Skocz do zawartości

grudniówki2 | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 45,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• fredeczkaa

4147

• mittka

4665

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
hej laski

u nas ncoc jak nigdy z pobudką tylko o 3 i potem o 7 i spanko do 8 ale oczywiście ja głupia wypiłam se herbatkę dla karmiących hipp i w nocy miałam powódź w łóżku a cyce tak wielkie że szok!!!

no i AgaK oddałam głos 🙂

a no i ja wiem że Lenka jest córeczką Agiw26 no ale dobiłam się na kompa kiedy mama szła do kibla i na szybko napisałam no i się pochrzaniłam... ach.... sorki 🙂

ja dopiero po śniadaniu a wy już o słodkim? 🙂kurcze a ja w domu nic nie mam... nutella tylko ale jakoś do mnie nie przemawia... zjem sobie jogurt malinowy z płatkami w miodzie 🙂

kurde chciałam coś jeszcze napisać ale mojemu małemu maruda się włączyła bo zmęczony jest a pierun spać nie chce...

Witam Kobietki 🙂

Nocka koszmarna jak wczoraj co półtorej godziny pobudka po 3 miałam już dosyć i wzięłam go do łóżka 🤢 Nie mógł złapać sutka więc wzięłam telefon żeby sobie przyswiecić no i oczywiście wymskną mi się i spadł małemu na głowę 😞 😞 😞 Płacz był oczywiście nie mały 😞 Zdołowana taka byłam że szok, zresztą jestem cały czas 😞 Od rana Kamil taka maruda ze masakra najlepiej to tylko na rękach by był 🤢 dostał przed chwilą herbatki uspakajającej z HIPP i śpi, ciekawe jak długo 🥴 Jeszcze z rana mnie teściowa wkurwiła bo zawsze jak Kamil płacze to się wpierdala do pokoju nawet nie zapuka, kiedyś się do naga rozbiorę i niech wchodzi może jej się łyso zrobi i zacznie chociaż pukać 😠 😠 😠 😠 A najgorsze jest to że Kamil jak ją widzi to przestaje płakać, tłumaczę sobie że nową twarz widzi więc się uspakaja ale z drugiej strony może mnie mały nie lubi 😞 😞 😞 Az się poryczałam właśnie, ja pierdole ja nie chcę tu mieszkać 😞 😞 😞 😞 😞 😞 😞 😞 😞 😞 😞 😞

• Mamusia
aaaa, odnośnie usypianek- polecam fajną płytkę steczkowskiej. Można pobrać tu: http://chomikuj.pl/marzenka.ka/dla+DZIECI+mini+mini+i+inne/Bajki+m*c3*b3wione*2c+muzyka*2c+ko*c5*82ysaki+*2c+gry+i+zabawy/Ko*c5*82ysanki/Justyna+Steczkowska++Puchowe+ko*c5*82ysanki 🙂

u nas wczoraj było tak super że w którkim rękawku jechałam na zakupy a dziś... szaro ciemno i ponuro... a se wczoraj wózek przytaśtałam z piwnicy żeby dziś iść na spacerek...

• Mamusia
Asiula, nie płacz kochana, Szymek też nawet jak ryczy na maksa a zobaczy inną twarz lub usłyszy inny głos to od razu się uspakaja i nawet zaczyna się smiać!!! nie martw się, Kamilek Cię kocha i niedługo zobaczysz że nie będzie potrafił żyć bez Ciebie i będziesz dumna jak paw jak smoczyca weźmie go na ręce a on zacznie wyciągać rączki do mamusi 🙂 głowa do góry! chyba jesteś po prostu przemęczona, jak Kamil śpi to spróbuj się zdrzemnąć, sen czyni cuda!
co do teściowej... przykro ale jeśli nie macie perspektyw to musisz zacisnąć zęby i mieszkać tam dalej, ale zobaczysz że przyjdzie ten czas, że się stamtąd wyprowadzić z prędkością światła. trochę wiem co czujesz, bo ja ryczę już na 2 dzień pobytu u teściowej że chcę wracać do domu no a mieszkamy z moimi rodzicami i też brak perspektyw na przyszłość...
pamiętaj!!! kiedys sobie odbijemy te męczarnie!!!

• Mamusia
Gosiu to zatrzymaj go dla siebie pozwalam Ci 😁 nie wysyłaj do mnie 😉 🤪

Asiula no co Ty opowiadasz po dupce chcesz dostać?? Z tym telefonem to się zdarza nie przejmuj się jak leżałam jeszcze w szpitalu to lasce która ze mną leżała też na córeczke spadł telefon a to taki niemowlaczek wtedy.Takie rzeczy się zdarzają przecież nie zrobiłaś tego specjalnie.Co do teściowej to Kamilek zapewne się uspokaja bo chce zobaczyć kto tak bez pukania wchodzi do jego lokum nie przejmuj się napewno reaguje na nową osobe w pomieszczeniu a nie dlatego że Ciebie nie lubi.Co on by zrobił bez mamusi przecież kocha ją nad życie 😘 😘

Ok laseczki ja zmykam na ten spacer. Do potem 😘

• Mamusia
Czesc mamusie!

U nas raz sloneczko az chmurki i w sumie nie wiem czy mi sie chce wogole z chaty wychodzic, nawet mi sie ubrac nie chce 🤢

Asia co ty opowiadasz, Kamilek kocha Cie najbardziej na swiecie!

Zajebiste te spdenki!!!!

Chyba pojde cos zjesc.

Milego dnia!

• Mamusia
Mittko ja go też nie chcę ale i tak sobie gdzieś poszedł 😜
My też zmykamy trochę dupki przewietrzyć i jakieś owocki dla Antosia kupić.

Asiula a ty odpocznij trochę bo to wychodzi zmęczenie. Ja też nie raz mam już dość i Antkowi już nie raz się oberwało za co jest mi wstyd. Ale moje nerwy też już są słabe 😜 😞

witajcie
ja nie wiem co jest z tym moim szkrabem przez caly dzien moze spac w lozeczku ale w nocy za chiny nie chce w nim siedziec ... polozylam go do lozeczka jak zasnol ze mna na lozku bo juz sil nie mialam i odlozylam go z ta moja poduszka ... to przespal 4godz... chociaz tyle
a ja w czyms takim robie papki dla malego bo nic innego nie mam ... siostra miala mi kupic blendzer ale jeszcze tego nie zrobila wiec jestem zmuszona 😮
http://www.eldom24.pl/galerie/m/mlynek-do-kawy-bosch-mkm_18.jpg
a ja wcinam tylko paluszki solone lub cebulowe bo nic innego slodkiego nie mam 🤢
gosiag sle sliczne spodenki - mnie podobaja sie te srodkowe co maja troszke moro na kieszeni 🙂 ogrodniczki tez superaszcze 😁
aga tez zaglosowalam i dalam 5 bo wiecej nie moge 😠
Asiula podpisuje sie pod kajtucha bo nie wiem co napisac ale sie zgadzam z nia ... glowa do gory
ide ogarnac troszke domek