Skocz do zawartości

grudniówki2 | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 45,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• fredeczkaa

4147

• mittka

4665

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

A ja siedzę sobie sama z moją Kropeczką i nie mogę się na nią napatrzeć, normalnie życia sobie bez niej nie wyobrażam, to niesamowite co taki mały człowiek może zrobić z uczuciami dorosłego.
tak sobie wspominam ostatnie kilka miesięcy co się czuło do tego małego, nieznanego człowieka, ale uczucia z czasu ciąży w porównaniu z tym co czuje się teraz są niczym, ehh ale mnie wzięło i zalałam się łzami 🙂

• Mamusia
A zajrzałam do Was jeszcze a co tam mąż na mnie przezywa że nie chce przyjść do niego a to już ostatnie chwile razem,ale ja tylko powiem Wam dobranoc i znikam.Zresztą same wiecie nałóg :P

Emmax świetnie powiedziane a raczej napisane 😘

Ok to lece do męża.Dobranoc mamusie 😘

Ja tez uciekam do łóżeczka 🙂

Musze się Wam pochwalić że jutro kończę 28 lat choć nie wiem czy jest się czym chwalić stara dupa ze mnie :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

Dobranoc mamusie 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂

• Mamusia
Witajcie mamusie 🙂

AgnieszkoK sto lat sto lat.Z okazji urodzin dużo zdrówka,spełnienia marzeń pociechy z synków i męża oraz duuużo miłości 😘

A ja Wam się musze pochwalić dziewczynki że moja niunia dziś przespała 6 godzin 🤪 jak usneła wczoraj o 21 to obudziła sie o 3 :laugh: normalnie pierwszy raz od 3 tygodni tyle spała,znaczy że zdrowiejemy co mamusie bardzo cieszy.Wogóle zrobiła się taka spokojniejsza zaczyna ładnie gaworzyć ah aż mnie energia rozpiera 🙂 a teraz sama zasnęła leżąc przy mamusi na łóżku 🙂

Ok dziewczynki zmykam bo mamy jechać na sale na komunie wpłacić zaliczke.
Życze Wam miłej soboty mamusie 🙂

• Mamusia
Czesc dziewczynki!

Agnieszko wszystkiego najepszego, tego czego sobie zamarzysz i pociechy z synkow!

Ostatnio mam sajgon z Majka chociaz juz jest lepiej bo w koncu spi. Chyba sobie brzusio przeziebila i bardzo ja bolal a nic nie pomagalo 😞 😞 😞 straszne....takiego placzu a wlsciwie krzyku to jeszcze nie slyszalam, skore bym dala z siebie zedrzec zeby jej pomoc.W dodatku ciagle sa te zielone kupy a lekarka mi powiedziala ze przy takim malym dziecku to normalne bo jeszcze sie najprawdopodobniej czysci albo ze to jakis wirus ale na to oni i tak nie maja lekarstwa wiec tylko kaza do piersi przystawiac 😠 😠 😠 😠 W dodatku Majka calkiem odrzucila piers 😞 😞 😞 nie chce ssac cyca, krzyczy i placze i nawet jak ja przetrzymam zeby byla glodna to i tak nie zje a po chwili wytrabi cala butle. No kurna. Siedze wiec i pompuje to mleko tylko ciekawe jak dlugo je bede teraz miala.... szkoda gadac....

cześć Laseczki 🙂

my noc przespana super, teraz mała chyba udaje że śpi, a ja mam zamiar wymknąć się do sklepu bo moja sis do mnie przyjeżdża jupii, jupii, może mi coś mądrego doradzi bo wczoraj miałam kryzys że sobie nie radzę 😠

no to miłego dnia grudniowe mamusie 🙂

Aga wszystkiego dobrego i dużo zdrówka 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂