Skocz do zawartości

grudniówki2 | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

a co tu tak nikogo nie ma ... posprzatalam chaupke ale musze jeszcze raz bo pawel robil placki ziemniaczene i wszedzie jest nabrudzone - eh te chlopy ... dobra ide pranko powiesic

• Odpowiedzi 45,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• fredeczkaa

4147

• mittka

4665

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

ło matko, ale pustki 😞

my już po pizzy, więc dzisiaj nici z zaproszenia, ale Ewcia następnym razem zaproszę 😜

Agaw co jeszcze dajesz Lence do jedzenia, bo ja kaszkę, zupki ze słoiczka , owoce lub deserki,i flipsy???

idę kąpać bzibziola 🙂

MY PO KĄPIELI I CYCU KTÓRY ZACZYNA JUŻ KRWAWIĆ 🤢

ZOBACZĘ CO BĘDZIE DO KOŃCA MIESIĄCA 😞 JEŻELI BĘDZIE CO RAZ MOCNIEJ GRYZŁ TO DO WIDZENIA CYCU 😞

• Mamusia
Emmax dzięki 😜

AgaK nie ma co się tak męczyć jeśli Bartuś dalej będzie Cię tak maltretował 😉

Ja miałam Piotrka odstawić od piersi i brak mi samozaparcia! Nawet nie wiecie jak Wam zazdroszczę, że Wasze dzieci piją z butli! były dni, że Piter rzucał się na soczek jak szalony, wypijał pół butelki, ale łyżeczką lub z kubka, z butli ni cholery 😠

Ciekawa jestem co u Wioli 🤨

MY BYLIŚMY NA BUDOWIE. LEJE JAK Z CEBRA...

EMMAX DAJE LENCE OBIADKI ZE SŁOICZKÓW, DESERKI, OBIADKI KTÓRE SAMA JEJ GOTUJĘ, ROSÓŁ I KRUPNIK BEZ SOLI I INNYCH PRZYPRAW, ZUPE JARZYNOWĄ, MAKARON, RYŻ, KASZE JĘCZMIENNĄ, CHLEB Z MASŁEM, CHRUPKI KUKURYDZIANE, WAFELKI RYZOWE, DANONKI OD KILKU DNI, Z OWOCÓW JABŁKO, BANAN, GRUSZKA, BRZOSKWINIA Z WARZYW ZIEMNIAK, MARCHEW, SELER, PIETRUSZKA, KALAFIOR, BURACZEK CZERWONY, OD NIEDAWNA TEŻ ŻÓŁTKO JEJ DODAJE DO ZUPEK... HMMM, NIE PAMIETAM WIĘCEJ, JAK SOBIE PRZYPOMNE TO CI NAPISZE 🙂 A DO PICIA CYC, POZA TYM MAŁO PIJE, WIDOCZNIE CYC JEJ WYSTARCZA, JAK BYŁY UPAŁY TO PIŁA WODE I MIETE Z OGRÓDKA 🙂

KASZEK JEJ NIE DAJE BO NIE LUBI I MA CZERWONE PLAMY NA BUZI PO NICH ;/

ALE SIE ROZPISAŁAM 🙂

IDE KĄPAĆ LENKE

DZIEŃ DOBRY DZIEWCZYNECZKI 🙂

NOCKA U NAS KOSZMARNA. LENKA BUDZIŁA SIĘ CHYBA CO PÓŁ GODZINY... DAWAŁAM JEJ CYCA I ZASYPIAŁA. JESTEM NIEPRZYTOMNA 😞

ŻYCZĘ WAM MIŁEJ NIEDZIELI :*

• Mamusia
Hej dziewczynki 🙂

Co tam u Was?? nie mam kiedy Was nadrobić,wczoraj cały dzień u teściowej przyjechałam padnięta,a Emila padła dopiero koło 22 i tak się z nią męczyliśmy.
Dziś też jedziemy do teściowej,musimy zawieźć ciuchy Dominice bo już została u babci.

Wszystkiego najlepszego dla Lenki Emmax z okazji 7 miesiąca 🙂 zdrówka 😘

Miłego dnia Wam życze 🙂

hej Laseczki 🙂

ale to ruch 😉 😁 😁 😁

mu nocka bez szału, Lenka obudziła się o 12 i nie spała do 1:30, a póxniej o 5 i do &:30 spanko z nami w łóżku 😠

Agaw dzięki więc ja też zacznę dawać coś więcej niż te słoiczki, dzisiaj mój kulinarny debiut gotuję rosół więc lence co nieco skapnie, ciekawe czy będzie jej smakowało 😉

mittka, pomagajcie teściowej bo przeciez teraz to dla niej najtrudniejszy okres bo została sama 😞
no i dzięki za życzenia w imieniu Lenusi 🙂

buziaczki i miłej niedzieli dla wszystkich 🙂 🙂 🙂

AGA84 ZAZDROSZCZĘ TYCH PRZESPANYCH NOCY. ODKĄD LENA SIĘ URODZIŁA NIE PRZESPAŁAM ANI JEDNEJ CAŁEJ NOCY PORZĄDNIE 😞 I PEWNIE TAK ZOSTANIE DOPÓKI JĄ BEDĘ KARMIC PIERSIĄ. CZYTAŁAM, ŻE DZIECI KARMIONE NATURALNIE NIE BUDZĄ SIĘ NAWET Z POTRZEBY JEDZENIA ALE JUŻ Z PRZYZWYCZAJENIA....

MITTKO TRZYMAJ SIĘ DZIELNIE KOCHANA. JAK TAM SOBIE DAJE RADE TEŚCIOWA I TWÓJ MĄZ?? U NAS W SUMIE NIC WAŻNEGO SIĘ NIE WYDARZYŁO, DO PRZODU.. POZA TYM , ŻE WIOLKA W SZPITALU Z MAJECZKĄ BO NIE WIEDZĄ LEKARZE OD CZEGO MAJA MA TEMPERATURĘ, NO I CIEKAWE JAK TAK PANNANIKT Z MARICZKĄ...

NAJLEPSZEGO LENUSIU :*

EMMAX NA PEWNO BEDZIE JEJ SMAKOWAŁ ROSOŁEK 🙂 JA MOJEJ LENCE DELIKATNIE WIDELCEM ROZDRABNIAM MAKARON Z MARCHEWECZKĄ W ROSOLE I WCINA AZ MIŁO A POZA TYM MIKSUJE JEJ MIĘSKO I TEZ DODAJĘ DO TEGO ROSOŁKU 🙂
JA DZIŚ TEZ GOTUJE ROSÓŁ, JUŻ WSTAWIŁAM.

Aga ja też już wstawiłam rosołek i makaronik 🙂

A Marika ma jutro operację?
no i Wiolka mogłaby dać znać co u nich, tylko jeśli chorwackie szpitale pracują tak jak nasze to badania zaczną jutro bo weekend nic nie robią 😠

WITAM NIEDZIELNIE 🙂

U NAS NOCKA OK 🙂 AGA JA TEŻ JESZCZE NIE PRZESPAŁAM CAŁEJ NOCKI JAK BARTEK SIĘ URODZIŁ 🤢

ALE PRZYJDZIE JESZCZE NAM SIĘ WYSPAĆ, ZOSTANIE NAM TO WYNAGRODZONE 🙂

EMMAX DUŻO ZDRÓWKA DLA LENKI Z OKAZJI UKOŃCZENIA 7 MIESIĄCA 😘 😘 😘 😘

MITTKO CAŁUSKI DLA WAS 😘 CHCIAŁO BY SIĘ TYLE POWIEDZIEĆ A BRAKUJE SŁÓW 😞 TRZYMAJCIE SIĘ 🙂

MIŁEJ NIEDZIELI WAM ŻYCZĘ 😘 😘 😘 😘