Skocz do zawartości

grudniówki2 | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 45,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• fredeczkaa

4147

• mittka

4665

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Persy - masz nietypowe zacięcie jak na kobietę. Mi tez powtarzali, że jestem dziewczynką to powinnam lalkami się bawić 🙂 ale nie udalo się,. Bratu też komputer składałam 🙂 i robię za rodzinnego doradcę technicznego 🙂 🙂 🙂 🙂

Co do nowych zabawek - trzeba swoich mężczyzn trochę rozpieszczać a moje serducho się raduje jak mój męzunio ma powody do radości. Ostatnio stresujący okres mamy, więc niech się cieszy ile wlezie! Nawet odpuściłam mu wczoraj podstawowe prace w domu 😉 hehehe

Czekamy na wieści od AgnieszkiW

Fredeczka - jak Ci się maleństwo dupcią obróci to bedziesz miała szanse płeć poznać.

Miłego dnia!

Dziewczynki jestem 🙂 Przepraszam, że Was trzymałam tak długo w niepewności, ale po prostu wczoraj nie miałam czasu. Wróciliśmy do domu dopiero po 20 tej , zjedlismy kolację i pobiegliśmy zaraz na lody(ja)i piwko (to mój męzuś), bo znajomi do nas zadzwonili, że są w knajpce obok naszego domku 🙂 i po prostu nie miałam czasu juz pisać na brzuszku 😞

A dzis jeszcze ponad 30 stron do nadrobienia gaduły 🙂

Ale kochane wszystkim polecam USG 4D 🙂 to jest fantastyczne przezycie. Po pierwsze dowiedziałam się że moja mała kruszynka jest zdrowiutka, dobrze się rozwija, ma zdrowe serduszko, żołądeczek itd. Nóżki ma takieeee długie - po mamusi hahah. Jest przepiękna - jak ziewała słodko, drapała się po czółku... no naprawdę niesamowite przeżycie. Wszystko mam nagrane na płycie 🙂
Zapłaciłam 230 zł za całe badanie(z nagraniem na płytę i zdjęciami), trwało około 30 minut. Pani doktor bardzo miła.
Jeśli któraś z Was ma blisko do Szczecina to polecam właśnie usg na Uni Lubelskiej, tam robiłam i jestem bardzo zadowolona.

Zaraz wkleję zdjęcie mojej córeczki 🙂

Moja kochana malutka iskierka [img size=267]http://www.brzuszek.net/images/fbfiles/images/DSC05102__320x200_.JPG" src="https://brzuszek.net/applications/core/interface/js/spacer.png" />

• Mamusia
witam brzuszki 🙂

Aga czy Ty chcesz żebyśmy tu zawału dostały??? :laugh: Gratuluję ślicznej i zdrowej córeczki!!! Śliczniusia 🙂 Ujęcie na pierwszej fotce rzeczywiście takie jak u mnie, chyba lubią nasze dzieci taką pozycję 😉 Jeszcze raz gratuluję.

Emmax i fredeczka dzisiaj stresujący dzień... mam nadzieję, że obydwie będziecie zadowolone z wizyty i przyniesiecie same dobre wieści. Także czekamy...

Ja sobie pospałam dzisiaj i dopiero idę zrobić jakieś śniadanko.

Ewa życzę smacznego 🙂
Persy a macie coś wstępnie wybrane czy z kalendarzem będziecie siedzieć? 🙂
Ja jak się dowiedziałam o ciąży to w kalendarzu zaznaczyłam imiona które mi się podobają, a później się to zawężało i najprawdopodobniej będę takie jakie mam napisane 😉

Nie no w żadnym wypadku nie chcę Was doprowadzać do zawału. Z kim bym wtedy rozmawiała na brzuszku????

U fredeczki obstawiam dziewczynkę u emmax chłopczyka 🙂
Oczywiście bez żadnych wątpliwości obie dzidzie silne i zdrowe 🙂

• Mamusia
Emmax jest duża szansa iż nasza córa będzie miała na pierwsze imię Magdalena a na drugie Monika (Krzyśkowi imię Monika się podoba)

No właśnie...ostatnio same dziewczyny się objawiają:P
Czyli czas na chłopaka 🙂

Ja Wam życzę dziewczyny byście miały tak jak pragniecie.

Mnie się marzyła córka...i mam.
Ale już ustaliłam z Krzychem iż następny strzał musi być chłopak 🤪
Coby była parka. 🙂

CZEŚĆ KOBIETKI 🙂 🙂 🙂
JA WSTAŁAM DZIŚ O 9.30 ALE OBUDZIŁAM SIĘ O 4 NAD RANEM Z POTWORNĄ ZGAGĄ I PRZEZ TO CHOLERSTWO NIE SPAŁAM AŻ DO 7 😞 😞
WYPIŁAM DWIE HERBATY MIĘTOWE I DOPIERO O 7 PUŚCIŁO, OCZYWIŚCIE MIAŁAM JESZCZE OSOBĘ TOWARZYSZĄCĄ W POSTACI MOJEJ DZIDZI W BRZUSZKU KTÓRY KTÓRA TAK MNIE SŁODKO KOPAŁA 😉 😉 😉
AGNIESZKAW TWOJA CÓRECZKA JEST PRZEŚLICZNA I CO NAJWAŻNIEJSZE ZDROWA :laugh: :laugh: :laugh:
EMMAX I FREDECZKA TRZYMAM KCIUKI ABY WAM SIĘ DZIŚ POSZCZĘŚCIŁO I ZOBACZYŁY CO UKRYWAJĄ MIĘDZY NÓŻKAMI 🤪 🤪

Emmax ja cały czas myślałam że będę miała synka. Okazało się jednak że to córeczka 🙂 więc nasze przeczucia częso są mylne.
Najważniejsze , żeby dzidzia była zdrowa 🙂 🙂 no ale nie może byc inaczej prawda?????

Zjadłam śniadanko. Idę troszkę posprzatac mieszkanko, a potem jakiś obiad naszykować.
Dostałam tez od teściowej troszkę fasolki szparagowej, więc chyba ją zamroże, bo juz mi się przejadła... będę miała na zimę 🙂

• Mamusia
Agnieszko no nareszcie dałaś o sobie znać 🙂
Córa jest piękna 🙂

Zapomniałam Wam obwieścić wynik demokratycznych wyborów imienia dla Fasola 🙂
Od niedzieli Fasol zwie się Antoni Aleksander 😁
Dziewczynka miała mieć na imię Antonina Krystyna ( można powiedzieć, że po babciach (Anto) Nina to moja mama a Krystyna mama Grzesia )
Mąż obstawał przy Antku a syn przy Olku więc poszliśmy na mały kompromis 😁