Skocz do zawartości

grudniówki2 | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
Ja mam kostki jak moja mama po operacji takie nogi spuchniete. Ale to dlatego,ze dzieciakow pilnuje. a czasami dadza w kosc 😉 ogolnie to dzisiaj poprostu padam na twarz ze zmeczenia az mi sie spac nie chce :/
Ja tez rozstepow nie mam i bardzo dobrze, chociaz moga jeszcze wyjsc...

na allegro chyba posiedze troche :P Marcin pojechal z kumplem do tego kumpla po radio do samochodu a ja ... hmm... nudze sie :P

swoja droga, ostatnio urodzilo chyba 5 moich kolezanek hehe :P sporo co? 😁

• Odpowiedzi 45,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• fredeczkaa

4147

• mittka

4665

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
moja kruszynka teraz tak sie wierci ... ojj nocki i wieczory beda ciezkie :P

Wogole to ostatnio mi sie sni caly czas porod... wszystko do szpitala takie podstawowe najwazniejsze mam ale tylko przygotowane na kupkach a nie moge jakos sie zebrac,zeby na taboret wejsc i wyciagnac z gory z szafy torbe i najzwyczajniej w swiecie ja spakowac :P

• Mamusia
Czesc lasencje 🙂
Zaraz nadrobie moje zaleglosci az 30stron 🤪 🤪 🤪 🤪 Nie bylo mnie dzis bo jak nigdy dzisiaj spedzilam prawie caly dzien w pracy....Jeszcze tylko 6tygodni i na macierzynskie...Ufff nareszcie

Co do wczoraj to dalej sie do meza nie oddzywam. Zmoleestowalam go tylko ale nadal jestem zla:laugh: :laugh:
Ale widze ze zaczal chyba rozumowac bo dzis pisze sms-ki, wydzwania i obiecal ze w niedziele na zakupy ale tym razem pojedziemy cos kupic dla siebie bo dajemy sobie na wstrzymanie troche z dzidzia teraz...
Ok biore sie za 30 stron 🙃 do uslyszenia za chwile

Skoro juz sobie poszłyście posmać to ja tylko napiszę:
1. Ami - gratuluję wyboru! Śliczne imię!! 🤪 🤪 🤪
2. Fredeczka - pochwalisz sie mam nadzieję zdobyczami 😁

A za chwile męża pod pachę i kąpać się idziemy 😁 uwielbiam te wspólne kąpiele! 😁 😁 😁 😁

Wygodnej nocki brzusie!

Dzięki za odpowiedz co do rozstępów:P
Na to wygląda że mam do nich skłonności i już 🤨

Dzisiaj jakaś padnięta jestem idę zaraz lulu,
mąż chory znowu i mnie zaczyna brać, jejku tylko nie to 🤨

Dobrej nocy Brzuszki 🙂

• Mamusia
dzien dobry mamusie, cos nie moge spac.. bylam wczoraj na 19 u lekarza bo myslalam ze urodze.. szyjka sie skraca szybko.. dostalam dwa leki przeciw skurczom by odwlec porod.. maly wazy 1950 i lekarz mowil ze ma jaja jak berety.. ogolnie to troche sie uspokoilam.. o powrocie do pracy mam nawet nie myslec u duzo lezec, malo wysilku i zero stresow.. po tych lekach moge byc roztrzesiona dlatego tata po mnie przyjedzie i jade do rodzicow, zabiore ciuszki malego i bede tam prac wa wlasciwie pralka i mama nektore w rekach bo pewnie mi nie da nic zrobic.. buziackzi dla Was.. milego dzionka...

• Mamusia
a ja wlasnie sobie zjadlam buleczki na sniadanko z feta ( wiem ,ze nie powinno sie ale raz kiedys nie zaszkodzi ) , serkiem wiejskim , nutella i pasztetowa mMMmniam 😁

Dzisiaj dobrze spalam i przebudzilam sie tylko 1raz! po 4 a tak to cala nocka przespana.

Ostatnio chyba wlasnie Aga84 pisala ,ze ja brzuch boli i wiecie co? mnie tez caly czas pobolewa 😞 zaczynam sie martwic bo to juz chyba 3 dzien jak tak boli :/ i 3-4razy dziennie mam te skurcze macicy... hmm...