Skocz do zawartości

grudniówki2 | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 45,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• fredeczkaa

4147

• mittka

4665

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

a ja mam niemiłosierną ochotę na pizzę, jak dojdę do siebie to sobie zrobię taka domowa, a dzisiaj niestety dietka, jeszcze nic nie jadłam bo się boję 😠

hehe dziewczynki ja test zrobiłam na początku kwietnia 🙂 Okres ciąży to piekny czas w moim zyciu 🙂 🙂 🙂 No i poznałam was hihi
A moj mały tak dawno nie jadł ze jestem w szoku. Mleko od godzinki gotowe a on sie bawi i smieje 🙂 Dziwne 😜 😜 😜

• Mamusia
Hej dziewczynki 🙂

Jej nie mam kiedy do Was zaglądać 😞 u nas nocki ok jak tylko tatuś przyjechał mała budzi się o 5 zje i śpi do 7 czy 8 🙂
Zaliczyłam dziś fryzjera i odebrałyśmy sukienke jednak dzisiaj,teraz G poszedł z iśką na próbe a ja mam chwile wytchnienia bo Emila śpi 🙂

Wszystkiego najlepszego Dla Agnieszki z okazji urodzin i dla naszych trzech panienek M zdrówka i samych słonecznych dni 🙂

Przepraszam że nie odniose się do pozostałych postów,ale już mi się wszystko miesza i nie wiem która co pisała 🤪

ło matko, moje dziecko to tak nawija do siebie, a jak mnie zobaczy to aż podskakuje 😁 😁 😁

mittka stres już cię dopada czy jeszcze nie bo jato mam wrażenie, że się nie wyrobię do soboty 😉

A MOJE DZIECKO LEŻY NA ŁÓŻKU I W SAMOZACHWYT WPADA 😁 😁 😁 😁 COŚ TAM PO SWOJEMU MÓWI I ZA CHWILĘ TAKIE PISKI WESOŁE ŻE Z MĘŻEM TO LEJEMY ZE ŚMIECHU 😁 😁 😁 😁

• Mamusia
Hej!

Dzisiaj znowu u dermatologa i juz jest o wiele lepiej!!!! 🤪 🤪 🤪 🤪

Moja dzidzia ma dzisiaj dzien przytulaka, ech 🙂 🙂 🙂 🙂

Jak bylam w ciazy to bylam, a teraz jak to wspominam to mi sie slabo robi 😁 😁

Ide dac malej jesc i pozniej wpadne!

dobrze ze ze skora majeczki lepiej 🙂 🙂

moj bobofrut to tylko jak ja wezme pod paszki to myk na nogi i stac chce 😁
a jak sobie rozmawia a ja chce ja nagrac i wlacze kamere to przestaje, złosliwiec mały 😠 😁

A moje dziecko lezy na macie rozwalone, gada, piszczy, szarpie, kopie 😁 😁 😁 " Wyginam śmiało ciało, wyginam śmiało ciało" 😜 😜 😜
Jakis dobry dzien maja nasze dzieciaczki 🙂

• Mamusia
Emmax ja to mam wrażenie że wogóle nie zdąże do kościoła 😮 dobrze że ta cała ferajna potem do knajpy idzie i o nic nie musze się martwić bo inaczej to wogóle z domu bym nie wyszła.
Na dodatek teraz problem z butami bo nie ma takich jak chce 🤢 no jak nie urok to..... 😁

Wiola super że u Majeczki już lepiej 🙂

A Bartuś to tak jak Emila piski urządza i ciii zainteresowała się kolanami to może niedługo i stópkami 🤪

• Mamusia
Acha i dzieki za zyczenia dla Majeczki! 😘 😘 😘

Ja pier... dokladnie piec miesiecy temu zdychalam z bolu juz 17 godzin! 🤢 🤢 🤢 🤢 no ale jakby nie bylo oplacalo sie 😁 😁 😁 😁 😁

Juz jest dobrze bo z jednej strony kazala nam smarowac sudokremem ahhah, a z drugiej jeszcze masc atybiotykowa ale bedzie dobrze 🙂 🙂 🙂 Mamy taka zajebista dermatolog ze zamiast 5 min. to siedzielismy 15 bo babka nie mogla wyjsc z zachwytu nad taka udana rodzinka hehehheh, stare baby 😁 😁 😁 😁 😁

• Mamusia
Wiolu to super że jest poprawa u Majeczki 🙂

Mittko ja ci nie zazdroszczę tego tygodnia przed komunią. Ja pamiętam moje przygotowania i ten późniejszy stres. No i jeszcze ja miałam dodatkowe wrażenia bo się dowiedziałam że jestem w ciąży 🤪

Witam 🙂

Akompf Wszystkiego najlepszego z okazji urodzin!!!
Maju i Madziu zdrówka z okazji ukończenia 5 miesięcy 🙂
Wiolu cieszę się, że ze skórką Majki lepiej.
Emmax zdrówka życzę!
Mittko już nie mogę się doczekać fotorelacji z komuni i chrztu... Teraz macie szał przygotowań 😉

Wybaczcie, ale nie odniosę się do wszystkich postów 😉

U nas z Mariki czółkiem masakra 🤨 Dzisiaj posmarowałam ją maścią na sterydach, bo te inne w ogóle nie działają 😠
W ogóle dziś mamy jakiś smętny dzień... Na dworze zimno, więc nawet na spacerze nie byłyśmy...
Zaliczyłyśmy jedynie dentystę... Majka miała dziurkę w górnej czwórce, więc miała leczenie...

Majeczka sto lat zdrówka 🙂 Teraz zobaczyłam ze ma mini urodzinki 🙂

oj dziewczynki zdążycie ze wszystkim, na pewno imprezy wypalą 🙂

• Mamusia
No to fajnie, że Wasze dzieciaczki takie radosne dzisiaj 🙂
Mój Piter w kratkę 🤢

Wiola fajnie, że ze skórą Mai lepiej 🙂

Emmax jak się poczujesz lepiej to sobie odpijesz tą dietkę 😉

Mittko dasz radę 🙂

No właśnie laski - zdajcie nam fotorelację po wszystkim 🙂

• Mamusia
Emmax Majka robi dokladnie tak samo! Jak ja biore pod paszki i np. caluje w brudke to ta gadzina juz stoi 🤪 🤪 🤪

A stopke to z;apala tego samego dnia jak zaczelysmy o tym pisac, jakas sila persfazji 😁 😁 😁 o tak wlasnie!

u mnie to z tymi przygotowaniami to na bakier 😉 lenka ubrana w całosci, mamusia w połowie a tatus wcale 😁 😁 😁
a teraz mój zarłacz mały pozera kabel z lapka 😁 😁

a no i moje dziecko juz mówi: nie i nana, no i aaaa i aeae 😁 😁 😁 😁

Maja tez juz duza dziewczynka 🙂 Super targa swoją stópkę 🙂

Ewa ja nie wiem co go napadło. Sam ostatnio mówił ze by nie zjadł takiej papki. A tu taka niespodzianka 🙂 Chyba ta dynia mu posmakowała 😁 😁 😁 Musze kupic w lato dynię 😜

MNIE CZEKA TO ZA 2 LATA 🤢 ALE JUŻ MUSZĘ SIĘ ZA SALĄ ROZGLĄDAĆ 😮

JA PIERDZIULE JESZCZE NIEDAWNO KAMILEK BYŁ TAKI JAK BARTUŚ MAŁY A JUŻ DO PIERWSZEJ KLASY IDZIE OD WRZEŚNIA 🤪 🤪 🤪