Skocz do zawartości

grudniówki2 | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
Ale mnie mój mąż wkurzył, od 2 dni zachowuje sie conajmniej dziwnie i nie chce mi powiedzieć o co chodzi, a jak się go pytam czy jest zdenerwowany czy co to stwierdza, że teraz ja go denerwuje więc się zamykam, a później ma wąty chyba, że nie pytam co u niego. Kuźwa dogadaj się z takim gościem..... 😠

• Odpowiedzi 45,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• fredeczkaa

4147

• mittka

4665

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
O nie... na tyle to ja go znam i nienawidzę tego tonu głosu, mam wrażenie, że jest albo w depresji albo jest ostro wkurzony a ja go jeszcze podkurw.... najgorsze jest to , że gdybym mogła to olać to spoko ale nie potrafię i siedzę i się męczę i wymyślam cdo mu jest i co się stało 😠 😞 😠

Ewa, Piotr to bardzo ładne imię, ma wiele zdrobnień, i pasuje i do małego i do dużego faceta, uważam, że super wybór 🙂

Wiolka, tak to już jest z tymi facetami, może lepiej nie wnikaj, a on nie chce powiedzieć, żebyś się nie denerwowała, oby tylko jego przyjazd się nie przesunął, bo masz wielkie odliczanie 🙂

A co do bólu brzucha to mnie nie pobolewa tylko boli cały czas, jest to taki ból jakby mięśni przy ruszaniu się , np jak doginam nogę czy wstaję 🤔 kurcze a do ginka za 2 tyg 🤨

A ja dzisiaj umówiłam się na ploteczki w koleżanką we Wrocławskim Rynku, więc się trochę "odchamię":laugh:

Wiolu Twój mąż też już pewnie nie może się doczekać aż Cię zobaczy a im bliżej tym gorzej człowiek to znosi. Wtedy czas się tak wydłuża że wydaje się jakby maiło to trwać wieczność. Po prostu On nie chcę Cię denerwować i mówić co chwilę że jest mu ciężko z dala od Ciebie a Ty myślisz że coś się stało.

• Mamusia
Wiola dasz rade jeszcze tylko troszke,ja też wczoraj jak z moim rozmawiałam to taki dziwny głos miał i pytam go co się dzieję a on że nic że tylko zmęczony,ale ja czuje że coś jest nie tak,a może już sobie wmawiam 🤨

A ja troszke ogarnełam w mieszkanku i te gary wreszcie pomyłam :P a Wy uciekacie ale dobrze jedna się będzie tulić a druga plotkować 🤪

Wiola mnie zostaje przyjść do Ciebie i popłaczemy sobie razem 🤔

• Mamusia
hej dziewczyny!

Bylam dzisiaj na 4 lekcjach i jestem poprostu padnieta!ale to z niewyspania bo mialam zly sen i zasnac nie moglam :/

Agnieszka brzuszek cuuudny! 🙂

Poprostu padam , dobrze ze Marcin ma wolne to przyjechal po mnie do szkoly 🙂 a ja robie rosol na obiadek i wlasnie ide wstawic makaron. papa dziewczyny bede wieczorem albo jutro...

• Mamusia
Wiolu może jak sobie troszkę popłaczesz to Ci ulży! Pewnie nic się nie dzieje, może mąż też sobie nie radzi z tęsknotą, wiem że łatwo mówić, ale nie martw się na zapas 😘

Mnie też coś brzusio od 2 dni boli 🤨 Mam nadzieję, że nic się nie dzieje tylko po prostu rośnie. Jutro idę na wizytę to się dowiem czy wszystko gra.

Agusia powodzenia w boju z tapetami 🙂 My zabieramy się jutro albo w piątek za tapetowanie, jak będziemy mieli jakiś problem to zgłoszę się do Ciebie po poradę 😉

Dziewczyny (te smutne) uderzajcie na lumpeksy, można sobie poprawić humor w 100% 🙂

ja dziś kupiłam super śpioszki i kombinezonik za całe 2.50 🤪 [img size=267]http://www.brzuszek.net/images/fbfiles/images/DSC05243__320x200_.JPG" src="https://brzuszek.net/applications/core/interface/js/spacer.png" />

a to śpioszki na troszkę większą dzidzię [img size=267]http://www.brzuszek.net/images/fbfiles/images/DSC05244__320x200_.JPG" src="https://brzuszek.net/applications/core/interface/js/spacer.png" />

A mojego Męża strsznie bolą plecy. Cos dźwignął na budowie i ledwo chodzi 😞 dziewczyny znacie jakieś sposoby żeby uśmierzyć mu ból??? Przydałby się Ewy mąż , wymasowałby mu plecy 🙂

• Mamusia
Hej!

Wstałam sobiei biorę sie za jedzenie szarlotki. Mój pewnie nie wie co sie dzieje a ja mam wkręty emocjonalne....Mittka wpadaj, bardzo by mi się przydało teraz towarzystwo to beczenia 😉

Agnieszka ja tu lumpków nie mam, aaaaa! Iść i się powiesić 🤢 ale ciuszki jak zwykle fajne dorwałaś.

Dziewczyny wysłałam Wam co niektórym (tym których znam konta) zaproszenia na NK. Wczesniejsze konto usunełam no i znowu załozyłam dziś, bo kurcze nic nie wiem co się dzieje u znajomych, to jakiś uzależniacz jak nasz brzuszek.net haha