Skocz do zawartości

grudniówki2 | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

Lenka jeszcze tak nie robi ale jak ją znam to niebawem zacznie, bo z dnia na dzień robi coś nowego 🙂
na razie to mnie szczypie i drapie po cycach i nie tylko i ciągnie za włosy 😁

• Odpowiedzi 45,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• fredeczkaa

4147

• mittka

4665

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

EMMAX DRAPANIE PIERSI PRZEZ MOJE DZIECKO TO JEST DLA MNIE CZYMŚ PRZYJEMNYM BO JAK BARTUŚ JE Z CYCA TO CZUJE JAK MLEKO MI NAPŁYWA I KŁUJE MNIE PIERŚ I JAK BARTUŚ MI DRAPIE TO PRZYNOSI MI ULGĘ A ZA WŁOSY TO CHYBA ŻADNA NIE LUBI ALE TAKI UROK DZIECI 😜 😜 😁 😁

A CO DO ŚCISKANIA SUTKÓW TO MAM NADZIEJĘ ŻE LENKA TEGO SIĘ NIE NAUCZY BO TO STRASZNIE BOLI 🤢

• Mamusia
Emmax znasz Wrocław to Ci napiszę 😉 najbardziej ucierpiały te nowe bloki na kozanowie, woda jest na reymonta i trzebnickiej, coś tam przemaka na psim polu i ponoć teraz jest zagrożone księże wielkiem, no i cały czas walczą na bartoszowicach. Oczywiście to wszystko to jest nic w porównaniu do '97

EWA JA TRZYMAM NADAL KCIUKI ŻE WSZYSTKO SIĘ USTABILIZUJE I RZEKA WRÓCI W SWOJE KORYTO 🙂 🙂 🙂

JA SIĘ ZMYWAM MAMUŚKI BO DZIŚ I TAK WAS NIE MA I MAŁO PISZECIE 🙂 🙂

DOBRANOC KOCHANE GRUDNIÓWECZKI 🙂 🙂 🙂 😘 😘 😘 😘

• Mamusia
A ja wróciłam,jak wyszłam na spacer to w dzrodze powrotnej złapała nas burza.Emila miała folie a mama zmokła 🙂 potem poszłam do koleżanki na ciasto.Emila tam się wyspała 🤪 a potem jeszcze wyszliśmy na spacer,byliśmy zobaczyć jaki jest poziom naszej rzeczki,jeszcze troche zapasau jest.No a teraz znowu burza i leje 🤢

A my dzisiaj z Emilą same bo Dominika poszła spać do koleżanki 🙂

Kurcze już nie moge patrzeć na ty 🤢ch płaczących ludzi którzy stracili cały swój dobytek 😞

Ewo dawaj znać cały czas czy wszystko dobrze.

WITAM PONOWNIE 🙂

MY DZIS CAŁY DZIEN NA DWORZE Z PRZERWĄ NA OBIAD. PIEKNA POGODA.

TEZ MI SZKODA TYCH LUDZI... MAM NADZIEJE, ŻE TO SIE SZYBKO SKOŃCZY I JUZ ZADNYCH STRAT NIE BEDZIE.

IDE KĄPAĆ LENE BO MARUDZI JUŻ.

• Mamusia
hej mamusie

zaglądam dopiero teraz bo byliśmy na absolutorium kuzynki. Oj moj maluch mnie tak zaskoczył... wszystkich dookoła zagadywał, kelnerki nawet, nikogo się nie bał, wszytskich, dostłownie wszystkich zaczepiał, ciągle gadał z każdym po kolei i cały czas się śmiał 🙂 tu Szymek w birecie 🙂
[URL=http://img18.imageshack.us/i/imgp4034m.jpg/][IMG]http://img18.imageshack.us/img18/2167/imgp4034m.jpg[/IMG][/URL]

potem byliśmy na zakupach bo jutro zielone świątki i wszytsko pozamykane będzie więc od razu wstąpiliśmy do marketu a i przy okazji kupiliśmy Szymkowi na dzień dziecka basen z kulkami 🙂
[URL=http://img208.imageshack.us/i/s6004252.jpg/][IMG]http://img208.imageshack.us/img208/9411/s6004252.jpg[/IMG][/URL]

no i mały padł o 20 taki zmęczony był
u nas też była burza a raczej było ją słychać i widać ale krążyła gdzieś niedaleko.

Ewunia, trzymam za Was kciuki!!!

Gosiu, mata superaśna!

Mittko Iśka jest zajebista! 🙂 🙂 🙂 🙂

więcej nie pamięam! no i uciekam bo mamcia chce wejść na kompa a że modem jeden a kompy trzy to trza się dzielić...

• Mamusia
dzien dobry....

wczoraj mnie nie bylo bo bylismy u znajomych a potem d obstawil kompa a laptopa nie chcialo mi sie podlaczac... maly pobudka o 4 i od 6 spal z nami i spal do 8...

ide zaraz sniadanie robic... jedziemy do moich rodzicow na obiad...

niestety dziewczynki wracam do pracy na pol aetatu.. tzn... sroda i czwartek caly dzien i pol piatku... niestety kasa... mamy 2 wesela w tym, roku i mozemy nie dac rady...

bede pewnie strasznie plakac ale co mam zrobic... maly zostanie z moimi rodzicamo.. tyata po noce nie bedzie spac a mama jak wroci z pracy o 14 to go zmieni.. tesciowa obrazona bo mysalal ze z nim maly zostanie i to ona mnie namawaila bym wrocila do pracy juz od marca bo mysala ze ona bedzie siedziec z lukaszem a tu zonk... nie zostawie z nia dziecka i biedaczka sie przeliczyla... trudno...

milego dnia Wam zycze.. zaraz przyjedzie szwagier bo chce pozyczyc 2 tys do pn bo nie moze z konta wyciagnac bo banki zamkniete a chce auto kupic...

milego dnia...

buziaczki...

Szymon super 🙂

HEJ MAMUSIE 🙂 🙂 🙂

U NAS NOCKA TAKA SOBIE 🙂 MNIE GŁOWA BOLI BO CIŚNIENIE SPADA 😞 😞 😞

EWCIA JAK MOŻESZ DAJ ZNAĆ CO I JAK U CIEBIE 😞 MARTWIMY SIĘ STRASZNIE 😞

KAJTUCHA ZDJĘCIA SĄ SUPER A PREZENT ZAJEBIASZCZY 🤪 🤪 🤪

JA OSTATNIO JAK Z KAMILKIEM BYŁAM NA REHABILITACJI TO STAŁ TEŻ TAKI PLASTIKOWY BASENIK Z KULKAMI I BARTUŚ SOBIE W NIM TROSZKĘ POSIEDZIAŁ 🙂 🙂

POTEM PRZYSZŁA TAKA DZIEWCZYNKA I ZACZĘŁA WYRZUCAĆ TE PIŁECZKI I PANI ZABRAŁA BASENIK 😁 😁 😁 😁

• Mamusia
Cześć laseczki 🙂

My dzisiaj robimy sobie mały wyjazd do rodzinki. Jedziemy na grób rodziców Andrzeja bo jego mama miała imieniny a w zeszłym tygodniu pogoda popsuła nam plany więc jedziemy dzisiaj.

Kasiu ślicznie wyglądasz z Szymonem 🙂 A prezent też świetny.

Ewo daj zna co tam słychać u Was.

A i jeszcze Antek wczoraj posmakował swojej nogi

• Mamusia
Czesc dziewczynki!

My dopiero wstalysmy hehe, no ale za to co sie nawkurzalam na jej nie spanie do prawie polnocy to inna sprawa 🙃 😜

Ja nie widze zdjec bo siedze na starym laptopie a tu juz brak pamieci ram ale jak wejde na kompa to nadrobie 🙂

Kajtucha Twoje widzialam wczoraj i strasznie mi sie spodobalo to zdjecie Szymka !!! Prezent tez fajny 🙂

Teraz pije kawke ale zaraz sie ubioe i spadam z mloda na spacer bo jest piekna pogoda, troche wieje ale naloze czapeczke i tyle 🤪

Ewcia jak tam?

• Mamusia
Hej mamusie 🙂

U nas nocka spoko pochrapałyśmy do 8 🙂

Ja się zastrzele jak mężu był w domu to pogody niet a jak pojechał to się pogoda zrobiła i co sama będę musiała zaiwaniać 😠

Bartuś super siedzi w tych kulkach mama musi chyba kupić takie 🤪

A Antosiowi smacznego życze,biedaczek mama nie dała jeść 😉 😁 super wcina 🙂

Moja starsza laska jeszcze nie wróciła z nocnych wojaży eh pojechała bym na jakąś wycieczke tylko ciekawe czy dziś też będzie burzyć czy pogoda się utrzyma.

Miłej niedzieli Wam życze kochane 🙂

Witam Kobietki 🙂

U nas nocka standardowa 3 pobudki nad ranem wzięłam go do swojego łóżka. Wstaliśmy o 7 a teraz mały je cyca i przysypia 😉

Byliśmy wczoraj u znajomych męża no i oczywiście najebał się jak dzika świnia w puszczy 🤢 😠 🤢 😠 🤢 😠 Zawsze włączają mu się jakieś wywody życiowe i wymyślanie rzeczy których nie ma 😠 no jak mnie wkurwia wtedy masakra 😠 😠 😠 ŚPI SOBIE W NAJLEPSZE OCZYWIŚCIE TERAZ 😠 Czasami wydaje mi się że mam 2 dzieci 🤢 🤢 🤢

Kajtucha Szymon śliczny na zdjęciach 🙂
A Antoś super wcina girkę, mój jeszcze tego nie potrafi ale pewnie na dniach sięgnie po nią 🙂

witam dziewczynki .... ciagle tylko slysze burze za oknem choc jak mlody wstal o 5 to ladnie slonko swiecilo 😁 mam nadzieje ze juz tak bedzie
zauwazylam ze szkrab na noc nie moze kaszki dostawac bo sie czasto budzi na jedzenie wiec na noc dostaje mleczko i spi prawie do rana 🙂
kajtucho zdjecia sliczne a jak fajnie wyglada w twj czapce - istny geniusz 😁
uciekam zjesc jakies sniadanie 😆
ewo informuj nas co sie tam dzieje u ciebie bo my wszystkie w strachu 🤢

czesc laseczki,

my noc z 1 bobudka i lenka nawet spała w lozeczku do rana 🙂

teraz trzeba zrobic jakichs obiadek i gdzies uciec bo tak sie wyrolowalam, ze nic slodkiego w domu niemam 😠 😠

ewcia wszystko dobrze, a w którym miejscu popowic mieszkasz bo cos czytalam, ze hale orbita obkladali workami z piaskiem bo wada do ogrodkow sie wdarła 😞