Skocz do zawartości

grudniówki2 | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

A JA MAM DOŁA BO PRZED CHWILĄ ROBIŁAM PORZĄDEK W SWOJEJ SZAFIE I KOSZULKI WSZYSTKIE PRAWIE SĄ NA MNIE ZA MAŁE 😞 JEJKU, ODCHUDZAM SIĘ NAPRAWDE, KONIEC ZE SŁODYCZAMI. TAKIE MAM FAJNE KOSZULKI, ROZMIAR 38 I NIE PASUJĄ NA MNIE 😞

ASIULA KAMILEK KOCHA CIE NAJBARDZIEJ NA ŚWIECIE. TY JESTEŚ JEGO MAMUSIĄ I NIKT MU CIEBIE NIE ZASTĄPI. ANI BABCIA, ANI DZIADEK ANI NAWET OJCIEC.. MATKA TO ZAWSZE MATKA 🙂
ODPOCZNIJ KOCHANA 🙂

NO JA TEZ ZMYKAM NA SPACER

• Odpowiedzi 45,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• fredeczkaa

4147

• mittka

4665

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Asiu nie załamuj się! Nie będę się powtarzała bo zgadzam się z dziewczynami 🙂 Może to rzeczywiście zmęczenie?? Spróbuj odpocząć, zrelaksować się, chociaż wiem, że przy dziecku ciężko.

Wiola jak się trzymasz?

Kajtucha Ty też się nie denerwuj! Szymuś przynajmniej sam zasypia 😉

AgaW no ja w 38 też bym się nie zmieściła, mogę pomarzyć 😁 Też mam nie jeść słodyczy, ale co zrobić jak ciastka maślane są takie pyszne 🙂

• Mamusia
Mittka na okres to ja musze jeszcze poczekac bo biore anty bez przerwy 🙂
pogoda, zmeczenie, mały marudzi...
Ewa on zasypia lulany albo przy cycu wiec nie mam z czego sie cieszyc bo go tarmosiłam przez godzine na rekach po to żeby przespał sie poł godziny...
no nic, ide na spacer mimo ze pogoda do bani a;e w domu zwaiuje i jeszcze te okrzyki wrzaski Szymka... niech sie podrze na dworze 🙂
lece pa

• Mamusia
My wpadłyśmy do domku na jedzonko 🙂

Pogoda w miare,przeważnie słoneczko świeci,ale deszczyk też nas skropił 🙂

Wiola fotki super i jak Ty zajebisto wyglądałaś na chrzcie 🤪 normalnie beauty 🙂
A Majeczka jak modelka 🙂
I trzymaj się kochana damy rade chociaż wiem ż jest do bani.Łap buziole na pocieszenie 😘 😘 😘

Kajtucha to Wiola Ci się pytała o ten okres ja na początku nie mogłam skumać co Ty do mnie piszesz 😁 😁

O i chwilowo w domku zostajemy bo grzmi i się rozlało

• Mamusia
Kurcze Kajtucha jak ja nie lubie takich ludzi którzy nie potrafią uszanować tego że dziecko w wózku śpi 😠 nie można normalnie rozmawiać tylko trzeba się drzeć 😠 eh

Moja się uspiła teraz w domu chociaż na dworze też pospała.

MY PO SPACERKU, POGODA PIEKNA. WRÓCIŁAM SPOCONA DO DOMU,

WIOLA SLICZNE ZDJECIA. CUDOWNIE WYGLADACI. MITTKA MA RACJE, NA CHRZCIE WYGLADAŁAŚ PIĘKNIE 🙂

IDE USPAĆ MARUDE 🙂 I BEDE ROBIĆ JAKAS ZUPKE.

my tez juz jestesmy w domku burza nas wygonila z pola 🥴
szkrab nie chce cos jesc zupki ktora mu zrobilam a wczoraj jadl to samo ... wkoncu mnie wykonczy ... teraz siedzi pozrod zabawek i krzyczy do swojego tygryska 😁
wiolu superasnie foty 😁

Dziękuję dziewczyny za pocieszenie 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘
Coby było gdyby Was nie było... 🤪

Wiolu cudowne zdjęcia a na chrzcinach to razem z Mają pięknie wyglądałyście 🙂 🙂 🙂

Ale wasze dzieciaki chlebek wcinają fajnie 🤪

U mnie cały dzień słońce świeci, uciekam na spacer i kupić taką malutką lampeczkę co się do kontaktu podłącza żebym się już telefonem nie bawiła 🤢 🤢 😞

Do później paaaaaaaaaaaaaa 😘

nie mam juz sil ... moje dziecko przestalo lubiec zupki jesc lyzka ... deserku nie dostanie bo bedzie tylko wtedy deserki wcinac ... jak bym przelala ja do butli to by wytrabil ale raczej tego nie zrobie ... dziamnal 2 lyzeczki i poszedl spac glodyny ... sam padnol jak go polozylam do lozeczka

kajtucha u mnie to teraz znow pogody nie ma ... jak wyszlo slonko to wyszlam na 5min i zaczelo grzmiec w momecie zrobilo sie ciemno i zaczelo padac ... teraz caly czas leje - dzis to chyba juz nie wyjde z nim na spacerek 😠

• Mamusia

Jja tez dzisiaj zwariuję. Antek siedzi w leżaczku i tak sie drze jak by go ze skóry obdzierali. A ja juz nie mam siły go nosić bo mi coś się stało w ręce. Jak go dłużej noszę to mam taki dziwny niedowład i strasznie bolą 😞 I tak potrafi wrzeszczeć cały czas bawi sie i wrzeszczy. ja tego nie rozumię. Ale postanowiłam go przetrzymać