Skocz do zawartości

grudniówki2 | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
no Wilczyce mają przekichane 😞 kurde to jest najgorsze, ludzie powinni się ewakuować, ale znowu strach zostawić dom!

Wiola ja też nie jestem zalogowana więc nie widzę fotki!

No, no rozkręciły się grudniówki z planowaniem ciąż 🙂 Aż się sama podjarałam 🤪

• Odpowiedzi 45,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• fredeczkaa

4147

• mittka

4665

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
O amtko to groźnie to wygląda, ludzie powinni się ewakuować a nie siedzieć i czekać aż ich zaleje a później płakać, że straż pożarna po nich nie przypłynęła. 🤢 Strasznie współczuję 🤢 😞
Młoda zasnęła, idę dać jej jeść i zrobic sobie amu bo głodnam 🙂

HEJ KOBIETKI 🙂 🙂 🙂

EWO TO SUPER ŻE U WAS NIE ZALAŁO 🙂 🙂 🙂 A REHABILITACJA PIOTRUSIOWI NA PEWNO POMOŻE TYLKO TRZEBA CZASU I CIERPLIWOŚCI 🙂 🙂 🙂

AGAW SERDECZNE GRATULACJE Z OKAZJI PODJĘTEJ DECYZJI 🤪 🤪 DOBRZE ŻE TO CO PRZESZŁAŚ PODCZAS PORODU Z LENKĄ NIE ZRAZIŁO CIĘ DO NASTĘPNEJ DZIDZI 🙂 🙂 🙂

PISAŁA DO MNIE SKÓRKA I SERDECZNIE WAS POZDRAWIA I ŚLE CAŁUSKI DLA WAS I WASZYCH POCIECH 🙂 🙂 🙂 U NIEJ WSZYSTKO JET OK 🙂 MIKOŁAJEK ZDROWY 🙂 🙂 🙂

U NAS NOCKA OK 🙂

MITTKA UŚMIAŁAM SIĘ Z DOMINIKI 😁 😁 😁 😁

GOSIU MATA JEST SUPER 🙂 🙂 🙂 EMMAX JA TEŻ NIE MAM MATY 😉 😜

AGA84 POSTAW ULTIMATUM SWOJEMU MĘŻOWI ALBO MA RODZINĘ ABO NIECH SPADA DO MAMUSI 😠 😠 😠 NOSZ KURWA MAĆ MAMI SYNEK 😠 😠 😠

Witam 🙂

Ewo jak ja się cieszę, że u Ciebie wszystko ok!!!

AgnieszkoW gratuluję decyzji 🙂

I tak jak piszecie, są plusy i minusy dużej lub małej różnicy wieku między dziećmi. U nas jest różnica 4 lat i 2miesięcy... Z punktu wygodnictwa, to fajnie, bo Maja już jest samodzielna. Ale jako siostry to dopiero jako nastolatki będą miały wspólne tematy 😉

U nas upał 🤪

heja dziewczynki 🙂
u nas pogoda ladna ale mlody spi wiec nie mam jak na spacerek isc bo jak go obudze to bedzie strasznie marudzic ... nadal nie chce jesc zupki ... sprubuje jeszcze dzis jesli co to to zrobie mala przerwe i zaczne na nowo ...
ewo dobrze ze tobie nic sie nie stalo ale spolczuje tym ludziom co maja sie ewakuowac 😞
wiolu ale twoja mala ladnie sie przekreca na brzuszek ... moj tego nadal nie robi ... ledwo na boczek sie przekreca 🥴
zdjecia dzieciaczkow super 😁

• Mamusia
u mnie właśnie przeszła burza na szczęście z małym opadem deszczu. No ale przeszkodziła mi w skoszeniu trawy i jeszcze na dodatek zepsułam sobie kosiarkę. Szlak by to trafił, jak nie pieniędzy to wszystko musi się akurat psuć 😠

Ewo to dobrze że u was wszystko w porządku. Teraz tylko czekać aby się nie powtórzyło w przyszłym tygodniu 😞

EWO WCALE DEBILAMI NIE JESTEŚCIE POSZLIŚCIE TYLKO NA SPACER 😞 NAJWAŻNIEJSZE ŻE NIC WAM NIE JEST I TRZYMAM KCIUKI ABY SZYBKO ZATAMOWALI WAŁ 😞 😞 😞

my juz posprzatane, poprane i mieliśmy iść na spacerek ale niunia zasnęła 😁 😁

ewa właśnie czytałam, że Kozanów zalewa, trzymajcie sie 🙂

• Mamusia
Hej mamuski!

My sie zdrzemnelysmy i od razu nam lepiej 🙂 Majka włanie zjadła cały słoiczek papki mamusiowej 🤪 🤪 🤪 🤪 🤪 troche haftneła później bo chyba trochke za dużo ale spoko 😉 🙂

Kurcze poszlabym z mala na spacer ale pizdzi 🤢 🥴 🥴 🥴

Ewa dobrze ze u was ok 🙂

ewunia, do was to raczej nie dotrze bo jednak jest kawałek 😞

a my po krótkim spacerku bo zbierało sie na burze i zaczelo padac, a jak weszlismy do domu to przestało 😠

MAMUSIE KARMIĄCE CYCEM MOJE DZIECKO NAUCZYŁO SIĘ ŚCISKAĆ DZIĄSŁAMI SUTKI I CHOLERNIE TO BOLI CZY WASZE MALUCHY TEŻ TAK ROBIĄ??? 🤢 🤢 🤢

u nas to burza chodzi w kolko wiec jak chce wyjsc to akurat pada ...
wiolu slyszalam juz to a z kuzynka sobie to spiewalismy jak troszke sobie wypilismy na nasypie kolejowym :P