Skocz do zawartości

grudniówki2 | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 45,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• fredeczkaa

4147

• mittka

4665

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

PIKASSO O WSZYSTKIM MYŚLAŁAM NAWET O POŁOŻENIU BLACHO-DACHÓWKI BO TO JUŻ WTEDY BY BYŁO EXTRA A LE TO WIADOMO WIĄŻE SIĘ Z DUŻYM KOSZTEM 😞 A JA MAM SWOJE WYDATKI BO PRZECIEŻ SIĘ BUDUJĘ 😞

AGUŚ WSPÓŁCZUJE, ALE NIE MARTW SIĘ, NIEDŁUGO JUZ BEDZIESZ MIESZKAĆ W NOWYM DOMKU I TAM JUŻ CIĘ NIE ZALEJE 😉

A MI COS WESZŁO W PLECY I TAK MNIE ŁUPIE POD PRAWĄ ŁOPATKĄ ŻE SZOK 🤪

EWO Z PRODUKTÓW MLECZNYCH TO PIOTRUŚ WIDZE NAJBARDZIEJ LUBI I TOLERUJE CYSIA 😉

FREDECZKO NO FAKT, MASZ RACJE.. ZAPOMNIAŁAM , ŻE AGA MIESZKA Z TATĄ I BRATEM...

MOJA ŻABKA ŚPI 🙂

Witam 🙂

moje dziecię śpi a tak ogólnie to dzisiaj spałyśmy do 10 🤪 🤪

Aguś no to współczuję, ale cóż musicie jakoś przetrwać i jak przestanie padać przynajmniej dziury pozalepiać 🥴

Ewcia morze, aż zazroszczę 🙂
Wiolka współczuje szpitala, ale lepiej niech zbadają z czego ta temperatura 😞

Mittko smutny dzień dla Twojej rodziny 😞
Asiula nieźle cię Mały załatwił 😁 😁 😁

reszty nie pamietam 🙂
miłego dnia 🙂 🙂 🙂

U NAS SYTUACJA SIĘ USTABILIZOWAŁA BO PRZESTAŁO PADAĆ TZN KROPI ALE JUŻ NIE LEJE JAK Z KRANU 🤢

MOJE DZIECIĘ BAWI SIĘ 🙂 ALE ZARAZ PÓJDZIEMY LULKU 🙂 NAWET JAK JEST CHŁODNIEJ TO W DOMU LEPIEJ MI ŚPI 🙂 A I CZEGO NIE LUBI, ŚLINIAKÓW 🤢 NIENAWIDZI JAK COŚ MU SIĘ NA SZYI PLĄCZE 🤢 JAK MU UBIORĘ TO WŚCIEKA SIĘ NIEMIŁOSIERNIE 😁 😁 😁 😁

• Mamusia
Hej!
Nadrobiłam 23 strony 🙂)))) Mój Tata bawił się z Basią aż padła.

Fredeczko mój M nie jest na szczęście hazardzistą. Dług ma jeszcze sprzed naszej znajomości, część to sprawa związana ze sprowadzonym samochodem, roztrzaskanym w dniu sprowadzenia, nieubezpieczonym, a część związana z jego poprzednią pracą i pewnymi nieporozumieniami. Szczęście w nieszczęściu,że 30 000 pożyczył od siostry, której ze spłatą się nie pali. Ale tak czy siak wisi to nad nami.

Wiolu, mam nadzieję,że Majeczka dzielnie zniesie pobyt w szpitalu.

Co do imprez, to my byliśmy wczoraj na grillu, Basia była z moją mamą. Też nie chciałam jej z nikim zostawiać i nadal tego nie lubię, ale wiecie co sobie pomyślałam? A gdyby tak coś mi się stało i np wylądowałabym w szpitalu, to jak zniosło by to moje dziecko, które totalnie nie byłoby przyzwyczajone do przebywania beze mnie? I stwierdziłam, że dla dobra mojego dziecka, musi być nauczone czasem zostać z kimś poza nami. Ale i tak dopuszczam do niej tylko nasze Mamy i mojego Tatę 🙂

no i coś miałam napisać i oczywiście już nie pamiętam

Aga to dobrze, że pogoda się poprawia, u mnie pada i strasznie mocno wieje 😠

Lenka nadal spi a ja wskoczyłam na neta poszukać przepisu na ciasto do pizzy bo mój sprawdzony mi zginął 😠

JA JUZ PO OBIEDZIE. MĄZ POSZEDŁ SIE ZDRZEMNĄĆ A JA MUSZE POMYĆ GARY, ALE JAK WSTANIE TO ROBIMY ZAMIANE, JA IDE ODPOCZYWAC A ON BEDZIE SIE ZAJMOWAŁ LENKĄ , KTÓRA TERAZ SOBIE SIEDZI W KRZESEŁKU I CMOKA OGÓRKA KISZONEGO MOJEJ ROBOTY 😉 A PRZED CHWILKĄ ZJADŁA ZIEMNIACZKI Z MASEŁKIEM I Z KOPERKIEM 🙂

• Mamusia
Ami dobrze mówisz 🙂 Ja właśnie też się przymierzam żeby iść z mężem do kina. Nie można przesadzać. Od 7,5 miesiąca nie spędziliśmy z mężem chwili bez Piotrka i to też nie jest dobre.

Poza tym muszę Wam powiedzieć, że na samą myśl, że wracam do pracy chce mi się płakać, a z drugiej strony się cieszę. Kocham Piotrka nad życie, ale ja jednak nie umiem siedzieć w domu. Potrzebuję pracy i kontaktu z ludźmi. Pewnie już po tygodniu będę narzekać, ale tak to jest 😜

AgaW zazdroszczę Ci tego, że Lenka tak ładnie wszystko je 😉

AgaK cieszę się, że sytuacja opanowana 😉

Emmax ja chcę pizzę!!!!!!!!!!