Skocz do zawartości

grudniówki2 | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 45,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• fredeczkaa

4147

• mittka

4665

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Oj PannoNikt nie przejmuj się tak bo po prostu udało mu się dojrzeć i teraz będzie chciał udowodnić jaki to on jest kochany tatuś 😉

A z tego opisu wynika że mała może mieć anginę 😞

Cholerstwo bardzo nieprzyjemne przy przełykaniu nawet wody 😞 😞
Mój Kamil też przeważnie na anginę choruje ale nigdy się nie skarżył że go gardło boli tylko gorączkował 😉 😉

• Mamusia
hehe mąż jeszcze nie wrócił, ale jak wróci to pewnie awantura będzie bo nie pozwala mi takich rzeczy robić :P

Agnieszko super, że wszystko u Ciebie i malutkiej ok 🙂

Mam pytanko, moja mama ma imieniny i chcę jej kupić jakiś drobiazg (nie mam kasy na większy prezent). Co myślicie o kilku rodzajach herbaty z takich sklepów -herbaty świata? Oni to ładnie pakują w taki paczuszki. Sama nie wiem 😮

• Mamusia
O AgnieszkaW to dobrze, że u was ok, a powiedziała Ci gin czemu miałaś takie bóle?

Ewa :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: co do herbatek to fajnz pomzsŁ jeeli Twoja mama je lubi 🙂

PannoNikt linka prosić :P Biedulka , to na bank angina, a mężem się nie przejmuj, wiesz jacy oni są 🤢

No ten pomysł z tym mixem herbacianym fajny. Przyznam, że sama bym na to nie wpadła... My w sobote też jedziemy na impreze do teściowej (imieniny), ale kupiliśmy jej DVD, bo akurat nie ma (jak do niej jade to nie mam co oglądać:laugh: ), także kupując jej prezent myślałam też o sobie:laugh:
Zauważyłam dzisiaj na bieliźnie taką małą brązową plamke, ale to chyba po tym randkowym weekendzie, bo sobie z mężem trochę... No wiecie o co chodzi:P Mam nadzieję, że to nic groźnego.

Coś mnie dzisiaj dopadło i jem jem jem i jem 🤪

Mam pytanie używacie jakichś kremów na rozstępy?
Ja całą ciążę smarowałam się oliwką ale na dole brzucha takie mi się bruzdy pojawiły że oliwka to nic nie da już 🤨
kupiłam sobie Perfecta Mama z Dax Kosmetics może któraś z was używa tego kremu albo coś wie o nim?

• Mamusia
Asiula smarowałam się Perfecta Mama i możesz to wyrzucić do śmieci. Teraz smaruję się naprzemiennie oliwką Chicco, i innymi wynalazkami z apteki ale rozstępy mam nadal na cyckach i pupie, ostatnio nawet więcej na pupie. 🤢

Coś się dzieje ze mną, kurcze, kiepsko się czuję i strasznie boli mnie z boku brzucha. Idę się położyć, moż esię później odezwę. 🤨

• Mamusia
Hej kobietki,miałam już dzisiaj nie wchodzić do Was ale nałóg zwyciężył.Chciałam się pozamykać na cztery spusty i nie wychodzić do świata normalnie koszmarny humor mnie dopadł,no ale dostałam paczuszke ze ślicznym pajacem i już mi przeszło:P

AgnieszkoW ciesze się że u Was wszystko w porządku 🙂

PannoNikt to ja tez się zaraz zgłosze na nk 🙂

Ja tez chcę linka od PannyNikt 🙂 [email protected]

PannoNikt a co się małej stało, że płacze?

Wiolka w sumie to nic mi nie powiedziała. Zbadała mnie, szyjka się nie skraca, rowarcia nie mam, wszystko pozamykane. Usg mi zrobiła. Dzidzia bryka, ślicznie się rozwija, waży 2 kg , lezy sobie główką do dołu 🙂
Kazła mi się oszczędzac i leżeć duzo... i w rezultacie nie powiedziała dlaczego mnie boli 😞
A Ty sie trzymaj kochana ... cos się sypiemy 😞

Co do kremów to tez żadnych nie używam, tylko oliwka. Rozstępów nie mam, ale wydaje mi się , że kto ma skłonności to i tak będzie miał mimo stosowania kremów.

Ja tez chcę linka od PannyNikt 🙂 [email protected]

PannoNikt a co się małej stało, że płacze?

Wiolka w sumie to nic mi nie powiedziała. Zbadała mnie, szyjka się nie skraca, rowarcia nie mam, wszystko pozamykane. Usg mi zrobiła. Dzidzia bryka, ślicznie się rozwija, waży 2 kg , lezy sobie główką do dołu 🙂
Kazła mi się oszczędzac i leżeć duzo... i w rezultacie nie powiedziała dlaczego mnie boli 😞
A Ty sie trzymaj kochana ... cos się sypiemy 😞

Co do kremów to tez żadnych nie używam, tylko oliwka. Rozstępów nie mam, ale wydaje mi się , że kto ma skłonności to i tak będzie miał mimo stosowania kremów.