Skocz do zawartości

grudniówki2 | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

DZIĘKI KOBIETKI ZA WSPARCIE JESTEŚCIE KOCHANE 😘 😘 😘 😘 NA NIKOGO TAK NIE MOGĘ POLEGAĆ JAK NA WAS 🙂 🙂 🙂

MITTKO NAWET DOKŁADNIE NIE WIEM GDZIE STOI ALE BARDZO BLISKO HISZPAŃSKIEJ GRANICY 🙂 🙂 🙂

WIĘC TO CHYBA TROSZKĘ DALEKO CO 🤢

LECĘ DO MOJEGO MARUDY BO TAK SIĘ PLUJE ŻE ZARAZ CAŁE ŁÓZKO BĘDĘ MIAŁA MOKRE 😁 😁 😁 😁 😁

• Odpowiedzi 45,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• fredeczkaa

4147

• mittka

4665

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
hej!

Dopiero wróciliśmy do domu. Piotrek wymęczony, ale spać nie chce 😜 Byliśmy w vision express i kupiliśmy sobie okulary 🤪 W końcu! Jejku ja dopiero u okulisty zobaczyłam jaka jestem ślepa, w szkłach wszystko było takie wyraźne 🤪 🤪 🤪 Jutro odbieram i będę podziwiała świat 😉

• Mamusia
O to AgnieszkoK Tomek troche za daleko stoi mój to za Paryżem jest 🙂

Nie no dziewczyny zamknijcie mi kuchnie na klucz!!!!
Widziałyście żarłoka wpierdzieliłam gigantyczną porcje placków a teraz jeszcze wsuwam chlebek z truskawkami 😲 😜 normalnie masakra ze mną.No tak lato idzie to ja będe grubła a na zime schudne 😮 😮

• Mamusia
wysłałam niedokończonego posta 😜

Wiolu kochana dziewczynka z Majki, że chce się dzielić 😁 😁 😁

Pikasso to ładnie Wiktorek rośnie no i fajnie, że był dzielny 🙂

AgaK rozumiem, że się martwisz! tyle wariatów jeździ po drogach! Dobrze, że Twój mężuś jest ostrożny! No i rzeczywiście lipa, że musi tak czekać na parkingu 😮

Mittko no rzeczywiście rozpieszcza Cię koleżanka 😉

AgaW Piotrek też uwielbia telefon i pilota 😁 😁 😁 Porozkładam mu wszystkie jego zabawki, a on i tak robi wszystko żeby sięgnąć to albo to 😁

MMMM czerwone winko... Wiola nie rób ochoty!

Emmax tu nie ma co się śmiać! To jest po prostu niesamowite, nie do opisania 😁 Mam -2 i okulista pytał z 3 razy jak ja funkcjonuję bez okularów 😁

• Mamusia
acha... nakupowałam dziś Piotrkowi butelek z Lovi, kupiłam taki treningowy kubek niekapek do nauki picia, zwykłą butelkę i taką miękką silikonową no i różne smoczki i łyżeczkę nakładaną na butlę. od jutra na serio zaczynamy przygodę z butelkami 😁 😁 😁

teraz idę zjeść kolację i do wyrka! Dobrej nocki!

• Mamusia
Kurwa myślałam że zaraz oszaleje. Mały taki śpiący a spać ciężko. Wyginal się na wszystkie strony, wszystko go interesowało tylko nie spanie. Ani suszarka nie pomogła ani kołysanki... No ale padł

AgaK współczuję mężowi, nie ma nic gorszego niż kwitniecie w tym pudle... No i niech mąż nie przesadza tylko je! A miałam pytać, jak tam Twój kręgosłup?

Pikasso super że Wiktor był dzielny. My mamy jutro szczepienie ale u pojebanego lekarza...

Wiola mnie rana nie boli w ogóle ale może jeszcze mnie nie boli... Nigdy oprócz tel infekcji itp mnie nie bolała. No a za to czerwone wino to Cię udusze!!! Taka ochotę robić... Ach, jak da radę to w przyszłym roku sobie wypije 🙂 pocieszenie...

Uciekam spać, dobranoc!

Moja sierotka śpi sobie w końcu.
Dziewczyny nie jesteście same, moja tak się drze, że na ulicy ją chyba słychać.

Dzisiaj na placu zabaw były dzieci ze świetlicy szkolnej. Zaczepił mnie chłopaczek i mówi "Ja też jestem Polak". Ale Majka była szczęśliwa 😁 Chłopczyk mówi tak samo śmiesznie jak Majka, więc było zabawnie sobie ich posłuchać 😁
Kajtucha body zarąbiste!!!
Wiola blizna mnie boli gdy noszę coś ciężkiego. Za to gdy pogoda jest do bani to odczuwać ciągnięcia albo swędzenie 😮 Okolica blizny nadal jest taka (nie wiem jakiego użyć słowa...) odrętwiała, bez czucia... nie wiem jak to określić 😁
Ewa 😁 😁 😁 😁 To Ty może dopiero teraz zobaczysz jak wygląda Twoje dziecko 😁 😁 😁 Czekam na zdjęcie.
Mittka cholero jedna.... takie smaki mi robisz 😠 😁 😁 😁 😁
Wybaczcie Kochane jak kogoś pominęłam, ale padam na pyszczek.

• Mamusia
dzien dobry...

ja szykuje sie do pracy i placze... wiem ze to tylko 2,5 dnia ale kocham dziecko nad zycie i bede strasznie tesknic ale robie to dla niego by mogl miec wiecej miejsca do szkudzenia i balaganu ale tak mi ciezko 😞

nie dam rady nadrobic bo czas goni, 3majcie kciuki bym dala rady i nie uciekla z pracy do malego 🙂

pozdrawiaqm i sciskam Was wszystkie plus dzieciaczki

buziole

WITAM

AGA84 BEDZIE DOBRZE, PRZYZWYCZAISZ SIE. NAJGORSZE SA POCZATKI.

PANNO NIKT A MYSLAŁAM ZE W SZKOCJI JUZ NIE DZIWI POLAKA WIDOK DRUGIEGO POLAKA 😁 JAK TAM MARICZKA? BYŁYSCIE U LEKARZA? DOSTAŁA JAKIES LEKI?

EWO NIEZLE SIE UBAWIŁAM, CHOC TAK NAPRAWDE NIE MA Z CZEGO SIE SMIAC. DOBRZE, ZE W KOŃCU POSZŁAS PO TE OKULARKI.

KAJTUCHA MOJA LENA JAK NIE CHCE SPAC TO NIE LULAM JEJ NA SIŁE. CZEKAM AZ ZACZYNA PORZADNIE MARUDZIC I WTEDY DO CYCA I SPI W CIAGU 5 MINUT 🙃
MOZE SZYMKOWI WCALE SIE JESZCZE NIE CHCIŁO SPAC I DLATEGO NIE ZASYPIAŁ...? OCZYWISCIE TO TYLKO MOJE PRZYPUSZCZENIA, BO TO TY GO ZNASZ NAJLEPIEJ 🙂

WIOLA JA CIE DORWE ZA TO KUSZENIE WINEM !!!! NO I WIEDZIAŁAM ZE COS WYMYSLISZ DO JEDZENIA BO MIAŁAS CAŁKIEM POKAŹNY ZESTAW W LODÓWCE 🙂

A U NAS NOC OK. MĄZ WRÓCIŁ Z BUDOWY TO MY JUZ SPAŁYŚMY. WSTAŁAM W NOCY DO WC TO NAPISAŁAM MU LIŚCIK, JAK SIE OBUDZIŁYSMY RANO TO JUZ WYSZEDŁ DO PRACY, ODPISAŁ NA LIŚCIK... I TYLE JA MAM MĘZA 😞 😞 😞

MIŁEGO DNIA

• Mamusia
Hej Mamusie, u nas nocka OK. Pobudka rzecz jasna o 5.00 ale już się przyzwyczaiłam 😁
Aga84 wiadomo iż tęskno za ukochaną istotką ale z czasem przyzwyczaisz się - tylko ten początek...ehhh...ciężko jest się rozstać z maluszkiem.
PannoNikt co tam u Mariczki? Mój Krzysiek idzie dziś ściąć na krótko włosy...o zgrozo!
Madzia ostatnio mnie terroryzuje - nie mogę odejśc od niej na chwilę bo buuuczy, a jak jest tatuś w domu to aniołek. Wrrrrrrrrrrrrrr 😠 😜
Szukam na allegro nawilżacza powietrza... no i zaczynam się poważnie rozglądać za krzesełkiem bo nie daje sobie już rady z jedzeniem...wierzganiem nogami itp...
Trzymajcie się cieplutko!

• Mamusia
Hej laseczki 🙂

U nas nocka taka sobie mała zrobiła sobie pogaduszki o 3:30 na szczęście nie na długo 🙂

AgnieszkoW współczuje niby męża masz pod nosem a tak naprawde to nie ma go wcale 😞
Trzymaj się dzielnie już niedługo będziecie się cieszyć sobą 🙂 😘 😘

PannoNikt fajnie się musiało słuchać takich brzdąców 🤪

Persy wychodzi na to że Madzia to typowa córeczka tatusia,nie martw się moje obydwie takie są pierony 😁 😁

Wszystkiego najlepszego dla naszych wszystkich dzieciaczków z okazji Dnia Dziecka uśmiechu,słoneczka i dużo miłości 😘 😘
A dla Piotrusia podwójne życzenia i zdrówka z okazji skończenia pół roczku 😘 😘

• Mamusia
dzień doberek kartofelek 🙂

U mnie noc do bani 😠 Nie przez Piotrka tylko przez ból zęba, jak mąż wróci z pracy to idę się zapisać do dentysty, mam nadzieję, że karmiąc piersią będę mogła dostać znieczulenie. Do tego strasznie boli mnie ręka, a na wieczór smażyliśmy kiełbasę i całą noc nam śmierdziało 🤢

No, ale to wszystko nic bo dziś o 11.40 Piotruś kończy pół roku 🤪 🤪 🤪
Pół roku temu zwijałam się na porodówce 😁
Mittko dziękuję za życzenia!

Dla wszystkich naszych tych młodszych i starszych dużo radości i uśmiechu 😘 🙂

PannoNikt to Majka ma nowego kumpla 😉 Jak tam u lekarza?

Aguś84 dasz radę, trzymaj się kochana!!! 😘 😘 😘

AgaW jeszcze trochę, cierpliwości 😉

Persy i Mittko tak to jest, że dziewczynki to córusie tatusia 😆 Ja sama jestem taką córusią więc to rozumiem 😜

Co do bóli po porodzie to laski, które rodziły naturalnie i były nacinane -boli Was czasem to miejsce? Bo mnie czasem boli 🤢

Kajtucha ostatnio przeżywam to samo co Ty, Piotrek płacze, trze oczka, a spać nie chce. Ostatnio chodzimy spać ok. 23. Już zasypia, a za chwilę odwraca głowę do taty i się chichra 😆 a za chwilę płacze itd. itp.