Skocz do zawartości

grudniówki2 | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
Ja piernicze laski ale naskrobałyscie... 13 stron!
My u teściów byliśmy coś po 16, mały na widok smoków się rozpłakal :-):-):-):-):-):-):-):-) ale potem już było ok. Już śpi choć było ciężko bo tu jest jeszcze mały Igor który jest mega głośny...
Persy nie wiem czy będę jutro w Wawie... Właśnie się dowiedziałam że chyba będę musiała zostać no bo jest Igor a teść jest niepełnosprawny nogami i się nim nie zajmie... Kurwa kurwa kurwa... Będę walczyć żeby pojechać ale coś czuje że mnie tu udupią na amen...
Lecę bo krzywo patrzą że ciągle w tel siedzę ale tyle napisałyscie że szok 🙂 dobranoc

• Odpowiedzi 45,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• fredeczkaa

4147

• mittka

4665

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Ok Kajtucha daj znać jeśli Ci się uda z Wawą. Mój telefon to 603180758.
Oj dziewczyny faktycznie się rozpisałyście.
Tak jak wspomniałam wcześniej chętnie się spotkam we Wrocławiu. Oczywiście to dopiero w pażdzierniku.
Co do dzieci to mnie się marzy parka...tak więc za 2-3 lata będzie płodzić syna 😜 😜 😜

JAK DLA MNIE MOŻE BYĆ I W PAŹDZIERNIKU TYLKO DAJCIE ZNAĆ JAK I KIEDY 🙂

MAMUSIE JA ZMYKAM SIĘ KAPAĆ I DO MĘŻUSIA SIĘ PRZYTULIĆ 🙂

DOBRANOC 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘

• Mamusia
Dziewczyny z ta plcia to przecixez jest tak ze to zalezy czy plemniki zawieraja hromosom X czy Y :P

Ja bylam na dole karmilam Wiki i mylam a pozniej sie bawila a teraz siedzi mi na kolanach i bawi sie gruszka 😉

dzieki dziewczyny,ze wierzycie ze znajdzie sie ten jedyny 😁 😁 😁 ja tez wierze!! ja tez 🙂)

AgaW wiesz ze jutro w Szczecinku jest na tym placu koncertowym fajna impreza na pozegnanie lata? koncert bartka wrony , tego zespolu kurcze nie pamietam jak sie nazywa..... oni w mam talent byli , chyba czesi i spiewali piosenki the beatles no i na koniec kasia kowalska 🙂 az mam ochote sie wybrac!!! 🙂 tylko z kim jak ja prawka niet, auta niet ? :P

ALE NASKROBAŁYŚCIE LASECZKI, JESTEM W POZYTYWNYM SZOKU 😉

LENKA ŚPI 🙂 ODWIEDZINKI U ZNAJOMYCH SIĘ UDAŁY 🙂

FREDECZKO DO SZCZECINKA TO MAM JAKIEŚ 80 KM , NIE WYBIORE SIĘ RACZEJ, ALE NA PEWNO IMPREZKA BĘDZIE FAJNA 🙂 I SZKODA ŻE NIE CHCESZ KIECKI POZYCZYC, JAK COS TO PROPOZYCJA JEST AKTUALNA 🙂
NO I JA TEZ TOBIE ŻYCZE ABYŚ SPOTKAŁA SWOJEGO JEDYNEGO MĘZCZYZNE 🙂

EMMAX LENUSIA WYGLĄDA ŚLICZNIE W KOLCZYKACH. PIĘKNA DZIEWCZYNKA 🙂 I JA UWAŻAM, ŻE JEST JEDNAK TROSZKĘ DO CIEBIE PODOBNA.

WIOLA MOJA LENKA TEZ MIAŁA TAKIE BIAŁE PLAMKI, KTÓRE NIE DAŁY SIĘ ZETRZEC. NIC Z TYM NIE ROBIŁAM. PO 2 DNIACH ZNIKNEŁY SAME.

KURCZE TYLE NASKROBAŁYSCIE ZE JUŻ NIE PAMIETAM CO MIAŁAM NAPISAĆ 🙂

ja tez jestem w szoku 🤪 ze tyle napisalyscie ... nawet jak budzilam sie rano i zagladalam dopiero przed poludniem jak nie mialam czasu to tyle nie bylo 🤪
uciekakam sie kompu kompu 😁 i spac

• Mamusia
Ja wykapana mąż się kąpie więc musiałam zajrzeć :-):-):-)
zapomniałam napisać że Lena cudnie wygląda z kolczykami, w ogole jest śliczna, tak mało ją nam pokazujesz... A ja uważam że jest cała Ty! No może i męża też trochę ale bardziej do Ciebie podobna!
Niestety mam nieciekawą wiadomość... Akompf napisała że niestety plany dotyczące Wrocławia legły w gruzach. Ktoś kto obiecał Panu Akompf pracę wystawił ich i dupa... Gorąco was pozdrawia!
Kurde więcej nie pamiętam...
Dobranoc

• Mamusia
AgaW gorzej jak ja pozycze ta kiecke a bedzie taka sytuacja ze nie bedzie dobra io np zostanie mi tydzien czasu na znalezienie sukienki :P

Kajtucha łeeeee no to faktycznie zle wiesci co do Akompfow 😞 co za ludzie maja czelnosc tak wystawiac kogos? ;/

a ja ogladal film dokumentalny o Rysku Riedlu....

• Mamusia
Hej Laski, u nas nocka taka sobie. Pobudka o 1.30 na papu i o 5.45 wstałyśmy. Zrobiłam porządki w szaafie Madzi. I niestety mam duże braki na jesień i zimę. No i coraz więcej rzeczy do sprzedania 🙂
Teraz pędzę z Madzią do sklepu.
Miłego dnia.

• Mamusia
Hej laski!

U nas nocka standardowo bez pobudek :P wstalysmy ok 8.

Persy ja tez mam ogromne braki na zime i z przykroscia musze stwierdzic ze .... musze Wiki zakupic cala garderobe jesienno-zimowa :| jedyne co to mam takie spodenki z h&m ocieplane i na Wigilie dla Wiki biała koszule bo ciotka szalala po h&m 😁 ale w Angli taka taniocha ze same wiecie .....

Dzisiaj u mnie znowu pochmurno 😞
Jutro jade zawiesc papiery do szkoly i ogladac sukienki w Pile 🙂

HEJ MAMUSIE 🙂
U NAS NOCKA OK 🙂

DZIEWCZYNY ALE WAM ZAZDROSZCZĘ TYCH WESEL 🙂 JA NA OSTATNIM BYŁAM U SIEBIE 🙂 JA MAM DUŻO KUZYNOSTWA ALE NIKT NIE CHCE SIĘ CHAJTAĆ 😞 MNIEJSZA Z TYM 🙂

MÓJ BARTOLINI MA PIERWSZĄ PORANNĄ DRZEMKĘ 🙂

NO I WIDZĘ ŻE MITTKA NADAL SIĘ NIE POJAWIŁA 😞 DZIŚ DO NIEJ ZADZWONIĘ ALE PÓŹNIEJ 🙂

MIŁEJ NIEDZIELI KOCHANE GRUDNIÓWECZKI 🙂 😘 😘 😘 😘 😘

WITAM

NOC TAKA SOBIE. LENKA NADAL NIE PRZESYPIA CAŁYCH NOCY 😞

FREDECZKO LENKA Z NAMI NIE IDZIE NA WESELE, DRZEWA DO LASU SIĘ NIE ZABIERA 😁 😁 😁 ZOSTAJE U BABCI A MY SAMI Z MĘZEM IDZIEMY 😉

FAJNIE , ŻE U MITTKI WSZYSTKO OK.

JA TEZ WAM ŻYCZE MIŁEJ NIEDZIELI. MY DZIŚ OBIAD U SMOKÓW A POTEM DO MOICH RODZICÓW.

BUZIAKI

• Mamusia
DagiM ? jejku ja zapomnialam o jej istnieniu!!

AgaW no tak , Wiki tez cale wesele ze mna nie beedzie :P tylko do ok 20 -21 :P pozniej mam nadzieje ze do ciotki Sandry pojdzie bo jak nie no to asta lavista mama z corcia sie zmywa do domu 😞( oby Sandra na zadnym weselu wtedy nie spiewala :P

moje dziecie spi a ja ide rozwiesic pranie 🙂

• Mamusia
no i sie wkurwilam i z mama poklocilam 😠

ona ma w dupie moje zasady!

Wiki sie obudzila jak rozwieszalam pranie i ona wziela danonka i jej daje na kolanach a ja mowie sze ma ja wsadzic do krzeselka a nie na kolanach a ona zee jej tak lepiej a ja jej powiedzialam ze ja ja ucze w krzeselku a ta ja bierze na kolana i ze nigdy sie tak nie nauczy i ze jak nie wsadzi jej do krzeselka to ma ja zostawic a ja jak skoncze to ja nakarmie a ta po swojemu i powiedziala ze co to za roznica ze i tak zawsze bedzie ja tak karmic!!!!!! to juz sie wkurwilam pozniej ubiera ja na spacer i mowie ze ma jej tej kurtki nie zakladac bo jest wiesniacka i staromodna a ona a co ma marznac? a ja ze przeciez ma duzo ubran a ta i tak ja w ta kurtke ubrala i dala mojemu tacie 😠 cos czuje ze to dopiero cisza przed burza 😠

• Mamusia
Fredeczko kochana wiem co czujesz ja to 6 lat przerabiałam i mojej mamy nie dało sie zmienic one maja swoje zasady krzykiem groźbą prośba nie pomagało niestety bozesz ile ja nocy przepłakałam ☺️ trzymaj sie kochana mam nadzieje ze tobie uda się zmienić mamę trzymam kciuki 🙂