Skocz do zawartości

grudniówki2 | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 45,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• fredeczkaa

4147

• mittka

4665

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
zafarbuję się już wczoraj nawet rozmawiałam z fryzjerką ale dopiero pod koniec roku bo teraz nie chce mi się bawić z włosami 🙂 dobra spadam pod prysznic bo mam w domu 30 stopni wiatrak chodzi non stop i guzik daje nie wiem jak ja to wytrzymam chyba padnę 😮

• Mamusia
Usypiałam mojego marudera 😉 W końcu mogę zjeść śniadanie!

Agak nie taki straszny ten koleś 😉 Tylko co on robił na panieńskim? Może chciał sobie dorobić jako striptizer? 😁 😁 😁

Asiu ślicznie wyglądałaś, tak delikatnie i naturalnie 🙂 Brzuszka wcale nie widać!

Gosiu śliczna kiecka no i Ty śliczna!

Akompf fajnie, że znajdujesz chociaż chwilę żeby do nas zajrzeć 🙂 Jak dajesz radę w pracy w takie upały?

Aga84 a Tobie jak w pracy?

GOSIU ŚLICZNIE WYGLĄDAŁAŚ 🙂

NO MÓJ TEŻ MARUDA KTÓRYŚ DZIEŃ Z KOLEI 😞 WCZORAJ BYŁO JUŻ FAJNIE BYŁO CZYM ODDYCHAĆ A DZIŚ JUŻ NAWET ŚLADU PO TYM CHŁODZIE NIE MA 😞
MÓJ TERAZ WCINA WAFELKA 🙂

• Mamusia
hej
jeny ja się zastrzelę, dziś w nocy prawie nic nie spałam bo to moje dziecię zachowuje się fatalnie... ryczy w nocy i uspokaja się na rękach... nawet mi się z nim przysnęło 40 minut na fotelu z suszarką w jednej ręce i z małym w drugiej... po prostu koszmar, co się położyłam to już musiałam wstawać... od 4 do 6 to nie spał prawie wcale, na rękach udawał że śpi a w łóżeczku głowa do góry i banan... po prostu padam na ryj...

Agaw śliczna ta suknia!!! dużo zdrówka życzę!!!
Asiulka Twoja sukienka też śliczniutka! jak ja lubię zielony kolor 🙂
AgaK ten facet paskud jakich mało...
Akompf, to wy w Biedrusku siedzicie?
Ami dużo zdrówka dla siostry i Jędrusia!
Gosiu prześlicznie wyglądałaś i faktycznie bardzo korzystnie wyglądasz w blond!
mój miś dostaje loda 🙂 bo żyć nie daje jak ktoś obok je, biszkopta dostał jakieś 3 tyg temu ale się krztusił więc odpuściłam narazie... chlebek dostaje i to na tyle... muszę kupić coś innego niż te chrupki kukurydziane bo wszystko się od nich klei...
A odnośnie sukni to ja miałam taką
[URL=http://img571.imageshack.us/i/img8423j.jpg/][IMG]http://a.imageshack.us/img571/7366/img8423j.jpg[/IMG][/URL]

Kajtucha piękna suknia 🙂 A ja dzisiaj do małego wstawałam z 10 razy w nocy bo te upały nie dają mu spać no i disco robaczek w dupce 😁

Jak tak patrzę na te wasze suknie to też mam ochotę na ślub kościelny i biały welon.... ech...

Ato moja żaba 😘

Ja juz kiecke pokazywałam kiedyś 🙂 Ale tez mi sie zachciało slubu jeszcze raz!

[URL=http://img19.imageshack.us/i/slub2g.jpg/][IMG]http://a.imageshack.us/img19/7277/slub2g.jpg[/IMG][/URL]

kajtucha - dalej - w Murowanej Goślinie... 😞 teraz tylko przez czerwonak a na śródce tez kopią, przez kicin można ale w Antoninku kopią... ah! Szkoda gadać!

• Mamusia
No nie no dziewczyny,jakie śliczne.
Kajtucha rewelacyjnie wyglądałaś 🙂

Wiola to rzeczywiście księżniczka a Akompf hmmm to bolerko no oczywiście to mój styl widać po tym jakie bolerko miała Dominika na komuni 😜 😜
Nie no laski pięknie wyglądałyście,moja sukienka to już stara i niemodna 😜 jak bym teraz brała ślub to już całkiem inna mi się marzy 🤪

Kamilek słodziaśny i jaki ma brzuszek hehe
moja to to taki pulpecik 🤪

Wiolu mam nadzieję że Majeczce szybko przejdzie,jej co to może być

• Mamusia
Akompf przepieknie!!1

Mittka przypuszczam, że to 3-dniowka ale nie jestem pewna bo az tak wysokiej temperatury nie ma, daje jej panadol jak skoczy do 37,7 tak kolo poludnia zawsze a pozniej spada tak do 37,3 wieczorem i z ranca, troche to dziwne. Jutro jedziemy do pediarty bo mialysmy miec szczepienie ale teraz to nie wiadomo. Tak czy siak niech ja przebada.