczaja a za tydzień może kaszki mannej troche wrzuce. 🙂

PannoNikt fajnie ze macie cieplo 🙂 wygrzej kosci w tych 23 stopniach heh 😜

DZIEWCZYNKI , PYTANKO - DAJECIE SWOIM DZIECIACZKOM POCIUMKAĆ SKÓRKĘ OD CHLEBKA??

MOJA ŚPI.

MI TEZ SIE CHCE SPAĆ ALE JAKOS NIE MOGE ZASNĄĆ JAK SIĘ POŁOŻE 😠

POKAŻE WAM JAK MOJA LENKA SIĘ BAWI NA MACIE 😆

DODAM , ŻE POŁOZYŁAM JĄ NA PLECKACH NA SRODKU, WZDŁUŻ MATY. TO JESZCZE NIC, POTRAFI TAK PRZEPEŁZNĄC DALEJ NIZ POD HUSTAWKĘ 😁 DLATEGO PODŁOGA NAJBEZPIECZNIEJSZA. JUŻ JEJ NIE ZOSTAWIAM SAMEJ NA ŁÓŻKU.

[URL=http://img256.imageshack.us/i/dsc07303640x480.jpg/][IMG]http://img256.imageshack.us/img256/3836/dsc07303640x480.jpg[/IMG][/URL]

HEJ MAMUŚKI 🙂 🙂 🙂

JA JUŻ W DOMKU BO TEŚCIOWA CHORA COŚ 😞

KAJTUCHA NORMALNIE POLAŁAM SIĘ ZE ŚMIECHU 😁 😁 😁 😁

AGNIESZKOW ALE TWOJA LENKA JUŻ FAJNIE PEŁZA 🤪 🤪 🤪 ALE MA UBAW Z TEGO 😁 😁 😁 😁

MITTKO CÓRA TOBIE DORASTA 😉 😉 😉 😉 😉

I COŚ MIAŁAM NAPISAĆ I NIE PAMIĘTAM 🤢 ACH TA SKLEROZA 😁 😁 😁

A CHA DZIEWCZYNY NIE STRASZCIE ŻE KOZANÓW WE WROCKU ZALEJE BO TAM MIESZKA MOJA CIOCIA 😞 DOKŁADNIE NA UL GOŁĘŻYCKIEJ 😉

1997 ROKU DZIEŃ WCZEŚNIEJ WYNIOSŁA WSZYSTKIE SŁOIKI Z PRZETWORAMI DO PIWNICY A WUJEK JEJ MÓWI ŻE NASTĘPNEGO DNIA TO ZROBI ALE CIOCIA NIE LUBI JAK COŚ ODKŁADA SIĘ NA PÓŹNIEJ A NA DRUGI DZIEŃ ZALAŁO KOZANÓW 🤢 ALE WIECIE JAK SOBIE W TWARZ PLUŁA 😮

TAK SOBIE GRYZŁA PIETKĘ
[URL=http://img99.imageshack.us/i/dsc07207640x480.jpg/][IMG]http://img99.imageshack.us/img99/107/dsc07207640x480.jpg[/IMG][/URL]

NO WIESZ AGUŚ TERAZ TO SIĘ MOŻNA ŚMIAĆ Z TEGO ALE CO ONI WTEDY SIĘ NACIERPIELI BO TO ANI WODY ANI JEDZENIA 😞 FAKT FAKTEM MIELI TO DOBRZE ŻE MIESZKANIE MAJĄ NA 4 PIĘTRZE WIĘC NIE ZALAŁO IM TEGO MIESZKANIA I CIOTKA GOTOWAŁA NA KUCHENCE Z BUTLĄ BO I PRĄDU I WODY I GAZU NIE MIELI 😞 DOBRZE ŻE IM DONOSILI WODĘ I JEDZENIE ALE TO TEŻ NIE WIADOMO BYŁO O KTÓREJ BĘDĄ BO TO WIADOMO NIE TYLKO CIOTKA BYŁA W TAKIEJ SYTUACJI 😞

TERAZ TO JUŻ KILKA DNI TEMU ZAOPATRZYŁA SIĘ W WODĘ I WIĘCEJ JEDZENIA 🙂 LE MIEJMY NADZIEJĘ ŻE TYM RAZEM ICH TO OMINIE 🙂 A DODAM ŻE W 1997 OSIEDLE KOZANÓW BYŁO NAJBARDZIEJ ZALANE WE WROCŁAWIU 🤢

• Mamusia
my już po rehabilitacji... załamka, ale nie chce mi się już o tym pisać!

AgaW super Lenka sobie pełza po podłodze 😁 😁 😁 no i jaka szczęśliwa, że mama piętkę dała 😉

Wiolu z tą kaszką manną to nie chodzi tyle o zagęszczenie co o to, że dziecko musi dostawać gluten zawarty w kaszce. kiedyś podawało się go później, a teraz wcześniej, już po 4 miesiącu -ha tyle wiem 😉

AguśK no niestety Kozanów jest zagrożony. Ja mieszkam niedaleko i porozwieszali kartki żeby na wszelki wypadek zabrać wartościowe rzeczy z piwnicy.

Emmax ja mam wodę i prezydent Wrocławia mówił, że to ploty i wody nie zabraknie. No, ale teściowa na sępolnie też ma już sucho w kranach więc już nie wiem kto mówi prawdę.

Byłam w kauflandzie kupić coś na obiad to kolejki jak przed świętami, no i też nie ma ani butelki wody. U Was też są takie akcje??? U nas w żadnym sklepie wody nie ma 😮

JA JUŻ MÓWIŁAM CIOTCE ABY TU PRZYJEŻDŻAŁA BO MIESZKANIA IM NIE ZALEJE WIĘC NIE MA CO TAM SIEDZIEĆ 😞 KUZYNKI TEŻ PEWNIE DO PRACY CHODZIĆ NIE BĘDĄ WIĘC NIECH PAKUJĄ MANATKI I PRZYJEŻDŻAJĄ 🙂 🙂 🙂
I WŁAŚNIE JAK PISAŁAM POSTA TO CIOCIA DO MNIE ZADZWONIŁA ŻE JUŻ JEST U MOJEJ BABCI CZYLI SWOJEJ MAMY 🤪 🤪 🤪 🤪

U MNIE W REJONIE NA SZCZĘSCIE POWÓDŹ NIE GROZI. W OGÓLE W WOJ ZACHODNIOPOMOSRKIM, GDZIE MIESZKAM NIE MUSZĄ SIĘ TEGO LUDZIE OBAWIAĆ - DZIĘKI BOGU...
ALE WSZYSTKIM LUDZIOM KTÓRZY TEGO DOŚWIADCZAJĄ SZCZERZE WSPÓŁCZUJE

I DLATEGO EWO U MNIE W SKLEPACH NORMA, WODY POD DOSTAKIEM 🙂

NO LENUSIA MOJA JUZ BARDZO RUCHLIWA, ALE NÓŻEK JESZCZE NIE CHWYTA I NIE WKŁADA DO BUŹKI 🤨