Skocz do zawartości

grudniówki2 | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 45,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• fredeczkaa

4147

• mittka

4665

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Jak ktoś ma dużo miejsca w domu to może pozwolić na przewijak taki na stelażu gdzie pod spodem jest jeszcze wanienka ale jak ktoś dysponuje tak zwaną klitka jak w moim przypadku to na łóżeczko musi wystarczyć 🙂 🙂 🙂

jestem ponownie 🙂

Mittka leż i się nie ruszaj a wszystko będzie dobrze, wiesz, jest zakaz chorowania co jest jednoznaczne z wizytami w szpitalu 😉

Ja właśnie się zastanawiam czy kupić przewijak taki sztywny na łóżeczko czy raki miękki na komodę, te miękkie są nawet fajne w ikei

tak, tak Aga, super sprawa taki przewijak z wanienką 🙂 ja własnie myślę nad tym bo miejsca to ja mam dużo 🙂 mam az 4 pokoje w mieszkanku , 70 metrów - hah chwalipięta ze mnie, a co 🙂
http://allegro.pl/item743792525_wanienka_przewijak_komoda_regal_kapielowy_0045.html te są fajne.

A co sądzicie o tym http://allegro.pl/item747232110_fisher_price_lezaczek_bujaczek_2w1_wibracja_0_18.html ja myślę, że jak dzidzia będzie miała z 2 miesiące, to jej fundnę taki 🙂

AgaW jak masz miejsce to jak najbardziej by się zdecydowała na taki przewijak a ten leżaczek jest zajefajny 🤪 🤪
Jak bym mieszkała na swoim już to tez bym kupiła taki przewijak ale jak się wprowadzę na przyszły rok to już raczej nie będzie mi potrzebny :P :P
Emmax no to wybór należy do Ciebie 🙂 🙂

• Mamusia
Kurcze coś czuje że będę miała kiepską noc bo leje się ze mnie nadal nie jest co prawda gorzej ale lepiej też nie 😞 wrrrrrr

A ja też będę kupowała przewijak miałam taki na łóżeczko przy Dominice i bardzo go sobie chwialiłam,teraz jak byliśmy na tych chrzcinach i przebierali małą to kładli ją w poprzek łóżeczka co wyglądało strasznie bo jeszcze troche i główką by waliła w szczebelki 😲

AgnieszkaW przewijak superowy no i miejsca masz full więc możesz zainwestować u mnie niestety nie ma miejsca więc nie mam zbytniego wyboru :P

Mittka biedactwo ... a tak dla scisłości to co się leje z Ciebie, bo nie bardzo zorientowana jestem jak to jest przy nadżerce 😞

Ja też się źle czuję, dobrze ze jutro mam wizyte u gin to się zapytam co moge na przeziębienie. Na razie ratuję sie cytryną, miodem, czosnkiem i mlekiem ..

Oglądałyście ostatnio mam talent http://www.youtube.com/watch?v=b3FeWhFjf60 fajny ma głos ten chłopak 🙂 ( myślałam , że to dziewczyna)

AgaW ja wczoraj z mężem oglądaliśmy powtórkę i jak wszedł na scenę to mój Tomek mówi tak "Ale fajna laska że ma prześliczne oczy", no i jak się przedstawił to obydwoje tak parsknęliśmy śmiechem że do wieczora się z niego nabijałam :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

• Mamusia
witam ponownie!

Mittka odpoczywaj i jeszcze raz odpoczywaj!!!!

Akompf ja kupiłam 2 smoczki tak na wszelki wypadek żeby były, a jak to wyjdzie w praniu to zobaczymy.

Ania pomysł z pożyczeniem łóżeczka bardzo dobry, po co wydawać pieniążki, możesz je przeznaczyć na coś innego.

Przewijak kupuję taki nakładany na łóżeczko bo też mam malutko miejsca. A na te wszystkie kosmetyki i pierdółki kupię taki przybornik, który też się zakłada na łóżeczko.

AgaW też mam upatrzony ten bujaczek z Fisher Price 🙂

A ja jestem mega szczęśliwa bo kupiliśmy komodę dla Piotrka 🙂 Mąż ją właśnie skręca i jutro będę mogła układać tam ciuszki 🙂 🙂 🙂 Jutro zamówimy też w końcu szafę i wieszak na TV i to już będzie wszystko!

A komodę kupiliśmy taką http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/40053930
okleina dąb 😉

• Mamusia
A krew się leje ze mnie Agnieszko 😞 no właśnie nic mi nie przepisał a już był taki spokój z tą moją nadżerka to teraz znowu,ale jeszcze tak nie miałam,nie wiem czy czasem jak mąż był to czegoś nie naruszyliśmy ale to było tydzień temu 🤔 no nic poczekam do jutra jak nie przejdzie to będę musiała jechać do szpitala 😞

A mne się bardzo spodobał ten chłopaczek a raczej jego piosenka już ją dzisiaj w radio słyszałam 😁

Ewa fajna komoda 😉 😉 😉
Mittka kurcze ja już bym na Twoim miejscu pojechała do szpitala żeby później nie było za późno 😞 😞 😞 😞
No i nie sądzę aby to wina uprawiania seksu 😉 😉 😉 Po prostu gnida się uaktywniła i Cie straszy :P :P :P

Moim zdaniem lepiej chuchać na zimne 😞 😞 Lekarz lekarzem ale jak już jest tak że krew się pojawiła to do szpitala się zgłosić już żeby potem na prawdę nie było za późno a my chcemy abyś z nami donosiła te ciążę 😞 😞 😞 😞

• Mamusia
No na razie nic innego się nie dzieje malutka się rusza normalnie więc staram się nie panikować zobaczymy co będzie do jutra,na początku jak do niego chodziłam to też miałam plamienia z nadżerki ale były znacznie mniejsze teraz pewnie coś bardziej się naruszyło przy badaniu.Chodze i sprawdzam w kibelku a na razie nie jest gorzej.Dzięki dziewczynki za troske i napewno jak się pogorszy to pojade od razu do szpitala.

• Mamusia
Mittka uważaj na siebie, dobrze że malutka jest aktywna.

Mittka ma problem z nadżerką, większość jakieś paskudne przeziębienia złapały a ja mam jakiś problem z kolanem od soboty 😞 Jak tak dalej pójdzie to do porodu będę chodziła jak stara babcia