Skocz do zawartości

grudniówki2 | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 45,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• fredeczkaa

4147

• mittka

4665

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
nawet w teleexpresie mówili, że we Wrocławiu panika 😁

ajjj załamka bo co tydzień coś nowego... to źle, to niedobrze, zamiast coraz lepiej to jest coraz gorzej. poza tym Piotrek coraz bardzie płacze podczas ćwiczeń, tak się zanosi, że aż się krztusi... ciężko jest na to patrzeć i później samemu z nim ćwiczyć 😞

my po 2,5 godzinnym spacerku, nogi mi z d...wyłażą 😁 😁 😁

Ewo a co się dzieje, że masz załamkę???
koleżanka pracuje na Maslicach a mieszka na Biskupinie więc nie wiem gdzie nie miała wody, ale pisała z pracy to pewnie tam.

u mnie woda wóciła do koryta rzeki i wszystko działa normalnie, ale ja generalnie mieszkam na suchym terenie i takie powodzie raczej nam nie grożą.

Agok, no niestety Kozanów to osiedle wybudowane na terenie zalewowym, które nigdy nie powinno tam być wybudowane i dlatego tam jest takie zagrożenie 😞

Agow Lenka super wcina skórkę, ja jeszcze nie daję, ale zaraz jej kaszkę zrobie.

Pytanko czy dziewczyny karmiące cycem przepajacie swoje dzieciątka, jesli tak to ile razy dziennie i czym???

EMMAX JA DAJĘ BARTKOWI HERBATKĘ I TO NIE TYLKO ŻE ZJADŁ SZTUCZNE MLECZKO CZY KASZKĘ BĄDŹ OBIADEK 🙂 DAJE MU JAK WIEM ŻE GŁODNY NIE JEST ALBO NA TAK ZWANE ZBICIE GŁODA DO PUKI KASZKI LUB MLECZKA MU NIE ZROBIĘ 🙂 A ILE RAZY TO JEST TO NIE WIEM ALE TAK 2 BUTELKI MAŁE AVENTA MI IDĄ DZIENNIE 🙂 🙂 🙂

AgnieszkoW Lenusia tak jak Marika zwiedza teren poza matą 😁 Czy pisałam Ci, że ona jest przesłodka?? Normalnie te jej minki są przeurocze!
Ewo Kochana, rozumiem Cię 🥴 Ale nie smuć się, ważne, że Piotruś jest rehabilitowany i w końcu coś się zacznie poprawiać. Szkoda maluszka, że tak płacze, ale to dla jego dobra...

Moi rodzice mieszkają w bezpiecznej części Polski, także o nich nie muszę się martwić, choć mama mówi, że i bez tego, woda na ogrodzie dosłownie stoi, bo ziemia już nie przyjmuje...

Emmax ja nie przepajam małej, uważam, że nie potrzebuje picia jak na razie, ale jak jej zacznę podawać jedzonko, to wtedy zacznę jej dawać wodę lub soczki.

• Mamusia
Ewa 😘 😘 😘 😘

Moj maz wlasnie pojechal do tesciow zawiezc mojego piesia 😞 😞 😞 😞 😞 😞 no i sie pozewgnac, kurna ale tu bedzie pusto 😞 😞 😞 😞 😞 😞 😞 😞

Emmax mala wogole nie chce pic ale daje jej lyzeczka tyroche soczku no i jabluszko.

SyLa1205 napisał(a):
mycloud, Basia hehe mowie Wam jazda na całego 😉 mycloud uwazaj gumki lubią pękać!! dlatego zapierdzielam za 3tyg po tabsy w sumie to bardzo bym chciala plastryyyy 😞 najgorsze jest to ze nie mam okresu od kad karmie piersia i nie wiem czy po tej tabletce dostane 🤔 w ogole czuje sie jak naćpana!! jakos nie ciekawieee 😞

Jagoda sprobuj na chama mu te dziaselka posmarowac. Ja ostatnio kupilam taki specjalny gryzak co sie wklada do lodówki i potem dziecko czuje chłodek na zabkach i ma ulge. Nie wiem, ale polecilo mi to duzo oosob.

a mam to w dupie,że pękają trudno ,ale nie będę wiecznie jak stara dziewica,kur...mąż się do mnie przytula a ja zimna jak lodówka 😞 gorzej po prostu wstręt do seksu. Możemy se pozwolić jeszcze na dwójeczkę hahaah tylko nie wiem czy ja przezyłabym tyle porodów 😁

• Mamusia
Wiola wiem co przeżywasz 😞 😘 😘

Lenka słodko wcina piętke,moja miała ciut większą,ale oczywiście zmamlała tylko góre 🤪

U nas też paniki nie ma tymbardziej że lało tylko rano i teraz jest spokój.

Ewo dacie radę,jestem ciekawa czy aż tak źle jest czy po prostu przesadzają

Wiolka, szybko zleci i znów będzie z wami 🙂 🙂

Lenka właśnie zjadła 100 kaszki, ale się nie najadła i dałam jej wody to wypiła 25, jak się zorientowała że to nie cyc to płacz i jeszcze cyca dostała i teraz zadowolona 🙂 🙂mamusia też bo bawi się w leżaczki i piszczy w najlepsze i misie okłada z pięści i nogi 😁 😁 😁

• Mamusia
No za miesiac przyjezdza do mnie przyjaciolka w ciazy! A pozniej na miesiac siostrzenica 17 lat, w sierpniu do Polski na miesiac czyli w sumie jakby na to spojrzec to sama bede przez 2 miesiace, na poczatku i na koncu, ale sie tym razem dobrzse ustawilam 😜

kurcze jakis error mi sie pojawia 😠 😠

wiola 5 msc to długo ale zleci jak zawsze szybko 🙂

ewo, kwestia czasu a piotrus wyrowna do rowiesnikow, glowa do gory 🙂aa

• Mamusia
emmax to głodomorek z Twojej Leny 🙂

Wiola no szybciej Ci czas zleci jak przylecisz do Polski i jak będziesz miała gości u siebie 😉

Ja wiem, że będzie ok bo innej opcji nie ma!!! Tylko tak ciężko jest ćwiczyć jak Piotruś tak płacze. jak robi to rehabilitantka to można przeżyć, jak robi przerwę to przytulam Piotrka, gorzej jak sama to muszę robić 3 razy dziennie ehhh. No już Wam nie truję!!

E NO WIOLKA TO TWÓJ MĄŻ MA CZYM PŁYWAĆ 😁 😁 😁 A KIM JEST DOKŁADNIE NA TYM STATKU???

KOBIETKI A MOŻE TAKI REJSIK BYŚMY SOBIE FUNDŁY 😉 😁 😁 😁 😁 ODCHAMIŁY BYŚMY SIĘ 🤪 🤪 🤪 🤪

NIE NO KOBIETKI TO MUSIMY PŁYNĄĆ 🤪 🤪 🤪 🤪
ALE WIOLI MĄŻ TO PEWNIE MA JUŻ TYCH REJSÓW DOSYĆ 😁 😁 😁 😁 W KÓŁKO I TO SAMO 😁 😁 😁 😁