Skocz do zawartości

grudniówki2 | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

EWO KUPILISMY BRODZIK, KABINE PRYSZNICOWĄ, UMYWALKI, BATERIE UMYWALKOWE, KUCHENNĄ ITD... NUDY 😁
DASZ RADE KOCHANA, POCZATKI PEWNIE BEDĄ TRUDNE ALE Z CZASEM SE PRZYZWYCZAISZ I TY I PIOTRUŚ 😘

• Odpowiedzi 45,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• fredeczkaa

4147

• mittka

4665

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

HEJ MAMUSIE 🙂

TROSZKĘ NASKROBAŁYŚCIE WIEC NIE BĘDĘ NADRABIAĆ 🙂

OD WCZORAJ KTOŚ PODMIENIŁ MI DZIECKO 😠 JEST STRASZNIE NIEZNOŚNY 😞 NIC NIE MOGĘ ZROBIĆ 😞 NAWET DO TOALETY MUSZĘ GO BRAĆ BO JEST WIELKI KRZYK ŻE GO ZOSTAWIAM 😞
I WIDZĘ ŻE NA TAPECIE BÓL GŁOWY WIEC DOŁĄCZAM DO TEGO GRONA 😞

EWUNIU PLAN JEST TAKI BY W GRUDNIU JUŻ MIESZKAĆ, ALE CO Z TEGO WYJDZIE TO ZOBACZYMY. W SUMIE MOGLIBYŚMY SIĘ WPROWADZIĆ, ALE JA NIE CHCE TAK MIESZKAC I COS TAM JESZCZE MALOWAC ITD.. CHCĘ SIĘ WPROWADZIĆ NA GOTOWE 😉 DZIEKI BOGU MAMY SWOJE MIESZKANIE, NIE MAMY POTRZEBY BY JE SPRZEDAWAĆ WIĘC MIESIĄC CZY DWA NAS NIE ZBAWIĄ. WIEM JEDNO - DO PRZEPROWADZKI JUZ BLIŻEJ NIZ DALEJ 😉

MÓJ BĄBEL PO KĄPIELI I ŚPI A KAMILEK SIEDZI W WANNIE 🙂
W OGÓLE JAK TAKI MARUDA TO KRÓTKIE MA OKRESY MIĘDZY SPANIAMI BO STRASZNIE SIĘ MĘCZY GDY PŁACZE 😞 GŁOWA NADAL BOLI 😞

IDĘ MAMUSIE KAMILKA KĄPAĆ A POTEM SIEBIE I DO WYRKA 🙂

DOBRANOC 😘 😘 😘

• Mamusia
Heloł dziewczynki 🙂

Przepraszam że Was nie nadrobie,ale brzuszek tak mi muli że strona ładuje się 15 minut 🤢
My byłyśmy na roztańczeniu,jej znowu się zaczyna to jeżdżenie powoli mam dość,z wielkim bólem żegnałam się z 800zł 😲 😮 no ale co się nie robi dla dziecka 🙂
Byłyśmy też u fryzjera,wszyscy zadowoleni z nowej fryzury iśki,ona chyba najbardziej 🙂

A i mam zaskakującą wiadomość 🤪 mamy pierwszego ząbka 🤪 😁 dolną lewą jedyneczke 🙂

🤪 🤪 Mittko Iśka wygląda super!!! W ogóle ma piękne włosy!!!
A i gratuluję pierwszego ząbka 🤪

Ewo może już Piotruś będzie spał do rana 😉
Pytałaś ile lat się znamy z mężem... 8 lat dziś minęło a mi się wydaje jakby to było jakieś dwa lata temu 😁 Nadal pamiętam wszystko z najmniejszymi detalami 😉

I więcej nic nie napiszę, bo brzuszek zajeb*scie muli 😞 i przeczytałam tylko troszeczkę 😉

• Mamusia
my byliśmy dziś u mojej kuzynki w mieście i byliśy na 3,5 godz spacerze. Matko nogi do dupy mi wchodzą... kuzynka przywiozła z Turcji Szymkowi krokodyla, taką fajną zabawkę, że wlewa się w jedną część na dole wodę i pompuje krokodyla i jak się go postawi to jest jak wańka wstańka 🙂 Szymek się już z nim przywitał 🙂
[URL=http://img16.imageshack.us/i/zdjcie0574f.jpg/][IMG]http://img16.imageshack.us/img16/6769/zdjcie0574f.jpg[/IMG][/URL]

Mittka gratuluję ząbka no a Domisia wygląda cudnie!!! no i ma taka fryzurkę jak ciocia Kasia 🙂 więc tym bardziej mi się podoba 🙂

Ja dziś drugi raz kąpałam się z Szymkiem i miał radochę że hej 🙂

dziewczyny, mnie też ostatnio łeb dzień w dzień boli i to tak pieruńśko że hej, no ale ja wiem że to od pogody bo jestem meteopatką i jak ciśnienie skacze to mi od razu głowa nawala... dzień w dzień od jakiegoś miesiąca

AgaK ja mojego też biorę do kibelka ale sadzam go na podłodze przed drzwiami i siedzi, gapi się i śmieje 🙂

Ewunia, 3mam za Was kciuki, będzie dobrze!!!

a u nas na wsi!!! był przed chwilą pościg policyjny. Osobówka nieoznakowana i radiowóz bus ścigały ojca kolegi- sąsiada bo po pijaku jechał autem no i się gapiłam przez okno przez pół godziny bo takie wydarzenie to trzeba było 🙂

PannoNikt, gratuluję, taka cyferka roi wrażenie 🙂

• Mamusia
Kajtucha to ja poprosze o te złudzenia 🙂

[email protected]

Ale Szymyś ma zajebistego krokodyla 🙂 jaki malusi przy nim 🙂 słodziak
O Kajtucha to miałaś widowisko 🤪

Fredeczko moja też ma czasem takie jazdy i teraz już wiem dlaczego te nocki takie ostatnio paskudne pewnie przez te zęby 🤢