Skocz do zawartości

grudniówki2 | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 45,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• fredeczkaa

4147

• mittka

4665

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

DagiM ale się uśmiałam, głupie chłopy:laugh:
on jest zazdrosny o lekarza i o ...brzuszek.net WYOBRAŻACIE sobie to, no brak słów, tylko gdera, że znów siedzę i klikam:laugh:

DOKŁADNIE GŁUPIE CHŁOPY ALE BARDZO KOCHANE :laugh: :laugh: JAK JA IDĘ DO LEKARZA TO TEŻ PEŁNĄ KOSMETYKĘ BIKINI ROBIĘ A ON SIĘ ŚMIEJE ŻE DLA NIEGO TAK SIĘ NIE SZYKUJĘ :laugh: :laugh: :laugh:

• Mamusia
hej kobietki, wrocilam. Marcin musi jutro byc kierowca w pracy wiec zostaje na noc u mamy a ja sobie na brzuszku posiedze. Jak ja raz mu opowiadalam,ze lekarz badal mi piersi to wyobrazcie sobie sie zdenerwowal i obrazil na mnie! a o brzuszek.net tez sie wkurza :P ale ja o inna stronke na ktora on wchodzi wiec jest po rowno. a ja dzisiaj sie znim poklocilam jeszcze przed samym wyjsciem bo jak ja zaczynam mowic cos o czyms co mnie denerwuje itd to on sie zaraz denerwuje ze przychodzi z pracy zmeczony i ja tylko ciagle narzekam iczepiam sie o glupoty :/

• Mamusia
no tak,bylo napisane w artykule ,ze cos z motocyklem i rejestracja. Kretynizm nie zna granic. Jechal przez miasto i przez ul. Kujanska pewnie myslal ze ucieknie bo tam jest dobra nawierzchnia i raczej pusto w tych godzinach. No chyba ,ze w sobote to wtedy jest tam pelno ludzi bo tam jest Genesis Club wiec narazalby zycie wielu osob.

FREDECZKA NA TO JESTEŚMY BEZRADNI 🥴 🥴 🥴
KAŻDY BY CHCIAŁ UCHRONIĆ SWOJE DZIECI PRZED TAKIMI BĄDŹ INNYMI PRZYPADKAMI ALE CZŁOWIEK NIE MOŻE TRZYMAĆ DZIECKA CAŁY CZAS W DOMU CHOĆ I W DOMACH WYPADKI SIĘ ZDARZAJĄ 🥴 🥴 🥴