Skocz do zawartości

grudniówki2 | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

Witam 🙂
Ale stęskniłam się za Wami 🙂 Nie mogłam przez cały dzień dostać się do komputera.

A więc nadrabiam 😉 Ale pewnie nie wszystko...

GosiuG super ciuszki. A zdjęcie starszego synka - przesłodkie
Wiolu przejrzałam zdjęcia. Majeczka jest śliczna. Na chrzcinach wyglądałyście przepięknie. Ty i Twoja siostra jesteście do siebie bardzo podobna. A i podoba mi się pościel Majeczki 🤪
Kajtucha Szymek to słodziak! Ja też muszę uwiecznić wrzaski mojej małej, piszczy jakby nie wiem co się jej działo 😁
AgnieszkoW wywaru podobno się nie podaję, bo może wystąpić alergia, ale sądzę, że Lenusi nic nie będzie.

Wczoraj wieczorem mała leżała na macie. Chciała przekręcić się z brzuszka na plecy i zaczęła mocno płakać. Zrobiła sobie coś w rączkę i przez cały czas płakała. W nocy budziła się z płaczem kilka razy 😞 😞 😞 Rączką w ogóle nie ruszała, więc z rana zadzwoniliśmy do przychodni i lekarz przyjął nas dopiero o 17.30. Na szczęście do tego czasu rozruszała rączkę, a lekarz potwierdził nasze przypuszczenia, że to był naciągnięty nerw...

• Odpowiedzi 45,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• fredeczkaa

4147

• mittka

4665

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

JEZU NARESZCIE MOGĘ COŚ NAPISAĆ 😠 😠 😠 NIE MOGŁAM COŚ DOSTAĆ SIĘ NA NASZ WĄTEK JEDYNIE NA STRONĘ GŁÓWNĄ WESZŁAM DALEJ JUŻ NIE 😞 😞 😞

DZIEWCZYNKI DORUNIA PRZESYŁA POZDROWIONKA 🙂 U NIEJ WSZYSTKO DOBRZE JEDYNIE MUSI UWAŻAĆ NA SIEBIE BO SZYJKA JEJ SIĘ SKRÓCIŁA 🙂 NO I BĘDZIE MIEĆ SYNKA 🤪 🤪 🤪 🤪

• Mamusia
No moja maruda śpi oby tak jej zostało 🙂

Kurcze do mnie dzwoniła Dorunia,ale nie mogłam odebrać pewnie dowiedziała bym się tego samego co AgaK 🙂

Gosiu Mateuszek słodziak nawet taki umorusany coś bardzo mu smakowało 🙂

PannoNikt dobrze że już z rączką Mariki wszystko dobrze,ale co się bidulka nacierpiała 😞

Wiolu mój mąż jest izolatorem,pracuje przeważnie na elektrowniach okłada rury blachą i specjalizuje się też w blachartwie czyli wycina wszystkie te skomplikowane kolanka i inne pierdoły z blachy 🙂
Ciężko bidak pracuje i to nieraz na dużych wysokościach i w niebezpiecznych miejscach 😞

Dziewczyny ja ma trochę spóźniony zapłon i zamiast sobie zapisać strony z muzyką dla dzieciaczków jak podawałyście to mi się nie chciało no i teraz mam 🤢
Czy mogły byście podać stronki takiej muzyki co dzieci uspokaja prooooooooooooszę ☺️ ☺️ ☺️ ☺️ ☺️ ☺️ ☺️ ☺️ ☺️ ☺️ ☺️ ☺️ ☺️
Sonata Księżycowa Beethovena o której pisała dzisiaj Kajtucha działa cuda!!!!!!!!!!!!!!! 🤪 🤪 🤪 🤪 🤪 🤪 🤪 🤪 🤪

• Mamusia
muszęWam to napisać bo to jest nie możliwe więc poznałysmy się z Emilia tutaj na forum obydwie przeżyłyśmy swoje tragedie a teraz w tym samym dniu miałysmy okres mamy ten sam termin porodu i we dwie mamy mieć synków to jest naprawdę nieprawdopodobne 😮
Pozdrawiam Was kochane 🙂

• Mamusia
Asiula tą stronkę podała Kajtucha
http://chomikuj.pl/marzenka.ka/dla+DZIECI+mini+mini+i+inne/Bajki+m*c3*b3wione*2c+muzyka*2c+ko*c5*82ysaki+*2c+gry+i+zabawy/Ko*c5*82ysanki/Justyna+Steczkowska++Puchowe+ko*c5*82ysanki

• Mamusia
Gosiu to faktzcznie nieprawdopodobne!!! Cieszę się, że u Doruni i u Ciebie wszystko w porządku!!! 😘 😘 😘

GosiuG fajoskie zdjęcie hehehhehe.

PannoNikt dzięki heh. Maleńka musiała się nacierpieć, matko kochana 😞 😞 😞

Moja chrapie a ja musze w końcu coś zjeść, męż pojechał to razem z nim regularne posiłki 😁 😁

MÓJ TEŻ JUŻ ŚPI 🙂 🙂 🙂

GOSIU MATI SUPERANCO WYSMAROWAŁ BUŹKĘ 🤪 🤪 🤪 NO I FAJNIE TAK POWSPOMINAĆ 🙂 🙂 🙂
A TO MÓJ KAMILEK JAK MIAŁ 2 LATKA I 8 MIESIĘCY 🙂 🙂 🙂

• Mamusia
Ha!!! Udało mi się tylko chyba pikassa zmiejsza rozdzielczosc bo piksel sie strasznie widzi. To moja małpeńka w początkowych fazach przeręcania się z pleckow na brzuszek, teraz to robi migiem heh http://picasaweb.google.hr/krecak.wiola/Majeczka?authkey=Gv1sRgCM7Bp-2W7MWWBA#5473799109014806802

Ja pierdole jak ja nienawidze wieczorów 🤢 🤢 🤢 🤢 🤢 🤢 dobrze, że przynajmniej mogę z wami popisać 🙂

Mittka tez mam taką nadzieję 😁 😁 😁 😁

• Mamusia
Oj jaki Mateuszek umorusany 🙂 jak słodko 🙂 a kamilek to na większego tu wygląda niż 2,5 🙂 ale minka słodka 🙂

PannoNikt biedna Mariczka troszkę się nacierpiała ale cieszę się że już jest ok. Biedactwo...

Moj maluch jeszcze nie śpi... trenuje swoje gardło...

Gosia2301 cieszę się że u Ciebie i Doruni wszystko oki! no faktycznie Wam się ułożyło razem 🙂 to jakiś znak 🙂

Asiula już Ci Gosia podała stronkę. Super są te pioseneczki, akurat dla chłopców bo Steczkowska śpiewa je swoim synkom 🙂 na mojego Szymka działa najbardziej "Kołysankę śpiewam ci" 🙂

Gosiu2301 rzeczywiście coś w tym musi być 🙂 Pogłaskaj brzusio ode mnie. Cieszę się, że Twój synuś i synuś Doruni rośnie zdrowo!!

Wiolu to masz tak jak ja... Jak jest mąż to jem normalnie, a jak go nie ma to staram się, by Majka coś miała do jedzenia i już 😉

To fakt... Marika nacierpiała się biedulka i po tych przeżyciach jesteśmy obie zmęczone... Na szczęście nic gorszego jej sie nie przytrafiło...

AgnieszkoK jak ten czas ucieka, prawda?? Ja jak oglądam zdjęcia z dzieciństwa Majki to wydaje mi się, że to wszystko miało miejsce niedawno...

ja dopiero teraz bo wylądowałam u mamusi na cały dzień 🙂

Wiolka dasz radę , silna kobieta jestes no i masz małego pocieszacza Majeczkę 🙂
no i zdjęcia śliczne i modelki też 🙂

• Mamusia
Gosia widać, że smakowała Mateuszkowi czekolada 😁 🤪

AgaK jak mały Kamilek 🤪 🤪

Wiola super ten filmik!

PannoNikt Majeczka śliczniutka i nie zmieniła się dużo. Tekst świetny 😁 😁
Bidena się nacierpiała z tą rączką 😞

Ach i znowu złapałam doła, mam nadzieję, że ta cholerna rehabilitacja pomoże i Piotrek też się będzie tak ładnie obracał. Uciekam do wyrka! DOBRANOC 😘