Skocz do zawartości

grudniówki2 | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
Ewcia tobie przystojniaczek rosnie 🙂 a z Szymcia tez przystojniaczek a w dodatku żarłoczek 😜

Moja padła i tez bym się z nią glebnęła bo strasznie się nie wyspałam ale chyba wezmę się w końu za prasowanie bo niedługo nie bede miała w co młoda ubierać 😮

• Odpowiedzi 45,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• fredeczkaa

4147

• mittka

4665

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

HE HE ALE TE NASZE CHŁOPAKI SĄ PRZYSTOJNI 🤪 PIOTRUSIOWI AŻ ŚLINKA LECI A SZYMKOWI MAMA JEŚĆ NIE DAŁA 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁

DZIEWCZYNY CO NAJLEPIEJ POMAGA NA BOLĄCE SUTKI 🤢 🤢 BARTEK TAK NAUCZYŁ SIĘ ŚCISKAĆ DZIĄSŁAMI ŻE AŻ KWICZĘ JAK MI ŚCIŚNIE 😮 😮 MUSZĘ ZAKUPIĆ SOBIE NAKŁADKI BO NIE CHCĘ PRZESTAĆ KARMIĆ PIERSIĄ 😞 😞 😞

U MNIE TEŻ SIĘ ZROBIŁO ŚLICZNIE NA DWORZE I Z BARTKIEM JUŻ ZALICZYLIŚMY SPACEREK I TERAZ ŚPI NA DWORZE W WÓZECZKU 🙂 🙂 🙂 🙂

• Mamusia
Witam!

Miałam wczoraj do was wieczorkiem zaglądnąć ale przyjechałam taka padnięta że już nie dałam rady. A wycieczka stała się koszmarem zamiast spędzić miło niedzielę z rodzinką to było kupę nerwów.
Po pierwsze przejechaliśmy zjazd z autostrady na Sosnowiec i trzeba było jechać do Mysłowic i na tym zjeździe wysiadł nam samochód i staliśmy w Mysłowicach dwie godziny aż przyjedzie nas sholować brat Andrzeja. W miarę dojechaliśmy do Sosnowca i znowu dupa bo autko znowu odmówiło posłuszeństwa. I nasza wycieczka skończyła się holówką do Gliwic. No i oczywiście niedziela do dupy. A dzisiaj u mechaników wyszło co mój zrobił , zamiast zatankować ropę ten debil nalał benzynę. Mówię Was wziąć i udusić to mało. Dobrze że tylko na tym się skończyło a nie zajechał silnika.

A teraz tak po krótko odniosę się do tego co napisałyście

Mittko super zdjęcia z super rodzinką

Z Lenki super damusia, a Szymek chyba głodzony przez mamusie bo musi jeść zabawki

Agnieszko ja też bym sie nie przejmowała teściową i tak jej kiedyś przejdzie

• Mamusia
O kurcze Gosiu to Twój mąż to niezły ananas że się tak wyrażę 🙂 matko, całe szczęście żę dojechaliście cali do domu i że to "tylko" złe paliwo 🙂. Wiem że Tobie pewnie nie do śmiechu ale ja- wybacz- śmieję się w głos 🙂

idę się zdrzemnąć póki moja latorośl śpi

MY JUŻ PO SPACERKU. KUPIŁAM KAPUSTE I BEDE ZARAZ ROBIC GOŁĄBKI A LENA SPI NA BALKONIE. POGODA SIE POPSUŁA. RANO ŚWIECIŁO SŁONKO A TERAZ SZARO, BURO I PONURO 😞

O JUZ SIE LENKA NASPAŁA 😁 😁 😁

GOSIU OJ PRZEBOJE U CIEBIE.....

AGAK MOZE BEPHANTENEM SMARUJ

MUSZE DAC MAŁEJ CYCA BO SIE DOMAGA

• Mamusia
No ja się zbieram dopiero gdzieś koło południa. Nie wyobrażam sobie jak po takiej nocce będę musiała o 7 wyjść do pracy 🤢 🤢

Gosia no to szkoda, że weekend nie wypalił. Teraz jesteś wkurzona, ale za jakiś czas będziesz się z tego śmiała 😁 😁 😁

Kurcze, Piotrek przeskoczył rozmiar 74 🤢 z 68 wskoczył od razu w 80 🤢 Dobrze, że na 74 kupiłam tylko kilka ciuchów, ale i tak szkoda bo bodziaki miała na sobie po 2 razy i już za małe!

Witam 🙂
U nas nocka całkiem nieźle, bo tylko raz karmiłam małą 😉
Zaraz będę uciekać do lekarza, bo chce sobie zobaczyć oczka Mariki... Najgorsze, że co chwila pada 😠
A w sobotę i wczoraj było tak pięknie!

AgnieszkoW Lenka to lalunia!
Kajtucha Szymuś jeszcze nie zaczął jeść jedzonka a już o wieprzowinkę się upomina 😁 Słodziaśny jest
Ewo Piotrusia to można schrupać... Przystojniaczek!
GosiuG wybacz, że śmieję się teraz w głos 😁 Choć wierzę, że Tobie nie było do śmiechu!

Mam zrypany humor od wczoraj... przez rodzinkę mojego męża rzecz jasna... ale szkoda gadać...

• Mamusia
moj nadal 74 i niesktore 68 sa dobre....

Ewa dzis do pracy idziesz? ja dopiero odp ierwszego tygodnia czerwca, ale sroda czwartek caly dzien i pol piatku, na pol etatu.. mamy mieskznaie na oku i jest okazja.. mam nadzieje ze jakos to przezyje chociaz wiem ze bede plakac...

e\Ewa a Ty od ktorej do ktorej pracujesz?

witajcie dziewczynki troszke mnie tu nie bylo az od wczoraj rana 😁

u mnie wczorar tez ladna pogoda dzis tez wiec postanowilam isc na szczepienie a tu pani doktor chora a inna nie przyjmuje mam nadzieje ze ze jak wyzdrowieje to pogody sie nie popsuja ...
mial byc szczepiony 5maja a tu prawie koniec mam nadzieje ze nic sie nie stanie 🤢

bylam dzis w zusie i facetka powiedziala ze jesli niosek byl zlozoby o pzedluzenie urlopu o dwa tygodnie to dostane kase ... szefowa mi wyliczyla do 20 a ostatnie maciezynskie dostalam 4maja i na tym sie skonczylo - ciekawe czy przyjdzie mi ta kasa i kiedy ? bo musze isc do urzedu pracy sie zarejestrowac i bede bezrobotna 😞

chcialam isc do biedronki po pampersy i po chusteczki te w promocji i inne takie a tu pawel powiedzial ze nie mam po co bo na kacie nic nie ma bo im sie koparka przewrocila 😠 i cala kabina jest pogieta i dwie stopy i kazdy zeby szef sie nie dowiedzial wylozyl 1500zl na naprawe. a taka nowa to chyba kosztuje ze 4banki 😞 i zostalam bez kasy nawet z tego wszystkiego obiadu nie chce mi sie robic 🤢

mitkko zdjecia super a jak emilka slicznie ziewa - naprawde musialo byc juz nudno 😆
ladnie wygladalas co ty chcesz od siebie. szkoda ze nikt nie zwrocil uwagi na ta torbe 😠 focia wtedy byla by o wiele ladniejsza
agnieszkaw26 lenka slicznie wyglada na tej zielonej trawce 😆
ewo piotrus sliczny a te pucki aahh i troche nie fajnie ze tak dlugo musisz pracowac
kajtucha ale ten prosiaczek zostal zaatakowany 😁

a to moj szkrab wczoraj tak go trawa zainteresowala 😁

EWO A JAK BYS POSZŁA NA 1/2 ETATU DO PRACY???

PICASSO TO NIEZLE Z TA KOPARKĄ... ECHH...
A WIKI ŚLICZNIE WYGLĄDA 🙂

WŁACZYŁAM PRZYPADKIEM MODE NA SUKCES... ODCINEK 5 TYS KTÓRYS TAM
POSTARZELI SIE CI AKTORZY ZE SZOK 🤪 A OGLADAŁAM OSTATNIO TO CHYBA JAK BYŁAM W WIEKU ISKI MITTKI

• Mamusia
maly w koncu zasnal bo mu sie marudzenie wlaczylo... ide szybko robic obiad...

jutro jade do rodzicow i musze tate poduczyc jak bedzie zostawac z malym, musi nauczyc sie go karmic i przewijac.. hihi..

szkoda mi isc do pracy ale co mam zrobic, serce mi pewnie peknie ale co mam zrobic 😞

• Mamusia
nie mogę iść na pół etatu bo za mało kasy. Kiedyś Wam już pisałam, że nabraliśmy kredytów jak debile i teraz mamy ratę 1200zł. ostatnio braliśmy jeden duży kredyt żeby spłacić wszystko i mieć jedną ratę w jednym banku no i tyle wyszło 🤢

pikasso to lipa z ta koparką 😞 strasznie droga ta naprawa!

Aga rozumiem Cię, też pewnie będę płakać po katach 😞 Chociaż tyle mam pracuje, to pewnie kwestia przyzwyczajenia, przynajmniej tak się pocieszam.

AgaW moda na sukces wymiata 😁 😁 😁

witam kobitki 🙂
jejku ale ten brzuszek chodzi 😠jak próbuje coś napisać to zanim mi się uda muszę z 5 razy się logować, ale dobrze że chociaż mogę was poczytać 🙂
u nas ok tylko mały maruda od 2 dni płacze i tylko na rękach jest spokój 😞 a i muszę się pochwalić zaczął pełzać 🙂 jakie te dzieci są wytrwałe 🙂dorosły by se darował zabawkę lezącą pół metra dalej a dzieciak nie 😁
jejku dziewczyny ale wam współczuję tego że musicie już wracać do pracy, ja mam to szczęście że mam macierzyński do października! nie wyobrażam sobie zostawić małego teraz i wrócić do pracy!
Dzieciaczki sa przeeeeeeeeesłodkie tylko całować 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘