Skocz do zawartości

grudniówki2 | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 45,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• fredeczkaa

4147

• mittka

4665

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

MY PO ROSOŁKU 🙂 MAŁY UWIELBIA ROSOŁEK 🙂

JAK U WAS POGODA??? U MNIE JEST SŁOŃCE CHOĆ CZASAMI CHOWA SIĘ ZA CHMURAMI ALE JEST WIATR 🙂 A TEMPERATURA OPTYMALNA 🙂 23 STOPNIE 🙂

• Mamusia
Hej kobietki!!

Wiki spi a ja weszlam na kompa 😁 my dzisiaj spalysmy do 10 🙂 tzn o 7 sie obudzila ale taaaaak mi sie nie chcialo isc zrobic mlerka, wzielam ja do lozka i zasnela i spalysmy sobie do 10 ;d ale i tak jestem nie wyspana bo poszlam spac po 4... wczoraj ogladalam z kuzynka filmy i piwkowalysmy 😁 znowu .... :P

a dzisiaj jeden kolega chce na kawke wpasc hmm... fajny jest 😁

JA daje Wiki to co AGAW + lane kluski ktore uwielbia 🙂 moja mama robi :P a dzisiaj jej utarlam banana i dalam z danonkiem bananowym i wcinala jak szalona 😉 mi tez smakowal :P i mysle czy nie zaczac jej dawac zamiast danonkow jogurtow naturalnym z tartymi owocami. co o tym myslicie ? bo te danonki takie drogie :/ nie mowiac juz o tych nestle dla dzieci heh

KOBIETKI JUŻ WRÓCIŁAM I MÓJ SMYKUŚ ZASNĄŁ PRZY CYCU BEZ KĄPIELI WIĘC DZIŚ DZIEŃ BRUDASKA 🙂

NO I MAM ESKA OD WIOLI :
"HEJ. BĘDZIEMY TU SIEDZIEĆ DO WTORKU. NADAL NIE ZNAJĄ PRZYCZYNY CHOCIAŻ GORĄCZKI JUŻ NIE MA ODKĄD TU JESTEŚMY. TAK CZY SIAK MYŚLAŁAM, ŻE BĘDĄ ROBIĆ COŚ WIĘCEJ, A PUKI CO WZIĘLI TYLKO KREW, MOCZ I ZROBILI USG BRZUSZKA I TU WSZYSTKO W PORZĄDKU. CHCĘ ŻEBY JESZCZE ZROBILI TEST NA PASOŻYTY BO NA TO NIE WPADLI. POZDRAWIAM WSZYSTKIE GRUDNÓWKI 😘 😘 😘"

KURCZE MAM NADZIEJĘ ŻE W KOŃCU ZNAJDĄ PRZYCZYNĘ 😞

hejka
nocka taka sobie ale da sie przezyc 😮
pogoda tez taka sobie bo zimno i czasami pada 🤢
gdy szlismy do lobodna to nas wuja zatrzymal a byl po weselu bo syna hajtal i pawlowi posisnol trzy sety a mnie kazal pic szampana z gwinta zeby im sie wyszytko dobrze ukladalo .. dostalismy jeszcze ciasto 😁 nie ma to jak isc do tesciowej i po drodze sie opic 🤪 😁
ale tam juz zaczelo padac i siedzielismy caly czas w domu i sie nudzilismy 🥴
szkoda ze u wioli nadal nic sie nie wyjasnilo ... myslalam ze jak UE to bedzie lepiej a jednak to jest tak samo jak u nas 😲
to chyba na dzis starczy jutro sie odezwe ... ide cos zjesc i malego sprobowac wczesniej spac polozyc bo padnieta jestem

hej wieczorowo 🙂

Wiolka trzymam kciuki za wykrycie przyczyny temperatury u Majki.

Ja kostki rosołowe stosowałam ale teraz już praktycznie nie stosuję ale vegeta jak najbardziej 🙂

no i co do mojego obiadku dla lenki, tyle co się nagotowałam, moje dziecko dostało łyżeczkę po czym miało minę jak "srający kot", powiedziało ble, zacisnęło buzię i po jedzeniu 😞 😞 😞, później dostało ziemniaka z masłem i z tym było nieco lepiej przynajmniej nie powiedziało ble, ale też jeść nie chciało 😞 😞 😞
jutro dam jej m ojej zupy jeszcze raz i zobaczymy 😉 😁 😁 😁

ja lachony uciekam bo moje dziecię już słodko śpi i ja też zaraz wędruję do wyrka 🙂 🙂 🙂

dobranoc 🙂

A JA TEZ NIE STOSUJE ŚMIECI TYPU VEGETA I KOSTKI.. TAKA CHEMIA ŻE SZKODA TYM PSUC ROSÓŁ ;/ JAK MAM CHĘĆ NA CHEMIE TO SOBIE PARZĘ ZUPKE CHIŃSKĄ 😁
I TEZ DAJE LENCE TAK JAK FREDECZKA BEZ SOLI I PIEPRZU 🙂

BIEDNA WIOLKA Z MAJECZKĄ, TYLKO SIE NASIEDZA W TYM SZPITALU, MAM NADZIEJE, ZE WSZYSTKO BEDZIE OK.
CIEKAWE CO U PANNY NIKT...

JA TEZ ZMYKAM SPAĆ BO LENUSIA SPI A JUTRO NIE WIEM CZY SIE POJAWIĘ BO JEDZIEMY DO DUŻEGO MIASTA PO KAFELKI DO ŁAZIENEK,NA TARAS I TAKIE TAM...

DOBRANOC

JA KOCHANE TEŻ UCIEKAM 🙂 MÓJ JAK ZASNĄŁ TAK ŚPI WIĘC JEDNAK DZIEŃ BRUDASKA 😁 😁 😁

AGAW MIŁEGO KUPOWANIA KAFELEK 😘 😘 POCHWAL SIĘ WZOREM JAK KUPISZ 🙂 MOŻE MI SIĘ SPODOBAJĄ I TEŻ JE WYBIORĘ 😜 😜 😜 😜

DOBRANOC 😘 😘 😘 😘

• Mamusia
Hej dziewczynki 🙂

My wróciliśmy,mała już śpi to zajrzałam do Was 🙂

AgnieszkoW teściowa jakoś sobie radzi chociaż nie śpi po nocach i czasem siedzi i płacze.Wcisnęłam jej Dominike żeby przez ten pierwszy okres nie była sama.Zobaczymy jak sobie poradza.

Mam nadzieję że Wiola z Majeczką szybko wrócą do domu i lekarze wreszcie coś zdiagnozują.

Ok zmykam spać bo ostatni tydzień wykończył mnie na maxa.

Dobranoc mamusie.

• Mamusia
Ami to nie jestem sama 😁 😁 😁

Dla mnie rosół bez vegety i kostek to tłusta woda fuuuj 😜 no, ale każdy ma swój smak 😉

Pikasso to nieźle się opiliście 😁

AgaW udanych łowów 🙂

Emmax jakbym czytała o Piotrku z tym jedzeniem 😁

Dobranoc dziewczynki!

• Mamusia
Hej kobietki.

Wiolu mam nadzieje,ze wkoncu pomogą Twojej Majeczce !

Agak a ja stosuje kostki rosolowe ale nie stosuje vegety wogole vegete uzywam jedynie do mniam mniam mniam teraz bym sobie zjadla! chlebek z maselkiem, vegeta i serem z grilla xD

Mittko tesciowie napewno przezyli ze soba wiecej niz pol zycia.... kazdy by poplakal.... zreszta to pomaga. jednak jakby nie patrzec kazdego z nas to czeka 😞 duzo sily dla tesciowej i dla meza...

wy poszlyscie spac a ja jeszcze posiedzie .........

SERVUS MAMUŚKI 🙂

U NAS NOCKA OK 🙂

OD WCZORAJ WIECZORA NIC U NAS SIĘ NIE ZMIENIŁO WIĘC NIE MAM O CZYM PISAĆ 😜 😜

MIŁEGO DZIONKA 😘 😘 😘