Skocz do zawartości

grudniówki2 | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 45,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• fredeczkaa

4147

• mittka

4665

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
witajcie brzuchate 😁
Niestety niewiele moge pomóc- z Martą mam kontakt jeszcze na naszej klasie ale od kilku dni tez nie pisałysmy ani nic...
Kurde, moze cos sie stało i znowu miała te skurcze...?

Nie mam jej numeru telefonu w Turcji bo mam jakis stary jeszcze z czasów studiów z Polski...ale pewnie nieaktualny 😞

gdybyscie cos wiedziały to dajcie znac i jak ja sie dowiem to Was tez poinformuję 🙂

Dzięki Ruda Rybko 😘
Ja już napisałam na NK wiadomość do Marty zobaczymy czy się odezwie 😞

Ale teraz mam wiadomość od Ewci niestety nadal w szpitalu i podają jej antybiotyk w kroplówce bo niestety wyniki nie wyszły najlepsze 😞 Pozdrawia Was serdecznie i przesyła buziaki 😘 😘 😘 😘

Wróciłam 🙂 Mąz zmolestowany zasnął ;/

Wiolka dawaj fotki z zakupów 🙂

Akompf ślicznie wyglądasz, az mnie naszła ochota na taką fryzurke, bo włosy też mi urosły przez ciąże aż do połowy pleców 🙂
A co męzuś na zmianę??

Biedna Ewa, kurcze się biedactwo nalezy w szpitalu , wyjdzie i znowu będzie musiała jechac rodzić ...

Akompf dobre to z tym lusterkiem i końcem świata hahah

Dzięki Mittka za pocieszenie 🙂 Buziol za to 😘 😘 😘 Ja tez uciekam do wanny tej nieszczęsnej a potem do łóżeczka 🙂 Niestety samotna nocka 😞

Dobranoc brzucholce i niech Wam się śnią Wasze aniołki 😘 😘 😘

Dziewczyny ja to naprawde mam pecha do tych koleżanek. Własnie rozmawiam z jedną taką na GG i ona do mnie, że CC ma jeden plus a mianowicie, że kobieta nadal pozostaje ciasna ... rozjebała mnie i w związku z tym mam pytanie do kobiet , ktore mają juz dzieci - czy czujecie się luźniejsze w pochwie???
Dodam , że koleżnka ta nigdy nie rodzila, a informacje zaczerpniete ma od innych sowich koleżanek...

Poza tym przez pół godz nie mogłam wejść na brzuszek, spac mi sie w ogóle nie chce a pustki tu jak nie wiem 😞

Dzień doberek gdrudniówki 🙂

Oprócz tego że trzeba trzeba było wcześnie wstać to nockę zaliczam do udanych :P :P :P

AgnieszkoW to że po cesarce kobieta pozostaje "ciasne" to kompletna bzdura :laugh:

Powiedz tej swojej koleżance żeby nie słuchała głupot :P

• Mamusia
Hej dziewczyyny!

Wczoraj wcielo mi posta i sie zezloscilam i wylaczylam kompa :P bo dluuugi byl :P

Akigo gratuluje potomka 🙂 ciekawe czy miala termin na poczatek czy srodek czy koniec listopada :P

AgaW ja do szpitala dla malej musze wziac tylko chusteczki do pupy i ubranka na wyjscie 🙂

te filmiki o koncu swiata cos mi sie nie ladowaly :P

Julia87 mnie przedwczoraj tak kulo w serducho az oddychac nie moglam ale nie wiem od czego to :/

Mittka a wujek z ciotka to poprostu ... hehehehe zostawie to bez komentarza ,ze na wasz slub nie przyszli przez taka glupote 😉

AgaW zazdroszcze Ci tych grzybkow marynowanych... 😉 MNIAM! 🙂

mittka ja tez ostatnio buszuje po allegro ale teraz z kasa krucho, bo Marcin kupil ten samochod 😠 dzisiaj konczy mu sie OC wiec nie bedzie jezdzil 😁 jupiiiii!! ale trzeba bedzie i tak zaplacic, myslalam,ze do stycznia postoi ale skoro Marcin ma byc przy porodzie to musi byc to OC wrazie jakby z pracy musial sie zerwac i jechac do szpitala bo wczesniej musi przyjsc do domu sie wykapac 🙂

Emmax ja uzywam plyn do higieny intymnej lagodzacy z rumiankiem.

Anja ja to nawet nie wiedzialam, ze wyjechalas :P hehe to pokazuj tutaj co kupilas dla swojego malenstwa 🙂

a mi sie ten pamietnik zawiesil i tylko 2 mies przeczytalaam :P

Akompf ja zbilam lusterko rano przed testami gimnazjalnymi hahaha :P

Wiolka to zaszaleliscie na tych zakupach 😁 strzelaj fotki co tam masz! 🙂

A ja zmierzylam dzisiaj brzuch na stojaco bo zawsze na siedzaco mierzylam i na stojaco mam 106cm ...

Akompf fryzurka sliczna! 🙂 bardzo Ci w niej ladnie 🙂 i jakie wielkie cycole!! 😁 😁 😁 aaaaaa :P

Ruda rybka dzieki za info o Marcie 🙂 jak cos bedziemy wiedziec napewno damy znac 😉 Bianka jest przeslodka! 🙂

Biedna Ewa 😞 tyle juz ja tam trzymaja 😞

A ja nie moge zmolestowac Marcina bo on juz sie boi :P

A najbardziej mnie smieszy jak on sie zastanawia jak to jest,ze dziecko sie nie udusi ,bo przeciez nie ma w brzuchu powietrza tylko wode i ciekawe jak to jest? :P hahha 🙂

AgaW a ja ostatnio czytalam w mamo to ja, jak kobiety sie wypowiadaly ,ze nie chca sie kochac z mezami bo po porodzie sa ciasniejsze i sprawia im to bol... hmmmm....

AgaK widze,ze tez wstalas juz 🙂 a ja od 5.30 na nogach 😉 ale spac nie moglam z bolu... :/
kostki mam jak banie! rece tez mi napuchly nie wiem od czego i nawet ciezko bylo mi noz trzymac :/ i brzuch mnie bolal ... taaaaaaakiego silnego skurczu dostalam :/ a do tego kregoslup... :/ Marcin tak slodko spal ,ze nie chcialam go w nocy budzic i cala noc na plecach bylam bo sie rozpychal tak,ze nie moglam sie przewrocic na bok :/

Fredeczko postaraj się na te Twoje spuchnięte kostki jak najmniej soli używać a nawet ogranicz sól do zera 😞 Może Twoje ciało ma za dużo soli i organizm próbuje ja jakoś usunąć 😞 No nie wiem jak Tobie poradzić z tymi spuchniętymi kostkami 😉