Skocz do zawartości

grudniówki2 | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

KAMILEK MIAŁ WTEDY 2 LATKA I 8 MIECHÓW 🙂 🙂 🙂 KAMILE OGÓLNIE URODZIŁ SIĘ Z CIEMNIEJSZĄ KARNACJĄ ALE TO PO MOJEJ TEŚCIOWEJ 🙂 🙂 🙂

LASKI JA SPADAM DO MĘŻA SIĘ PRZYTULIĆ 😜 😜 😜
DOBRANOC DO JUTERKA 🙂 🙂 🙂 😘 😘 😘 😘

I JESZCZE KAMILKA UŚMIECH DLA WAS NA DOBRANOC 🙂 🙂 🙂

• Odpowiedzi 45,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• fredeczkaa

4147

• mittka

4665

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
dzien dobry...

nadrobilam.. filmiki super, a dzieciaczki na nich jeszcze lepsze 🙂

bylam wczoraj u tesciowej i d jeszcze o tym nie wiedzac tesciowa zadecydowala sama ze d pojedzie jutro ze szwagrem-jego bratem po auto za czestochowe, mowie jej ze jest weekend ze d prawie dziecka nie widzi nie wspomne o tym ze ja sama siedze calymi dniami i ze moze d by sie zaqpytala czy pojedzie.. to jak zwykle zaczelo sie ze jestem niedobra, nie mam serca i ze woli sie obcych prosic, a ja mowie to niech mama prosi.. d ino co przyjechal nawet go nie widzialam to ona juz przy nim czy pojedzie i zgadniijcie co maz powiedzial.. POJADE...

no kurwa o mnie to juz nikt nie pomysli, jest przeciez tesciu on nie moze jechac? no szlag mnie trafil w domu i chaja w domu i oczywiscie nic nie dala bo dzis jedzie... ale ma mnie zawiezc do kolezanki a potem odebrac jak bedzie wracac, jak nie przyjedzie do 15 to ma w morde bo kolezanka idzie na impreze, powiedzial ze zdazy.. JASNE>> jak mi 3 oko wyrosnie...

po jakiego grzyba jest on tam potrzebny? ja pierdole, przepraszam ale inaczej sie nie da...

milego dzionka zycze i jak bedzie glodny w faktach tzn ze zabilam meza plus tesciowa

DZIEŃ DOBRY KOCHANE !!

AGA 84 SORKI ALE TEN TWÓJ MĄZ TO MA Z GAREM. A TWOJA TEŚCIOWA TO BY MUSIAŁA NA MNIE TRAFIĆ , POWAŻNIE... JA BYM NIE POZWOLIŁA TAK MANIPULOWAĆ SWOIM MĘZEM !!!

PANNO NIKT FAKTYCZNIE BIEDNA MARICZKA 😞 ALE DZIĘKI BOGU ŻE WSZYSTKO OK. JAK TAKI MALUSZEK CIERPI TO AŻ ŻAL SERCE ŚCISKA..
A MAJA MAŁO SIĘ ZMIENIŁA Z OKRESU NIEMOWLĘCEGO 🙂 NO TYLE TYLKO ,ŻE UROSŁA, ALE BUŹKA PRAWIE TAKA SAMA 🙂

WIOLUŚ ALE MASZ BYSTRZACHĘ W DOMKU 🙂 MOJA LENKA TEZ MIAŁA TAKIE FAZY POCZĄTKOWEGO PRZEKRĘCANIA A TERAZ TAK JAK MAJA ROBI TO W MGNIENIU OKA 🙂

EWUNIU JAK TAM??? WSZYSTKO W PORZĄDKU?? MAM NADZIEJE, ŻE NIE MIESZKASZ NA PARTERZE I CIĘ NIE ZALAŁO ... MAM NADZIEJĘ, ŻE JUZ NIKOGO NIE ZALEJE, BO STRASZNA TRAGEDIA TA POWÓDŹ...
A CO DO PIOTRUSIA TO WIERZĘ, ŻE REHABILITACJE NIEDŁUGO PRZYNIOSĄ EFEKT I BĘDZIE DOBRZE. TRZYMAJ SIĘ 🙂

GOSIU I DORNIU CAŁUSKI W BRZUSZKI 😘 😘 CIESZĘ SIE, ŻE WSZYSTKO U WAS GRA 🙂

AGUŚK NO KAMILEK RZECZYWIŚCIE MA ŚLICZNĄ KARNACJĘ 🙂

A U NAS NOC TAKA SOBIE. LENCE O 5.50 ODECHCIAŁO SIĘ JUŻ SPAĆ I TAK SIĘ MĘCZĘ ... ECH... WCZORAJ Z MĘZEM POSTANOWILIŚMY , ŻE JAK LENKA SKOŃCZY ROCZEK TO STARAMY SIĘ O DRUGA DZIDZIĘ 🙂

hej,

my już na nogach standardowo z 1 pobudką 🙂

Ewunia jak tam sytuacja we Wrocławiu, bo chciałam wyczytać co i jak ale nic nie piszą 😞 😞 😞no i sie nie załamuj ta rehabilitacją, będzie dobrze 🙂

TAK, PO ROKU. TZN TAK SOBIE WYKOMBINOWALIŚMY ZE 2 LATA RÓŻNICY BYŁO BY MIĘDZY DZIEĆMI, O ILE NAM SIĘ UDA BO O LENE STARALIŚMY SIĘ 2 LATA ...

• Mamusia
Hej mamusie 🙂

U nas nocka ok próbowałyśmy zasnąć jeszcze przed 8,ale przymknęło jej się oko na 10 minut 🤪 teraz buszuje w łóżeczku a mama na brzuszku.Zaraz musze wyjść do sklepu i też ogarnąć mieszkanie bo mężu z lekka bałagan zostawił 😮

Ewo pisz nam tu szybko jak sytuacja u Ciebie bo kurcze denerwuje się 😞

Agnieszka84 ja to bym teściową zaraz skwitowała,na szczęście teraz nie prosi o nic mojego męża jak jest w domu bo chyba bym gadzine udusiła nie dosć że przyjeżdża dosłownie na chwile to jeszcze coś od niego chce 😠 ma jeszcze dwóch synusiów na miejscu 😜

Haha właśnie dostałam sms od Dominiki z drugiego pokoju czy śpie 🤪 no ta ma jazdy 🙂

• Mamusia
Hejka 🙂

U nas nocka standardowa . Antek pobił rekord swoich możliwości spał 13 godzin 🤪

Agnieszko84 widzę że dzionek nie najlepiej Ci się zaczął. Ale to tak z chłopami jest. Mój też nie potrafi zajarzyć że jest mi potrzebna jego pomoc. Wszyscy w okolicy mają problem tylko nie ja. A to też jest nasza wina bo tego żeśmy nauczyły. Najgorzej to być samodzielną a chłop do takiej sytuacji bardzo szybko się przyzwyczaja. Jak mu raz pokarzesz że zrobisz coś sama to już tak zostanie.

AgnieszkoW szybka decyzja o drugiej pociesze. Dla mnie to za mała różnica. Mnie się podoba taka jak jest u mnie, u Mittki czy u Agi 😁 Ale fajnie że już decyzja zapadła

• Mamusia
Czesc kobietki!

U nas pobudka o 6 ale do 9 lezalysmy sobie jeszcze w lozku i przytulalysmy, Boze jak ja to kocham!!! Moje dziecko tak mnie wczoraj rozczulilo ze az sie poryczalam. Spala a jak przyszlam sie polozyc to sie na sekundke obudzila i strzelila taki usmiech ze az mi serce z radochy podskoczylo! No i zaraz znowu zasnela z resztowka usmiechu na ustach. Ech 🙂
Teraz sobie lezy i oglada bajki a mama na brzuszku heh.

AgaW ja tak sobie wczoraj myslalam, ze Majka zaraz bedzie duza i czy moze sobie nie zrobic od razu drugiego bachorka tak jak moj maz chce ale stwierdzilam, ze chyba nie dam sobie jeszcze rady. Zreszta mamy czas ale gratuluje decyzji i powodzenia w realizacji 😜

Ewa JSTES??????????? Ma ktos do Ewy numer w razie czego?

Aga84 ty za miekka jestes kochana, ja pierdole 😠 😠 😠 😠 twoj maz to jakas cipa jest ale z 2 strony wiadomo, ze mamusi nie odmowi. Mi sie udalo z mezem, bo jak go kiedys tesciu przetrzymal dluzej gdzies to dzwonil do mnie wieczorem i przepraszal 😁 😁 😁 bo mezowi sie spieszylo do domu a nie mogl no i wiadomo bylo ze bedzie jazda w domu 😁 😁 😁

Hahahahhahaha Mittka Dominika est zabojcza! 😁 😁

• Mamusia
hej!

Dzięki laski za troskę, ale Wrocław się obronił 🙂 Wczoraj wieczorem pisali, że zalewa osiedle koło mnie, a dzisiaj czytam, że jest suchutko. Nakręcają niepotrzebnie ludzi 😠 Ciągle jeździli na sygnale w nocy no i zaczęliśmy się denerwować, panika się udzieliła hehe 😁
Kajtucha mieszkam na 3 piętrze więc nie zalałoby mi mieszkania, ale i tak kicha by była jakby była woda pod blokiem. No, ale nieważne, jest dobrze 🙂

Wiolu dla takich chwil warto żyć, prawda?

AguśW no gratuluję decyzji i życzę żeby wszystko się ułożyło po Waszej myśli 🙂

My najpierw chcieliśmy małą różnicę wieku, jak urodził się Piotrek to stwierdziliśmy, że czekamy z 5 lat, a teraz znowu zaczynają się rozmowy o dziecku 😉

Mittko dobre z tym smsem 😁

Aga84 mi też się wydaje, że jesteś trochę za miękka. No mamę trzeba kochać i jej pomagać, ale bez przesady! To Wy jesteście teraz jego rodziną i niech się Wami zajmie!
no i zgadzam się z Gosią -to my ich tak uczymy! kiedyś koleżanka przemówiła mi do rozumu, że nie mogę być taka samodzielna bo facet tego nie doceni tylko zacznie mnie olewać. I miała 100% racji! czasem trzeba być sierotką, a facet ma być bohaterem, który zapanuje nad sytuacją -śmieszne, ale prawdziwe 😁 😁 😁

• Mamusia
No Ewa bo myślałam że jajka pogubie tak biegiem leciałam do domu sprawdzić czy już coś napisałaś.Całe szczęście że jest ok 🙂

Kurcze tak z drugiej strony to mogła by któraś być w ciąży 🤪
Ja kiedyś chciałam wcześniej drugie dzieciątko,ale że nie było warunków i jakoś się nie złożyło to teraz się ciesze.Bardzo mi się podoba ta różnica wieku mam wielką pomoc z Dominiki a i ona sama się sobą potrafi zająć (właśnie sobie robi śniadanie 🤪 )

Gosiu super ta mata 🙂

• Mamusia
Dziewczyny naprawdę jesteście kochane!!!

Mąż właśnie wrócił ze sklepu i mówi, że tam gdzie wczoraj spacerowaliśmy jest woda. Kilkanaście metrów od biedronki, a biedrona obłożona workami z piasku. Ojjj to jest nic w porównaniu z ludźmi, którym domy po dach zalało 😞

Co do dzieci to też rozważamy za i przeciw 😁 I mała i duża różnica wieku ma swoje plusy i minusy 😉

• Mamusia
Dziewczyny skumajcie taki kosmos, matka karmii cyckiem, tesciowa wpierdala sie pomiedzy i robi zdjecie a tatus pokazuje calemu swiatu. Trzeba byc jebnietym
http://www.facebook.com/profile.php?id=100000307943905#!/photo.php?pid=4232081&id=528908532&fbid=396278858532

Witam Kobietki 🙂

U nas pobudka o 1, 3 i 5:30 i pospaliśmy do 9... Gosia jak ja Ci zazdroszczę tych 13 godzin snu
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
🤪 🤪 🤪 🤪 🤪 🤪

Ach te teściowe 🤢 🤢 🤢

Ewa dobrze że woda do Was nie dotarła 🙂

Dzięki dziewczynki za stronę z muzyczką 🙂

Mały leży i patrzy jak piszę do Was 😁

Ja robię dzisiaj spaghetti zresztą wczoraj też było ale mężu prosi o jeszcze no to się troszkę poświęcę 😜 Jedziemy dzisiaj wybierać wypoczynek więc trzeba się przymilić 😁

aaa i zapomniałam napisać że my z mężem też rozważamy dzidzię jak Kamil skończy rok tylko dobrze by było podłapać gdzieś pracę coby trochę kasy mieć na zwolnieniu, tyle się płaci do jebanego ZUS-u to trzeba go golić jak można 😠 🤢 😁

Ewunia ja też biegiem z zakupów i na brzuszka od razu, jak sie cieszę, że wszystko ok i musi tak pozostać 🙂
Wiolka aż mi się łezka zakręciła w oku jak napisałaś jak bardzo kachasz Majeczkę, rany a teraz mi łzy lecą, bo tak samo ocno kocham Lenkę 🙂 🙂 🙂 🙂

Gosiu mata super 🙂a ja nie mam maty 😞 😞 😞

właśnie pisała do mie koleżanka, i we Wrocku masakra pełno wojska i policji, w jej rejonie odra przybiera 20cm na godzinę, jej siostra mieszka w Wilczycach pod Wrockiem i dostali polecenie ewakuacji, oczywiście zostali, pisze, że to wszyst wygląda bardzo źle 😞 😞 😞